Persondata politik og brug af cookies

Dette website er ejet og udbydes af:

Waoo A/S
CVR-nr. 28 99 07 90
True Møllevej 9
8281 Tilst
Tlf.: 70 10 22 20

Persondata politik og brug af cookies 
Waoo! registrerer persondata på waoo.dk og de tilknyttede domæner waoo.tv og waoomobil.dk, så vi kan yde vores kunder og andre besøgende den bedste service.

Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores persondata politik og brug af cookies, når du besøger waoo.dk, waoo.tv, waoomobil.dk.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores persondata politik og vi indsamler aldrig persondata uden at du selv har givet os disse oplysninger, for eksempel ved at registrere dig, købe en vare eller deltage i en undersøgelse.

På waoo.dk, waoo.tv, waoomobil.dk benytter vi cookies til at gøre din oplevelse bedre. 

En cookie er en lille stump data, der gemmes i din browser og kan læses af enten systemerne bag waoo.dk og de tilknyttede domæner waoo.tv, waoomobil.dk eller en af vores samarbejdspartnere. En cookie er ikke et program, der kører på din maskine og en cookie er ikke en virus eller spyware. Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for hvilke cookies, der bliver sat på din computer.

Waoo!’s persondatapolitik 
Når du  besøger waoo.dk, waoo.tv, waoomobil.dk indsamler Waoo! oplysninger om dig som person. Nedenfor kan du læse om de oplysninger, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores retningslinjer, når du besøger waoo.dk, waoo.tv, waoomobil.dk.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores persondatapolitik, ligesom vi ikke indsamler oplysninger, der kan henføres til dig, uden at vi også fortæller dig om, hvordan du kan undgå det.

Generelt skal du være opmærksom på, at du som internetbruger efterlader dig elektroniske spor, og at det giver andre mulighed for at følge din færden på nettet.

Waoo! opbevarer de registrerede persondata så længe, det er nødvendigt for at kunne yde en god service over for besøgende på waoo.dk, waoo.tv, waoomobil.dk.

Du har altid mulighed for at få indsigt i de persondata, vi har registreret om dig. Du kan gøre indsigelse mod enhver registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Den information vi indsamler om dig, kan opdeles i to kategorier:
1. Oplysninger, vi kan henføre til dig som person
2. Ikke-personlige oplysninger

Personhenførbare oplysninger

Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. F.eks. ved at registrere dig, købe en vare  eller deltage i en undersøgelse.

Alle er velkomne til at besøge waoo.dk, waoo.tv, waoomobil.dk, men for at få det fulde udbytte af alle funktioner og tilbud er det i en række situationer nødvendigt, at du identificerer dig. Du afgiver eksempelvis personhenførbare oplysninger i følgende tilfælde:

• Nyhedsbreve: 
For at kunne modtage nyhedsbreve fra Waoo! er det nødvendigt, at du oplyser din e-mail-adresse – ellers kan vi ikke sende dem til dig.

• Spørgeskemaer: 
For at vide mere om vores brugere gennemfører vi indimellem spørgeskemaundersøgelser på waoo.dk. Det er forskelligt, hvad der bliver spurgt om i disse undersøgelser, men du kan altid vælge at deltage uden at oplyse, hvem du er, – ligesom det er helt frivilligt, om du vil svare på spørgsmålene. Dit besøg på waoo.dk eller dine muligheder på waoo.dk afhænger ikke af, om du deltager i undersøgelserne eller ej.

Du bør aldrig svare på undersøgelser på waoo.dk, der ikke har en tydelig og kendt afsender.

• Konkurrencer og særlige tilbud:
Vi har ofte konkurrencer eller særlige tilbud på waoo.dk, og vi indsamler i denne forbindelse typisk navn og e-mail-adresse. Hvis denne information deles med andre virksomheder, vil det klart fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Det kan være en forudsætning for deltagelse, at du accepterer, at Waoo! eller andre må kontakte dig efterfølgende. Det vil tydeligt fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Deltagelse i konkurrencer og accept af særlige tilbud er altid frivillig.

Ikke-personlige oplysninger
På forskellig vis indsamler vi digitale oplysninger om dit besøg på waoo.dk, waoo.tv, waoomobil.dk. Ingen af disse oplysninger er det muligt at spore til dig som person, men alene til den computer, hvorfra du har opnået adgang.

Cookies
På waoo.dk benytter vi cookies til at gøre din oplevelse på waoo.dk waoo.tv, waoomobil.dk bedre.
En cookie er en lille stump data, der gemmes i din browser, og som kan læses af enten waoo.dk eller en af vores partnere.
En cookie indeholder information såsom f.eks. dine indstillinger på computeren, indhold af en indkøbskurv, interne serverdata eller andre data brugt af vores server. Cookies er ikke programmer, der kører på din maskine, men små stumper tekstdata, der sendes frem og tilbage til og fra din computer. Cookies er hverken spyware eller virus.

Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for, hvilke cookies der bliver sat på din computer. Se vejledning i hvordan du sletter dine Cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering
Vi bruger Google Analitics til trafikmåling. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her http://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Du kan stadig anvende Waoo.dk, waoo.tv, waoomobil.dk og dbnet.dk hvis du fravælger brugen af cookies.

Din accept
Du accepterer ovenstående retningslinjer, når du besøger waoo.dk og de tilknyttede domæner waoo.tv og waoomobil.dk
Vores retningslinjer dækker ikke forskellige produkter og servicesr udbudt af Waoo! gennem iTunes app-store eller Android Market. Disse tjenester har deres egne politikker. 

Har du spørgsmål eller bemærkninger til Waoo!’s persondatapolitik eller Waoo!’s brug af cookies er du velkommen til at kontakte Digital Manager Claus D. Andersen på mail cda@waoo.dk eller ved brev til::

Waoo A/S!
True Møllevej 9, 
8381 Tilst
Tlf: 70102220
Att.: Digital Manager Claus D. Andersen