Kanalændringer på Waoo! TV

Kanalændringer for Waoo! Privat og Forening

Har du en Viasat TV-pakke kan du fra 28. januar opleve kanalerne:

Kanal 4
Kanal 5
6’eren

i HD.

Har du en favoritliste opdateres kanalerne IKKE automatisk. Du kan finde de nye kanaler i din kanalliste og evt. tilføje dem til din favoritliste.

Ændringer primo januar 2016

Frit Valg Pakke og Frit Valg Kanaler

BBC LifeStyle udgår af BBC Pakke.

TV2 News ændres til HD – tidspunkt for ændring ukendt.

NY KANAL - Deutsches Musik Fernsehen sender de største tyske og internationale schlager hits 24 timer i døgnet.
Oplev de største slager- stjerne og deres nyeste musik og deres kendte klassikere. Se stjernerne optræde i videoklip, musikfilm og musik- og talkshows.

CNN udgår som analog kanal, og kan fortsat ses som digital kanal - med eller uden TV boks.

Disney Channel kan fremover også opleves som HD kanal, det kan betyde at du skal lave en ny kanalsøgning – det afhænger af dit TV.

Disney Channel, Disney XD og Disney Junior, vil have mulighed for Start Forfra*, Pause*, Arkiv* samt Web-TV (hjemme og ude). Har du en Airties TV boks, har du mulighed for at benytte disse nye funktioner på dine 3 Disney kanaler. Med Arkiv kan du se udsendelser der er sendt de sidste 48 timer, og med pause og start forfra går du aldrig ikke glip af noget.

Folketinget og Uptown sendes fremover som HD. Det kan betyde at du skal lave en ny kanalsøgning – det afhænger af dit TV.

Uptown Classic sendes fremover som HD og med Dolby 5.1 Dolby Surround Sound. Har du et musikanlæg der understøtte Dolby Surround Sound, giver det nye lydspor dig mulighed for at få lyden fra dine musikvideo ’rundt’ i hele stuen.

NRK1 og SVT2 kan fra 8. december 2015 ikke ses på TV med MPEG 2 tuner, men du kan se kanalerne som HD, hvilket betyder at du måske skal lave en ny kanalsøgning – afhænger af dit TV.

Discovery Channel, Animal Planet, Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9 og Eurosport Danmark kan fra 8. december 2015 ikke ses på TV med MPEG 2 tuner, men du kan se kanalerne som HD eller analog.
Det kan være nødvendigt at lave en ny kanalsøgning, det afhænger af dit TV.

Ændringer pr. 8/12 2016

Den 8. december 2015 foretager Waoo! ændringer på de analoge kanaler til både Privat og Forening. I forbindelse med ændringsarbejdet, vil der være forstyrrelser på alle analoge kanaler.

På analog vil ændringerne efter arbejdet være:
Eurosport Danmark 663,25 K45 skifter Kanal plads overtager plads fra CNN (var tidligere K48 687,25)
Nickelodeon 687,25 K48 skifter Kanal plads (var tidligere K43 647,25MHz) overtager Eurosport DK's plads
647.25 K43 Udgår - frekvens udgår
CNN International 663,25 K45 CNN udgår - på samme plads kommer Eurosport Danmark

Waoo flytter også enkelte kanaler på DVB-C til anden frekvens i samme pakke, for at forberede kanaler der inden januar bliver til HD. Nogle TV-kunder skal lave ny DVB-C søgning for at finde de kanaler der er flyttet.

Berørte kanaler:

Privat:
ZDF
Uptown TV
Uptown Classic
Kanal 5 HD
TV2 News

Forening:
DR3 HD
ZDF
Uptown TV
Uptown Classic
Kanal 5 HD
TV2 Norge
6'eren HD

Følgende SD kanaler udgår som MPEG2, men fortsætter som MPEG4 HD. Disse kanaler findes inden ændringen både i SD og HD og vil efter ændringen kun være i HD :
Discovery Channel
Animal Planet
Kanal 4
Kanal 5
6´eren
Canal 9
Eurosport Denmark
ID - Investigation Discovery
TLC

Årsagen til disse ændringer er at indholdsleverandører ændre deres kanaler. Waoo! er af den grund nødt til at foretage ændringer på de analoge kanaler og på DVB-C den 8. december 2015. For at være klar når indholdsleverandører laver ændringerne på deres kanaler.

Ændringer d. 1/12 2015

Den 1. december 2015 kan vi, på grund af nye tekniske specifikationer fra vores leverandør, ikke længere tilbyde dig kanalen Adult Channel. Du modtager i dag Adult Channel enten som en del af din M Pakke eller som en Frit Valg Kanal.

I M Pakke vil Adult Channel blive erstattet af kanalen Brazzers TV, der sender samme type indhold som Adult Channel 24 timer i døgnet. Prisen pr. 1. januar 2016 er som tidligere meddelt 100 kr. pr. måned.

Modtager du Adult Channel som Frit Valg Kanal, vil du pr. 1. december 2015 automatisk blive flyttet over på Frit Valg Kanalen Brazzers TV. Denne flytning medfører ingen ændring i din pris.

Oversigt over ændring i M Pakke:

M Pakken
Før 1. december 2015  Efter 1. december 2015
Adult Channel
Brazzers TV
Extreme Sport Channel
Extreme Sport Channel
Hustler TV
Hustler TV
 H2 HD  H2 HD

Ændringer d. 10/11 2015:

Ændringer på Viasat film- og dokumentarkanaler den 10. november 2015
Viasat har følgende gode nyheder:
•    Styrkelse af Viasat Nature med endnu flere timers naturprogrammer – Crime udgår
•    Lancering af ny Seriekanal – Viasat Series
•    Lancering af Viasat Film Hits, der erstatter og samler det bedste fra Viasat Film Drama og Viasat Film Classic

Ændringer d. 15/7 2015:

D. 15/7 udgår kanalerne Silver HD, Star! og Showtime fra fritvalg og Showtime udgår samtidigt fra Stor TV-Pakke.

Nye kanaler og kanalændringer 1. juli 2015:

Til dig med Lille TV-pakke, Favorit TV-pakke og Stor TV-pakke kan vi fortælle, at du den 1. juli 2015 får tilføjet TV3 og TV3 PULS i din TV-pakke. Prisen vil ikke ændre sig i 2015. 

CANAL8 Sport og Eurosport 2 lukker 1. juli. Samme dato lanceres den nye kanal Eurosport Danmark.

Eurosport Danmark bliver en rendyrket sportskanal baseret på højtprofilerede fodboldkampe fra den danske superliga, den tyske bundesliga, Europa League mm. samt tennis, cykling og en række af andre idrætsgrene. Eurosport Danmark samler indholdet fra Eurosport 2 samt CANAL8 Sport.

Den vil erstatte de to udgåede i flg. pakker: Waoo! Stor TV-pakke, Fuldpakke, Stor SportsPakke og Lille SportsPakke. Der vil ikke ske prisændringer.
Den vil også komme i Waoo! Ekstra Pakke som erstatning for Eurosport 2. Waoo! Ekstra Pakke stiger til 140,- den 1. juli.
Eurosport Danmark erstatter også CANAL8 Sport i VIASAT SPORT og VIASAT TOTAL. Der sker ikke prisændringer i disse pakker.

Den 1. juli får VIASAT Mellem tilføjet 6’eren. Ingen prisændring i den forbindelse.

Til dig med TV-boks:
Du får de nye TV-kanaler helt automatisk. Hvis du har sammensat en favoritliste, skal du dog huske at tilføje de nye kanaler til denne. Bemærk at kanalerne kan skifte placering, hvis du ikke har lavet en favoritliste, hvilket vi anbefaler.

Til dig uden TV-boks:
En række nyere fjernsyn opdaterer automatisk, så du får de nye kanaler, uden du skal gøre noget. Men skulle du få brug for at lave en manuel søgning, vil disse søgekriterier give den optimale kanalsøgning: Net ID: 100 Startfrekvens: 234 Mhz QAM: 256 Symbolrate: 6.875 

Kanalændringer for Waoo! Privat. 

Fra 6.-13. januar 2015 ændrede vi udbuddet af kanaler i din TV-pakke. Vi foretager ændringerne for at åbne for nye kanaler samt for at sikre dig adgang til det største antal HD-kanaler. Afhængigt af hvordan du ser TV, kan ændringerne betyde at du kan være nødsaget til at indlæse dine TV-kanaler igen.
Den 5. maj tilføjer vi TV 2 Charlie HD.

Læs om ændringerne til din TV-pakke her

TV med Waoo! TV-boks

  Ser du TV via Waoo! TV-boks sker ændringerne helt automatisk den 6. januar 2015. Udover at tilføje kanaler tilfører vi funktionerne Start Forfra og Pause på en lang række kanaler.

Har du lavet en favoritliste, sørger vi for, at du ser TV-kanalerne i bedst mulig kvalitet ved at erstatte SD-kanaler med vores mange HD-kanaler.

Har du ikke allerede lavet en favoritliste, vil vi senere i januar 2015 fjerne SD-kanaler som også findes i HD samt ændre kanalrækkefølgen, så du får en forbedret brugeroplevelse.

Guide/brugervejledninger til Waoo! TV-portal

TV uden boks (kabel TV)

 
Nyere TV vil typisk automatisk indlæse nye og ændrede kanaler.

Har du behov for at lave en fornyet kanalsøgning, kan dette ske manuelt ved at indtaste følgende oplysninger på dit TV:

•    Net ID: 100
•    Start frekvens: 234 MHz
•    Modulation: 256 QAM
•    Symbolrate: 6875 KS

Har du lavet en favoritliste på dit TV, skal du huske at tilføje de nye kanaler i din TV-pakke. Der kan, i visse tilfælde, være behov for at oprette favoritlisten forfra.

Har du ikke lavet en favoritliste på dit TV, vil du opleve at vi har ændret kanalrækkefølgen. Dette har vi gjort, fordi vi har modtaget en række kundeønsker herom. Vi har derfor gjort rækkefølgen mere logisk og f.eks. samlet børne- og sportskanaler, hvilket vi håber, at du vil få glæde af.

Ændringerne til kabel TV gennemfører vi i perioden 6.-13. januar 2015. Klik på linket og se hvornår ændringerne sker hos dig.

Kanaloversigter
 

For undertekster på nabolandskanalerne se mere her

Mere end 8.500 film

Lej dem med få klik på din fjernbetjening

Waoo! Bio er din egen personlige
hjemmebiograf, hvor du har adgang
til mere end 8.500 film
fra ind- og udland

Se mere