Du kan få Waoo! Det er muligt at få leveret Waoo på {{address.value}}. Vælg en pakke nedenfor eller sammensæt løsning
Ønsker du ikke at bestille i din mobilbrowser?

Så vi sidder klar ved telefoner til at tage imod din bestilling.

bliv ringet op

Vi sidder klar ved telefonerne og kan hjælpe dig med bestille Waoo.

Hvornår træffer vi dig bedst?

Tillykke

Vi har registret dit ønske om at blive kontaktet. Vi kontakter dig hurtigst muligt og senest inden for de næste 2 hverdage.

Du kan få

Pakker til ethvert behov

Her kan du få et overblik over vores forskellige internet- og TV-pakker. Fælles for dem alle er en lynhurtig forbindelse, men du bestemmer selv, om din pakke skal være med eller uden TV og telefoni. Du kan også selv sammensætte en løsning, skræddersyet til dit behov.
{{packageModel.Price.DiscountIntro}}
{{packageModel.Info.Name}}
{{internetItem}}
{{packageModel.Info.MainLinkBullets[0].Name.split(' ')[1]}}
{{packageModel.Info.MainLinkBullets[0].Name.split(' ')[0]}}
Bestil pakke
  • {{product.Name}} ?
  • {{product.Name}} ?
{{packageModel.Info.MainLinkBullets[0].Name.split(' ')[1]}}
{{packageModel.Info.MainLinkBullets[0].Name.split(' ')[0]}}
{{packageModel.Info.Name}}
  • {{product.Name}} ?
  • {{product.Name}} ?

Vilkår

For Waoo Fiber i TDC Fibernets område skal betales ekstra fiberleje i TDC Fibernet på 99,- pr. md. samt oprettelse/installation. Waoo Fiber med TV leveres ikke i TDC Fibernets område.
Produktudbud kan variere hos den enkelte fibernetudbyder. Hastighederne 100/100 Mbit/s, 250/250 Mbit/s og 500/500 Mbit/s fås ikke overalt. Alle priser er vejledende og der tages forbehold for fejl og ændringer. Kampagnetilbud gælder kun for kunder, der ikke har modtaget internet, TV og/eller telefoni via deres fibernetforbindelse inden for de seneste 6 måneder.
Alle Waoo produkter forudsætter adgang til fibernettet. Har du ikke adgang til fibernet, kan der være omkostninger forbundet med nedgravning, oprettelse, etablering og installation af fibernetværk til din bolig. Kontakt dit lokale energiselskab for mere information.
For Waoo Fiberbredbånd med Telefoni Fri Fastnet får du fri samtale til fastnetnumre i Danmark. Du betaler kun for opkald til mobil-, service- og betalingsnumre samt til udlandet. Se mere her
Waoo giver hastighedsgaranti, læs mere på testdinhastighed.dk. For mere information omkring Waoo fibernet se: www.waoo.dk/bredbåndsfakta

Fortrydelsesret.
Når du har afgivet en bestilling på waoo.dk har du ret til at træde tilbage fra en indgået abonnements- eller købsaftale uden begrundelse. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor abonnementsaftalen blev indgået eller hvor du har modtaget varen, som du har købt. Se mere om din fortrydelsesret på www.waoo.dk/fortryd eller ved at kontakte dit lokale fibernetselskab.