Pakker til ethvert behov

Aktuelle kampagnepakker:

Spar540,-
  • 50/50 Mbit/s

  • Viaplay i 2 mdr.

Spar840,-
  • 50/50 Mbit/s

  • Lille TV-pakke

Spar1437,-
  • 50/50 Mbit/s

  • VIASAT TOTAL

  • Viaplay Serier, Sport og Film

Waoo!

50/50 Mbit/s + Stor TV Pakke

Spar1644,-
398,-pr. md.
Gå til pakke

Waoo!

50/50 Mbit/s + Favorit TV Pakke

Spar1524,-
298,-pr. md.
Gå til pakke

Waoo!

50/50 Mbit/s + Mini TV Pakke

Spar480,-
148,-pr. md.
Gå til pakke

Vilkår

For Waoo! Fiberbredbånd i TDC Fibernets område skal betales ekstra fiberleje i TDC Fibernet på 99,- pr. md. samt oprettelse/installation. Waoo! Fiberbredbånd med TV leveres ikke i TDC Fibernets område.
Produktudbud kan variere hos den enkelte fibernetudbyder. Hastighederne 100/100 Mbit/s, 250/250 Mbit/s og 500/500 Mbit/s fås ikke overalt. Alle priser er vejledende og der tages forbehold for fejl og ændringer. Kampagnetilbud gælder kun for kunder, der ikke har modtaget internet, TV og/eller telefoni via deres fibernetforbindelse inden for de seneste 6 måneder.
Alle Waoo! produkter forudsætter adgang til fibernettet. Har du ikke adgang til fibernet, kan der være omkostninger forbundet med nedgravning, oprettelse, etablering og installation af fibernetværk til din bolig. Kontakt dit lokale energiselskab for mere information.
For Waoo! Fiberbredbånd med Telefoni Fri Fastnet får du fri samtale til fastnetnumre i Danmark. Du betaler kun for opkald til mobil-, service- og betalingsnumre samt til udlandet. Se mere her
Waoo! giver hastighedsgaranti, læs mere på testdinhastighed.dk, samt på waoo.dk/bredbåndsfakta. For mere information omkring Waoo! fibernet se: www.waoo.dk/bredbaandsfakta

Fortrydelsesret.
Når du har afgivet en bestilling på waoo.dk har du ret til at træde tilbage fra en indgået abonnements- eller købsaftale uden begrundelse. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor abonnementsaftalen blev indgået eller hvor du har modtaget varen, som du har købt. Se mere om din fortrydelsesret på www.waoo.dk/fortryd eller ved at kontakt dit lokale fibernetselskab.