Du kan få Waoo Det er muligt at få leveret Waoo på {{address.value}}. Vælg en pakke nedenfor eller sammensæt løsning
Ønsker du ikke at bestille i din mobilbrowser?

Så vi sidder klar ved telefoner til at tage imod din bestilling.

bliv ringet op

Vi sidder klar ved telefonerne og kan hjælpe dig med bestille Waoo.

Hvornår træffer vi dig bedst?

Tillykke

Vi har registret dit ønske om at blive kontaktet. Vi kontakter dig hurtigst muligt og senest inden for de næste 2 hverdage.

Du kan få

Pakker til ethvert behov

Her kan du få et overblik over vores forskellige internet- og TV-pakker. Fælles for dem alle er en lynhurtig forbindelse, men du bestemmer selv, om din pakke skal være med eller uden TV og telefoni. Du kan også selv sammensætte en løsning, skræddersyet til dit behov.
{{packageModel.Price.DiscountIntro}}
{{packageModel.Info.Name}}
{{internetItem}}
{{packageModel.Info.MainLinkBullets[0].Name.split(' ')[1]}}
{{packageModel.Info.MainLinkBullets[0].Name.split(' ')[0]}}
Bestil pakke
  • {{product.Name}} ?
  • {{product.Name}} ?
{{packageModel.Info.MainLinkBullets[0].Name.split(' ')[1]}}
{{packageModel.Info.MainLinkBullets[0].Name.split(' ')[0]}}
{{packageModel.Info.Name}}
  • {{product.Name}} ?
  • {{product.Name}} ?

Vilkår
Forudsætter adgang til fibernettet. Har du ikke adgang til fibernet, kan der være omkostninger forbundet med nedgravning, oprettelse, etablering og installation af fibernetværk til din bolig. Tilslutningsomkostninger, produktudbud og priser kan variere hos den enkelte fibernetudbyder. 100/100 Mbit/s, 250/250 Mbit/s, 500/500 Mbit/s leveres ikke overalt. For oplysning om leveringstid eller øvrige spørgsmål kontakt din lokale Waoo-leverandør. For Waoo Fiberbredbånd i TDC Dong Fibernet pålægges fiberleje på 99,- pr. md. og Waoo TV fås ikke i TDC DONG Fibernet. Alle priser er i danske kroner inkl. moms og gælder pr. måned, medmindre andet er anført. Bindingsperioden er 6 mdr. Kan opsiges med 30 dages varsel. Kampagnepriserne gælder nye kunder. Vejledende priser. Se mere på waoo.dk/bredbaandsfakta.

Fortrydelsesret

Når du har afgivet en bestilling på waoo.dk har du ret til at træde tilbage fra en indgået abonnements- eller købsaftale uden begrundelse. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor abonnementsaftalen blev indgået eller hvor du har modtaget varen, som du har købt. Se mere om din fortrydelsesret på www.waoo.dk/fortryd eller ved at kontakt dit lokale fibernetselskab.