Waoo

Danmarks bedste internet – 5 år i træk

Nu skal vi ikke prale, men… Igen i år er Waoo blevet kåret som bedst i test af vores mange tilfredse kunder.

Det betyder, at vi for femte år i træk topper listen med hensyn til både kundeloyalitet og produktkvalitet hos landets internetkunder. Det er vi selvfølgelig stolte over, men nu handler det jo ikke om at klappe os selv på skulderen. Det handler om at give dig det allerbedste produkt, så du kan få mere ud af internettets mange muligheder. Det er internet, som det burde være.

 TEST DIN HASTIGHED

Får du det internet, du betaler for? Test hastigheden på dit internet lige her

Hastighedsmåler Fiberfordele

 

Det bedste internet ifølge BrancheIndexTM Internet 2016  

Ifølge undersøgelsen BrancheIndexTM Internet, gennemført af Loyalty Group, er Waoo fortsat den internetudbyder, som kunderne er mest tilfredse med og loyale overfor. Vi er således den førende internetudbyder, hvad angår kundeloyalitet og produktkvalitet. Med andre ord tilbyder Waoo Danmarks bedste internet, hvilket betyder et stabilt og hurtigt internet. Vi er selvfølgelig stolte af resultatet, men vi hviler ikke på laurbærrene af denne grund. Tværtimod arbejder vi fortsat på at skabe et endnu bedre internet, så du og de mange andre tilfredse kunder kan få mest glæde af de mange gode digitale oplevelser med et lynhurtigt internet. Se resultatet af undersøgelsen BrancheIndexTM Internet 2016 nedenfor:    

 

Forklaring af undersøgelsen:

Undersøgelsen BrancheIndexTM Internet 2016 blev gennemført af Loyalty Group International. 2.800 internetkunder deltog i undersøgelsen, og de vurderede deres internet ud fra centrale parametre som kvaliteten af virksomhedens service, deres internetudbyders image, hvorvidt deres internetudbyder levede op til deres forventninger, samt hos hvilken internetudbyder de fik mest for pengene. Generelt bød undersøgelsen på rigtig gode resultater for Waoo, men det vi er mest glade for, er, at vi fortsat har branchens mest loyale kunder – for femte år i træk. Det giver os blod på tanden for også fremadrettet at levere det bedste internet til vores mange glade kunder i hele landet.  

Det bedste internet er et hurtigt internet

Der er mange gode grunde til, at vores fiberbredbånd gang på gang bliver kåret som Danmarks bedste internet af vores tilfredse kunder: 

  • For det første leverer vi hurtigt internet. Det vil sige, at vi ikke kun på papiret leverer hurtigt internet, men også i realiteten.  
  • For det andet betaler Waoo-kunder kun for det, som de i realiteten får. Sådan er det vel altid, tænker du måske, men i realiteten betaler internetkunder ofte for en forbindelser, som de i realiteten ikke får. Hos Waoo giver vi Hastighedsgaranti, som vi holder.  
  • For det tredje har vi gode priser på lynhurtigt fiberbredbånd samt muligheden for at kombinere internet med TV-pakker og telefoni. Alt i alt leverer vi ikke kun internet, men Danmarks bedste internet. Det kan du tage vores mange tilfredse kunders gode ord for.   

Sådan får du det bedste internet

For mange mennesker kan det at finde det bedste internet godt virke som lidt af en jungle. Ønsker man at finde det bedste internet, er det første skridt at definere, hvad det bedste internet er: Det bedste internet er det internet, der opfylder ens behov til den bedst mulig pris – i dag og i fremtiden. Ens internetbehov kan være meget forskelligt, alt efter hvad man ønsker at foretage sig online, og hvor mange mennesker man er i husstanden. Der er således stor forskel på, om der er tale om internet til en familie eller til en single eller studerende, der bor alene. De fleste mennesker starter med at kigge på prisen, når de vælger deres internetudbyder. Det er selvfølgelig en god idé, men der er også andre ting, der er relevante. Du kan med fordel overveje følgende: 

1. Antal internetbrugere i husstanden  

Ønsker du at have det bedste internet, er det vigtigt, at du vælger det rigtige internet til dine behov. Det betyder blandt andet, at du spørger dig selv, hvor mange computere der skal være på nettet på samme tid. Mængden af computere, tablets og smartphones, der samtidig gør brug af dit internet har nemlig stor betydning for dit internets hastighed. Hvis der kun er én eller to enheder i husstanden, er der som regel ingen problemer, men så snart flere enheder er på nettet samtidig, kan der godt opstå problemer med hastigheden. Det er derfor altid en god ide at have en internetforbindelse, der er hurtigere, end hvad man reelt har brug for. Så er der noget at give af, når trafikken er størst. Husk, at du får lynhurtigt fibernet med Waoo.     

2. Hvad ønsker du at foretage dig på nettet

Det er af stor betydning for valget af internet, hvad du ønsker at foretage dig online. Hvis du hører til den store del af den danske befolkning, der godt kan lide at spille online, er det vigtigt, at du har en internetforbindelse, der vil give dig en god oplevelse – hver gang. Gaming er nemlig et område, hvor det for alvor gør en forskel med en god internetforbindelse. Mange mennesker ser i dag desuden primært TV online, hvor de streamer fra forskellige tjenester.  Hvis du alllerede har Netflix eller lignende og ønsker at læse mere om muligheden for at se dine yndlingsfilm og –serier i 4K kan du med fordel læse videre her.  

Stol på de mange tilfredse kunder og få internet fra Waoo

Har du allerede testet dit internet og fundet ud af, hvor høj hastigheden i virkeligheden er? Var resultatet af testen ikke som forventet? Ofte betaler man hos sin internetudbyder for en hastighed, som man i realiteten ikke får, men ikke hos Waoo. Hos Waoo får du en hastighedsgaranti på din internetforbindelse. Du kan sende testens resultat til dig selv eller andre. Du er også velkommen til at læse mere om hastighedstesten her.  

Har du fået blod på tanden i forhold til at få den bedste internetoplevelse til en rigtig god pris? Tusindvis af tilfredse kunder igennem mange år tager ikke fejl. Hos Waoo får du Danmarks bedste internet.