Waoo driftsinformation

På denne side finder du generel information omkring Waoo's services. Hvis du oplever en fejl, som ikke er beskrevet her på siden, vil vi bede dig melde fejlen hos dit lokale fibernetselskab, så vi i samarbejde med din lokale support kan få undersøgt problemet.

Du kan orientere dig om driften i dit lokale fibernet under her.

Waoo øvrige fejl

Kendt problem: TV-Portal kan være meget langsom under optagelse og optagelser kan pixelere.

Problemsymptom: Problemet viser sig på følgende måde:

- Under en optagelse på harddisk og hvor man bruger TV-Portal,  reagerer TV-boksen meget langsomt på den funktionalitet man bruger. eks. brug af menu, brug af EPG ( program guide) osv. og der kan opleves at billedet fryser kortvarig 1 til 2 sek.
- Ved afspilning af det optagede indhold er der forstyrrelse på billede og lyd.

Fejlen er sporadisk.

Berørt(e) tjeneste(r): TV med boks
Berørt hardware: Airties 7310 TV-boks med harddisk.
Berørt(e) forsyningsområde(r): alle

Work-a-round: Problemet kan midlertidig fjernes ved genstart af TV-boksen.

Status på problemet: 19/10:
Kære kunde
Waoo har ved opdatering af software til Airties boksen af typen 7310  d. 6/9 løst problemet.
Waoo er klar over at problemet stadig kan opstå, men ikke i så hyppig og kraftig grad som før og der fejlrettes fortsat på at fjerne problemet helt.
Problemet forventes opdateret/løst: 31-10-2016

 

 

Fibia sammenlægger fibernet

Fibia lægger sit fibernet i Øst- og Vestdanmark sammen til et samlet fibernet. Det sker løbende frem til udgangen af oktober. Det betyder, at Fibias kunder i dele af Aarhus, Horsens, Hedensted og Juelsminde vil opleve en planlagt serviceafbrydelse af deres fiberforbindelse. Serviceafbrydelsen vil ske om natten og forventes at vare maksimalt 6 timer. Forud for afbrydelsen modtager alle kunder, som er berørt, en direkte besked fra Fibia.

 Det nye fælles fibernet er en naturlig følge af, at SEAS-NVE i Øst og NRGi i Vest også teknisk bliver samlet med fælles drift, administration og service.