Privat og Forening

Kanalændringer på Waoo TV

Du kan altid finde de ændringer, der er til din TV-pakke her

Ændringer pr. 1. september 2016
C More slår kanalerne C More Action og C More Emotion sammen til en ny kanal. Den nye kanal kommer til at hedde C More Stars HD, og vil være at finde på den kanalplads, hvor du tidligere havde C More Emotion. Hvis du har en favoritliste med C More Action, skal du være opmærksom på at denne kanal forsvinder og at du i stedet skal finde den nye C More Stars HD-kanal. Har du C More Emotion i din favoritliste, erstatter vi automatisk den med den nye kanal. Kanalsammenlægningen medfører ingen prisændring. På C More Stars finder du nye og klassiske biografhits med hovedvægten liggende på action, komedier og drama. Selvom to kanaler bliver til én, får det ikke betydning i forhold til antal premierer og film på C More. Vær opmærksom på at du som C More kunde hos Waoo, kan du logge ind på cmore.dk eller via C More’s app og se C More film og serier når og hvor det passer dig. Denne service er allerede en del af dit abonnement. Download din app i App Store eller på Google Play.
Hvis du har abonnement på en af C More’s pakker hos Waoo kan du logge på her. Du skal benytte dit Waoo Web TV login. Har du endnu ikke oprettet dig som bruger på Waoo.tv, kan du gøre det på waoo.tv

Ændringer pr. 1. april 2016
Følgende radiokanaler udgår:
Radio Schsleswig Holstein
Klubben
S-FM

Har du en Viasat TV-pakke kan du fra 28. januar opleve kanalerne:
Kanal 4
Kanal 5
6’eren

i HD.

Har du en favoritliste opdateres kanalerne IKKE automatisk. Du kan finde de nye kanaler i din kanalliste og evt. tilføje dem til din favoritliste.

Ændringer primo januar 2016
Frit Valg Pakke og Frit Valg Kanaler

BBC LifeStyle udgår af BBC Pakke.

TV2 News ændres til HD – tidspunkt for ændring ukendt.

NY KANAL - Deutsches Musik Fernsehen sender de største tyske og internationale schlager hits 24 timer i døgnet.
Oplev de største slager- stjerne og deres nyeste musik og deres kendte klassikere. Se stjernerne optræde i videoklip, musikfilm og musik- og talkshows.

CNN udgår som analog kanal, og kan fortsat ses som digital kanal - med eller uden TV-boks.
Disney Channel kan fremover også opleves som HD kanal, det kan betyde at du skal lave en ny kanalsøgning – det afhænger af dit TV.

Disney Channel, Disney XD og Disney Junior, vil have mulighed for Start Forfra*, Pause*, Arkiv* samt Web-TV (hjemme og ude). Har du en Airties TV-boks, har du mulighed for at benytte disse nye funktioner på dine 3 Disney kanaler. Med Waoo TV-arkiv kan du se udsendelser der er sendt de sidste 48 timer, og med pause og start forfra går du aldrig ikke glip af noget.

Folketinget og Uptown sendes fremover som HD. Det kan betyde at du skal lave en ny kanalsøgning – det afhænger af dit TV.

Uptown Classic sendes fremover som HD og med Dolby 5.1 Dolby Surround Sound. Har du et musikanlæg der understøtte Dolby Surround Sound, giver det nye lydspor dig mulighed for at få lyden fra dine musikvideo ’rundt’ i hele stuen.

NRK1 og SVT2 kan fra 8. december 2015 ikke ses på TV med MPEG 2 tuner, men du kan se kanalerne som HD, hvilket betyder at du måske skal lave en ny kanalsøgning – afhænger af dit TV.

Discovery Channel, Animal Planet, Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9 og Eurosport Danmark kan fra 8. december 2015 ikke ses på TV med MPEG 2 tuner, men du kan se kanalerne som HD eller analog.
Det kan være nødvendigt at lave en ny kanalsøgning, det afhænger af dit TV.

Ændringer pr. 8/12 2016
Den 8. december 2015 foretager Waoo! ændringer på de analoge kanaler til både Privat og Forening. I forbindelse med ændringsarbejdet, vil der være forstyrrelser på alle analoge kanaler.

På analog vil ændringerne efter arbejdet være:
Eurosport Danmark 663,25 K45 skifter kanalplads overtager plads fra CNN (var tidligere K48 687,25)
Nickelodeon 687,25 K48 skifter kanalplads (var tidligere K43 647,25MHz) overtager Eurosport DK's plads
647.25 K43 Udgår - frekvens udgår
CNN International 663,25 K45 CNN udgår - på samme plads kommer Eurosport Danmark

Waoo flytter også enkelte kanaler på DVB-C til anden frekvens i samme pakke, for at forberede kanaler der inden januar bliver til HD. Nogle TV-kunder skal lave ny DVB-C søgning for at finde de kanaler der er flyttet.

Berørte kanaler:

Privat:
ZDF
Uptown TV
Uptown Classic
Kanal 5 HD
TV2 News

Forening:
DR3 HD
ZDF
Uptown TV
Uptown Classic
Kanal 5 HD
TV2 Norge
6'eren HD

Følgende SD kanaler udgår som MPEG2, men fortsætter som MPEG4 HD. Disse kanaler findes inden ændringen både i SD og HD og vil efter ændringen kun være i HD :
Discovery Channel
Animal Planet
Kanal 4
Kanal 5
6´eren
Canal 9
Eurosport Denmark
ID - Investigation Discovery
TLC

Årsagen til disse ændringer er at indholdsleverandører ændre deres kanaler. Waoo er af den grund nødt til at foretage ændringer på de analoge kanaler og på DVB-C den 8. december 2015. For at være klar når indholdsleverandører laver ændringerne på deres kanaler.