Presse

Waoo! får ny markedsdirektør

 21. januar 2016

Waoo! styrker ledelsen med Frank Poulsen Kirk, der starter som ny markedsdirektør den 1. marts med ansvar for marketing, produktudvikling og salg.

Læs mere

WiFi får en ordentlig overhaling af Waoo!

6. januar 2016

Waoo! vil dårligt WiFi til livs. Det trådløse netværk er blevet en integreret del af dagligdagen i hjemmet, men de mange netværk forstyrrer i stigende grad hinanden og giver dårligere oplevelser. Derfor planlægger fiberbredbåndsselskabet en ny, intelligent WiFi-løsning, der vil kunne bringe fiberoplevelsen ud til de trådløse enheder.

Læs mere
 

Waoo! lancerer 4K TV-boks med indbygget Netflix

6. januar 2016

Waoo! kommer med en ny TV-boks, der understøtter 4K TV-indhold. Det bliver Danmarks første 4K TV-boks og en af de første i verden, som kan vise Netflix 4K som en helt integreret del af oplevelsen på TV-boksen.

Læs mere

Nye TV-priser og produkter fra Waoo!

12. november 2015

Waoo! justerer priserne og indholdet for sine TV-pakker fra nytår. Samtidig lover selskabet, at den meget efterspurgte understøttelse af Android-enheder er lige på trapperne.

Læs mere

Dansk fibernet sikrer, at du får det du betaler for.

28. oktober 2015

En ny EU-rapport har afsløret, at europæiske bredbåndskunder gennemsnit kun får 75 procent af den hastighed, de betaler for. EU-Kommissionen vedtog så sent som i går en stor telepakke, hvor et af elementerne er et krav til leverandørerne om at oplyse den reelle hastighed på produkterne. Waoo!, som er ejet af de danske fiberselskaber, hilser initiativet velkommen.

Læs mere

Waoo! vil hjælpe kunder med analogt tv

21. august 2015

Mens YouSee slukker for det analoge signal, vil Waoo! fortsat give alle kunder mulighed for at se tv, uanset om de har et digitalt eller analogt tv. Fastholdelsen af det analoge signal har ingen negativ indflydelse på hastigheden af internet og påvirker derfor ikke eksempelvis streamingkvalitet.

Læs mere

Waoo! styrker sit tilbud med TV3 og TV3 PULS

26. juni 2015

Waoo! og Viasat er blevet enige om at give tv-kunder hos Waoo! de to populære Viasat-kanaler TV3 og TV3 PULS året ud, uden at prisen på pakkerne stiger.

Læs mere

Waoo! er klar med Out-of-Home TV

15. juni 2015

Nu kan Waoo!’s TV-kunder tage deres kanaler med, når de forlader hjemmets fire vægge. Med den nye Out-of-Home service kan kunderne se TV, hvor de vil, fra en iPad eller bærbar – og servicen koster ikke ekstra.

Læs mere

BornFiber og Waoo! indgår samarbejde på Bornholm

10. juni 2015

BornFiber og Waoo! har i dag indgået en ny aftale, som indebærer, at BornFiber fremover kan levere Waoo! fiberbredbånd, tv og telefoni til de bornholmske kunder.

Læs mere

Ny Waoo! formand: Waoo! har leveret varen

4. maj 2015

Waoo! har fået ny bestyrelsesformand. Jørn Zielke, divisionsdirektør i EnergiMidt, overtager formandsstolen i fiberalliancen. Han er tilfreds med udviklingen af forretningen i Waoo!, som til trods for et presset marked og farvel til nogle af energiselskaberne, formår at tiltrække nye kunder og sænke omkostningerne.

Læs mere

Waoo! beklager Verdos exit, men fortsætter arbejdet

23. april 2015

Selskaberne bag TV- og Internetselskabet Waoo! beklager dagens udmelding fra Verdo om, at de indgår i samarbejde med Stofa. De øvrige aktionærer fastholder, at samarbejdet om Waoo! fortsættes med henblik på at finde en fælles løsning med en strategisk partner.

Læs mere

Livet er for kort til ustabilt internet

25. marts 2015

Fiberselskabernes Waoo! er for fjerde år i træk blevet kåret som Bedst i Test blandt danske internetudbydere af rådgivningsvirksomheden Loyalty Group. Successen skyldes ifølge Waoo! selv, at danskerne ikke gider ustabile forbindelser på halv kraft.

Læs mere

Waoo! lancerer nyt 48 timers TV-arkiv

24. marts 2015

Fra i dag er det muligt for Waoo!-kunder at se eller gense TV-programmer, som har været sendt inden for de seneste to døgn. Funktionen koster ikke ekstra.

Læs mere

Waoo! lancerer ren streaming-tv i 2015

20. januar 2015

Waoo! udbygger i 2015 sit tv-tilbud ved at lancere rene streamingpakker med markedets til dato bedste billedkvalitet. Fibernettets store kapacitet har givet energiselskaberne et forspring på kvaliteten, og det fundament bliver nu brugt til at levere et state-of-the-art streamingprodukt – også til forbrugere, der i dag ikke kan få Waoo!.

Læs mere

Waoo! er nordiske mestre i Netflix

13. januar 2015

Fiberbredbåndsselskabet Waoo! er nr. 1 i hele norden på Netflix’ seneste ISP Speed Index. I går offentliggjorde Netflix december-opgørelsen over de internetudbydere, der leverer den bedste streamingoplevelse. Waoo! ligger klart i front på den danske liste, og ...

Læs mere

Waoo! øger valgfriheden og fleksibiliteten

13. november 2014

Waoo! varsler nye priser og nyt indhold på deres tv-produkter i 2015. Samtidig skruer fiberbredbåndsudbyderen op for fleksibiliteten for deres kunder, ligesom der kommer endnu større valgfrihed for selskabets tv-kunder.

Læs mere

Indsats på fiberbredbånd har nu effekt

12. november 2014

Erhvervsstyrelsens dugfriske telestatistik for første halvår 2014 viser en betydelig fremgang i antallet af fiberbredbåndsforbindelser. Hos energiselskabernes Waoo! glæder man sig over effekten af flere års udrulning og markedsføring af fremtidens digitale infrastruktur i Danmark.

Læs mere

Waoo! kaprer kunder på den digitale udvikling

7. oktober 2014

Streaming er nu så populært, at konkurrencen flytter sig fra tv-markedet over mod hurtige, stabile internetforbindelser. Det har skabt fremgang hos fiberselskabernes Waoo!, som jubler over at have fået en konkurrencefordel i et lynhurtigt og bredt udbygget fibernet.

Læs mere

Waoo! introducerer trådløst TV

22. august 2014

Waoo! lancerer trådløst TV, så selskabets TV-kunder på fibernettet kan få alle fordelene ved IPTV uden at skulle trække kabler.

Læs mere

Waoo! sikrer sig TV 2’s nye sportskanal

22. august 2014

TV 2 lancerer i starten af januar en ny sportskanal med fokus på livedækning, store events og dansk sport. Waoo! forventer, at den nye kanal, der endnu ikke er navngivet, vil blive en stærk konkurrent til markedets øvrige sportskanaler og har derfor indgået aftale med TV 2 om at levere kanalen til kunder på fibernettet.

Læs mere

Waoo!-kunder får pause-funktion uden merpris

27. maj 2014

Nu er det slut med at gå glip af noget på tv. Waoo! har gjort det muligt for alle kunder med tv-bokse at pause udsendelser. Alle kunder med en tv-boks får funktonen, og det koster ikke ekstra.

Læs mere

Waoo! vækster med 19 procent

12. maj 2014

Fiberselskabernes Waoo! fremlægger et flot regnskab for 2013. Med en omsætning, der er vokset med 19 procent, præsenterer Waoo! det bedste resultat nogensinde. Væksten skyldes primært en 20 procent stigning på salg af fiberbredbånd, TV og telefoni.

Læs mere

Waoo! har for tredje år i træk de mest tilfredse kunder

7. maj 2014

Waoo! får for tredje år i træk en ubestridt topplacering i internetkunders vurdering af deres udbyder.
Det er den uafhængige rådgivningsvirksomhed Loyalty Group, som har målt danskernes tilfredshed med deres internetleverandør. Undersøgelsen BrancheIndex Internet 2014 viser, at Waoo! igen i år ligger milevidt foran alle andre leverandører på vigtige parametre som stabilitet, hastighed og værdi for pengene.

Læs mere

Waoo! åbner for vilde hastigheder: 500/500 Mbit/s

8. april 2014

Danmarks største fiberbredbåndsleverandør Waoo! lancerer nu helt nye tophastigheder for fiberbredbåndskunder på både 500/500 Mbit/s og 250/250 Mbit/s. Waoo! åbner for de nye hastigheder per 1. maj og rykker dermed helt bevidst baren for, hvad der er høj bredbåndsforbindelse i Danmark.

Læs mere

Waoo!: Ny tv-portal i HD-kvalitet fra Waoo!

25. februar 2014

Waoo! er klar med en helt ny, opdateret og enklere brugeroplevelse i 100 % HD, så brugerne bedre kan få glæde af det øgede udbud af indhold og services på TV-platformen.

Læs mere

Waoo!: Velkommen i klubben, TDC

14. januar 2014

Energiselskabernes fiberbredbåndsselskab, Waoo!, glæder sig over, at TDC nu omsider slår ind på et spor, hvor man giver kunderne, hvad man lover i form af hastighedsgaranti på internetforbindelser – et tiltag som Waoo! allerede indførte i 2011.

Læs mere

Boligforeninger flygter til Waoo!

16. december 2013

Foreningskunderne strømmer til Waoo!. Den nye spiller på foreningsmarkedet giver nemlig kunderne endnu bedre internetforbindelser og meget større valgfrihed på tv og telefoni.

Læs mere

Waoo! skruer op for frit valg af tv

12. november 2013

Waoo! varsler nyt tv-indhold og nye priser fra årsskiftet. Samtidig åbnes op for, at Waoo!’s kunder med tv-boks frit og uden gebyr kan tilkøbe ikke mindre end 91 tv-kanaler med fjernbetjeningen og se dem med det samme. Waoo! kommer desuden med en ny HD tv-portal og en masse nye HD-kanaler i tv-pakkerne til foreningskunder.

Læs mere

Danmarkspremiere: Netflix og Waoo! indgår partnerskab

31. oktober 2013

Waoo! bliver den første tv-udbyder i Danmark – og blandt de første i verden – som indgår partnerskab med verdens førende udbyder af internet-tv Netflix. Det giver mulighed for at se Netflix direkte på Waoo!’s tv-boks.

Læs mere

Waoo!-direktør på vej til Califonien

24. september 2013

Fra at være en opstartsvirksomhed er Waoo! nu en veletableret virksomhed på vej mod en mere driftsorienteret situation. Direktørskifte på godt tidspunkt.

Læs mere

Waoo! runder 800.000 homes passed

 

12. juni 2013

Waoo! skaber vækst i forretningen og reduktion i omkostningerne, og det vækker tilfredshed til trods for underskud. 

 

Læs mere

Fiberbredbånd i kraftig vækst

24. april 2013 

 

Antallet af lynhurtige fiberbredbåndsforbindelser i Danmark er steget med 25 procent i løbet af det seneste år. Danskerne er begyndt at vælge kobberet fra.

Læs mere

Alt for mange betaler for unødvendigt abonnement

12. marts 2013

Der er stadig en million gammeldags fastnettelefoner i brug i Danmark, selv om der er meget billigere alternativer. Waoo! har fået mere end 100.000 telefonikunder. De fleste betaler nul kroner i abonnement.

Læs mere

 

Vi forventer at få det internet vi har betalt for

1. marts 2013

Hvis vi ikke får det internet vi betaler for, forventer vi at prisen bliver sat ned. Det dokumenterer en ny undersøgelse på dagen, hvor en ny varedeklaration på bredbånd træder i kraft.

Læs mere

Waoo! har for andet år i træk de mest tilfredse kunder

13. februar 2013

Som tak for at de danske internetkunder for andet år i træk kårer Waoo! til at være branchens bedste internetudbyder, lover Waoo! kunderne endnu bedre oplevelser i år.

Læs mere

Pressemeddelelse: Waoo! i dialog efter Stofa-afgørelse

8. februar 2013

Waoo! og selskaberne bag går i forhandling med SE om de muligheder der ligger i, at Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i dag har godkendt SE’s køb af Stofa.

Læs mere

Pressemeddelelse: Frit Valg af TV-kanaler rykker tæt på

22. januar 2013

Waoo! gør nu valgfrihed på TV helt enkelt. Fra i dag kan TV-kanaler købes enkeltvist af kunderne ved hjælp af fjernbetjeningen.

Læs mere

Pressemeddelelse: Kundeforståelse skal ind i teknisk drift

8. januar 2013

Det er vigtigt at øge kundeforståelsen i teknikken, hvis den tekniske drift af produkterne skal blive endnu bedre, mener Waoo!, som sætter en ny CTO til at løfte opgaven.

Læs mere

Pressemeddelelse: Internetforbrug boomer hos fiberkunder

21. november 2012

Erhvervsstyrelsen satte i går fokus på, at internetforbruget boomer hos brugere af mobile internetforbindelser. Men forbruget er kun på tre procent af det, Waoo!’s fiberinternetkunder bruger.

Læs mere

Pressemeddelelse: Flere danskere skifter til fiber

20. november 2012

Flere og flere danske internetforbrugere skifter deres kobberinternetforbindelser ud. De skifter først og fremmest til superhurtigt fiberinternet, men også til kabelnet.

Læs mere

Pressemeddelelse: Waoo! satser på HD-kanaler og valgfrihed

15. november 2012

Fiberbredbåndsnettet gør det muligt for Waoo!’s TV-kunder at få mange flere HD-kanaler i ægte HD-kvalitet. Desuden får de flere muligheder for frit at vælge TV og film med fjernbetjeningen.

Læs mere

Pressemeddelelse: Forlig om ærlig markedsføring

7. november 2012

Fra 1. marts må de traditionelle teleselskaber stoppe med at lade som om, at forbrugerne får højere bredbåndshastigheder, end selskaberne reelt kan levere på deres bredbåndsforbindelser.

Læs mere

Pressemeddelelse: Nye muligheder i SE's køb af Stofa

25. oktober 2012

Købet af Stofa styrker fiberalliancen i kampen mod TDC-koncernen og koncernens kabel-tv selskab YouSee.

Læs mere

Pressemeddelelse: Undersøgelse dokumenterer høj pris

25. september 2012

Undersøgelse fra Waoo! føjer nye data til den undersøgelse, Konkurrencestyrelsen netop har offentliggjort om, at mange danskere betaler for meget for bredbånd.

Læs mere

Pressemeddelelse: Forbrugerne vinder stort

21. august 2012

Uhæderlig markedsføring af bredbånd skal stoppes. Waoo! har længe kæmpet for at sikre, at forbrugerne reelt får, hvad de betaler for. Derfor vil Waoo! bidrage positivt til den proces, som regeringen nu har taget initiativ til.

Læs mere

Pressemeddelelse: Nordjyder glade for børnefilm

18. juli 2012

Flere og flere sætter sig foran TV’et for at leje film med fjernbetjeningen i Waoo! Bio.
Og der er forskel på, hvad familier i de forskellige landsdele gerne vil se.

Læs mere

Pressemeddelelse: Kåret som bedst i Danmark: Waoo! vil endnu mere

26. juni 2012

Vi vil fortsætte med at sætte nye standarder for internet i Danmark, lyder det fra Waoo! efter kåring i uafhængig analyse som Danmarks bedste internetudbyder.

Læs mere

Pressemeddelelse: Waoo! runder 400.000 abonnementer

26. juni 2012

I gennemsnit har Waoo! fået 4.000-5.000 flere husstande som kunder hver måned i løbet af det seneste halve år.

Læs mere

Pressemeddelelse: Et reelt alternativ til piraterne

25. juni 2012

Med ny lovlig tjeneste med TV og film til alle Waoo!'s internetkunder, følger fibernetselskaberne ånden i kulturministerens udmelding fra i dag

Læs mere

Pressemeddelelse: Waoo! giver fiberkunderne Viasat

21. maj 2012

TV-kunder hos Waoo! får større frihed til at vælge TV-kanaler. De kan nu vælge blandt 212 unikke kanaler på samme platform, og Waoo! arbejder på at øge kundernes valgmuligheder yderligere.

Læs mere

Pressemeddelelse: Waoo! i stærk vækst

1. marts 2012

Danskerne har taget Waoo!s produkter til sig. Omsætningen steg med 60 procent i 2011. Det forklares bl.a. af en massiv vækst i kundetallet.

Læs mere

Pressemeddelelse: Mere fair markedsføring på vej

26. marts 2012

Et politisk pres, og Waoo!'s hastighedsgaranti får nu den øvrige telebranche til at overveje, hvordan den kan skifte til en mere fair markedsføring

Læs mere

 

Pressemeddelelse: Se film uafhængigt af TV’et på nettet

31.januar 2012

Hos Waoo! kan man nu se de samme lejefilm på nettet som i TV, og man kan se filmene på nettet uafhængigt af præcis hvornår de ses på TV’et

Læs mere

Pressemeddelelse:  Masser af Personligt TV fra Waoo!

07. november 2011

Samtidig med, at TV 2s hovedkanal bliver til betalingskanal, gennemfører Waoo! en styrkelse af TV-pakkerne og gør TV mere personligt. Prisen på Lille TV Pakke stiger med 20 kr. om måneden.

Læs mere

Pressemeddelelse:  Nu også Waoo!-kvalitet på iPad

26. oktober 2011

Waoo! bringer nu også markedets bedste streaming-kvalitet til iPads. Takket være hurtige fiberforbindelser kan en familie nu se TV i høj kvalitet på mange enheder.

Læs mere

Pressemeddelelse: TV 2 og Waoo! klar med ny aftale

5. oktober 2011

TV 2s hovedkanal er med til alle TV kunder hos Waoo!, der er en af de største leverandører af bredbånds-tv til danskerne. Parterne håber på tættere samarbejde om bl.a. udvikling af nye tjenester.

Læs mere 

Pressemeddelelse: Waoo! indfører hastighedsgaranti

18. august 2011

Fra i dag får forbrugerne sikkerhed for, hvilken hastighed de får, når de køber lynhurtigt fiberbredbånd.

Fra i dag har forbrugerne garanti for, hvilken hastighed de får, når de køber lynhurtigt fiberbredbånd hos Waoo! Nu garanterer Waoo!, at kunderne får den hastighed, de rent faktisk har valgt.

Læs mere

Pressemeddelelse: Waoo! lancerer billigere mobil-pakker end Onfone

27. juni 2011

Fiberbredbåndsselskabet Waoo! sparker liv i priskrigen på mobiltelefoni.

Fra i dag kan kunder i hele Danmark få mobiltelefoni i pakker hos fiberbredbåndsselskabet Waoo!, der er billigere end de tilsvarende pakker fra lavpriselskabet Onfone.

Læs mere

Pressemeddelelse: Web-TV i topkvalitet hos Waoo!

23. juni 2011

Web-TV fra Waoo! giver familien fleksibilitet og den højeste streaming-kvalitet blandt de store TV-udbydere.

Læs mere

Pressemeddelelse: 3D-film introduceres hos Waoo!

16. juni 2011

Fra i dag kan alle Waoo!’s TV-kunder leje 3D-film i Waoo! Bio. ”Vi starter med at tilbyde fem film i 3D. Senere vil udvalget blive større,” forklarer markedsdirektør i Waoo!, Ole Herstal.

Læs mere

Pressemeddelelse: Hver fjerde hjem kan få fiber

14. april 2011

Hver fjerde danske hjem kan få superhurtigt fiberinternet, tv og telefoni hos energiselskabernes fiberbredbåndsselskab Waoo!. Energiselskabernes fibernet er nu så udbygget, at det når forbi 602.296 af de i alt 2.584.479 husstande, der i alt er i Danmark.

Læs mere 

Pressemeddelelse: Waoo! styrker forretningen

3. december 2010

Waoo! har besluttet at sælge kunderne i vores gamle brands, Dansk Bredbånd og Smile Content, i København og Nordsjælland til TDC.

Læs mere

Pressemeddelelse: Energiselskaber bag højhastighedstilbud

6. september 2010

Nu er det for første gang muligt for mange almindelige familier at få de meget høje internethastigheder i Danmark. I en ny kampagne sælger energiselskabernes indholdsleverandør Waoo! fiberbredbånd til priser fra 169 kr. om måneden inklusive telefoniabonnement i en introduktionsperiode. Selv det billigste produkt er så hurtigt, at det gammeldags kobberinternet har mere end svært ved at følge med.

Læs mere

Pressekontakt

Sara Kyed L. Jensen
Tlf: 70102220
Mob tlf: 50574482
Send e-mail

Billeder

Til journalister og medier

Hent billeder her

Se mere