Job hos Waoo! Vil du arbejde et sted, hvor fremtiden allerede er?

Uopfordrede ansøgninger

Vil du ansættes i en virksomhed, hvor medarbejderne er den vigtigste ressource? Hvor du har stor indflydelse på dit eget arbejde? I et miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling eller fra medarbejder til leder?
 
Kan du svare ja til ovenstående, så send os din ansøgning. Har vi ikke lige jobbet til dig nu, vil vi gerne gemme din ansøgning – fordi hvem ved – måske er jobbet der i morgen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Send os din ansøgning på: job@waoo.dk 

Ledige stillinger:

TV/Media Systems Engineer.
Måske Danmarks mest spændende udfordring for dig som er TV/media specialist………
Vi er i Waoo! i fuld gang med at opbygge Danmarks mest attraktive og innovative underholdnings og kommunikations tilbud på Fiberbredbåndsmarkedet.
Kunne du tænke dig at bidrage ved at udvikle, implementere og drive Waoo!’s TV platform og service arkitektur til tripple play tjenester?
Kunne du tænke dig selv at have stor indflydelse på dit job?
Kunne du tænke dig at arbejde med inspirerende og dygtige kolleger i en lille dynamisk, smidig og uformel organisation med tilpas kort fra tanke til handling?

Se mere

Applikationsansvarlig og System Arkitekt med ledelsesansvar
Vil du have det overordnede ansvar for bl.a. vores IPTV og VOIP applikationer og indflydelse på vores fremtidige system-arkitektur, arbejde med de nyeste og mest spændende teknologiske muligheder og være sparringpartner for ledelsen?

Se mere