Job hos Waoo! Vil du arbejde et sted, hvor fremtiden allerede er?

Uopfordrede ansøgninger

Vil du ansættes i en virksomhed, hvor medarbejderne er den vigtigste ressource? Hvor du har stor indflydelse på dit eget arbejde? I et miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling eller fra medarbejder til leder?
 
Kan du svare ja til ovenstående, så send os din ansøgning. Har vi ikke lige jobbet til dig nu, vil vi gerne gemme din ansøgning – fordi hvem ved – måske er jobbet der i morgen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Send os din ansøgning på: job@waoo.dk 

Ledige stillinger:

Driftstekniker til Danmarks vel nok bedste fiberbredbåndstjenester
I jobbet som Driftstekniker får du en omskiftelig og dynamisk hverdag med mange udfordrende opgaver, hvilket fordrer tålmodighed, humor og ikke mindst, at du bevarer overblikket og forstår at prioritere.
Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. overvågning af Waoo!´s driftsplatforme, fejlkoordinering og registrering af systemfejl samt fejlretning på produktionsplatforme.

Se mere 

Server Administrator til Danmarks vel nok bedste fiberbredbånd…

Waoo! søger en engageret og bredt funderet Server Administrator, der brænder for at skabe og vedligeholde et effektivt samt stabilt driftsmiljø for forretningens systemplatforme. Er du personen, der finder det spændende at installere, servicere og optimere på flere forskellige IT-platforme og samtidigt kan bevare overblikket, så er denne stilling lige noget for dig.

Se mere