Hvilken TV-pakke passer til dine behov? Tag testen her og find svaret.

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

DU KAN FÅ WAOO!KAN DU FÅ WAOO?

Tjek her, om du kan få Waoo på din adresse
{{ address }}
Ret adresse
Kom på Danmarks bedste internet

KOM PÅ DANMARKS BEDSTE INTERNET*

Internettet til dig der vil have det bedste af,

det bedste af,

det bedste af,

det bedste af,

det bedste af,

det bedste af,

Waoo er nemlig kåret af kunderne til Danmarks bedste internet 11 år i træk.* Så uanset hvilken pakke du vælger hos Waoo får du Danmarks bedste internet.

Vælger du Waoo Fiber Extra får du også Waoo Smart WiFi. Med Smart WiFi får du vores små WiFi enheder, som kan placeres rundt i boligen, så du får en optimal dækning i hele huset. Du får også en installation, som er tilpasset dig og dit hjem.

SE INTERNETPAKKER HER


*Waoo vinder på området ’produktkvalitet’ i Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2022

GÅ ALDRIG GLIP AF SPORT

Findes der et større nederlag end at betale for en dyr sportspakke, der ikke viser kampen? Vi har samlet alle de største sportsoplevelser – så du aldrig går glip af noget.

Med Waoo Favorit TV-pakke får du alle sportskanaler samlet i en pakke.

Med Waoo Stor TV-pakke får 64 kanaler, Viaplay Total og TV 2 PLAY. Så er der underholdning, sport til alle og du kommer ikke til at gå glip af en kamp.

Når du får TV fra Waoo kan du selvfølgelig selv bestemme, om du vil se TV via en TV-boks og udnytte Waoos mange TV-fordele, eller om du vil streame dine TV-kanaler. Med Waoo TV Go streamer du nemt dine TV-kanaler direkte fra waoo.tv eller vores app.

Når du streamer TV, ser du indholdet i din TV-pakke via din internetforbindelse. På den måde kan du selv vælge, om du vil se TV på din computer, telefon eller tablet − eller du kan få dit TV-indhold vist på dit TV ved at bruge f.eks. Apple TV eller Google Chromecast. Så kan du let bruge din telefon, tablet eller computer som fjernbetjening, og du har dermed tusindvis af streaming-muligheder lige ved hånden.

Se TV-pakker her

Danmarks bedste Internet
Danmarks bedste internet

DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 11. ÅR I TRÆK

WAOOS KUNDER ER DE MEST TILFREDSE OG LOYALE INTERNETKUNDER I DANMARK FOR 11. ÅR I TRÆK

For 11. år i træk har Waoo vundet titlen som Danmarks bedste internetselskab. Waoo er nemlig igen i år blevet kåret af forbrugerne som Danmarks bedste internetselskab (kilde: Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2022).

Ifølge den årlige undersøgelse lavet af Loyalty Group er Waoo endnu en gang den internetudbyder, som de danske internetkunder er mest tilfredse med og loyale overfor.

Waoo vinder igen i år også på området ’produktkvalitet’, hvilket betyder, at vi endnu et år kan kalde os leverandør af Danmarks bedste internet*.

Vi takker og fortsætter rejsen, så vi kan blive ved med at levere internet som det burde være.

*Waoo vinder på området ’produktkvalitet’ i Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2022.

SE WAOO TV DIREKTE PÅ DIT ANDROID SMART TV

Har du et Android Smart TV, kan du nu se dine TV-kanaler, film og serier med Waoo TV direkte som app på dit TV.

Og du kan naturligvis bruge de smarte funktioner, som du kender fra dit Waoo TV, med den nye app.

Se, hvordan du kommer i gang med appen, og læs mere her:

Læs mere om appen

Android TV App

TV-boksen til den ultimative TV-oplevelse

Waoos nye TV-boks giver dig det bedste af TV og streaming – samlet ét sted og lige ved hånden.

Med få tryk på din fjernbetjening har du nemlig hurtig adgang til både dine TV-kanaler, masser af streamingtjenester og apps, TV-arkiv og smarte funktioner som Pause og Start forfra.

Søg det hele frem ved hjælp af fjernbetjeningen eller din egen stemme via den indbyggede Google Assistent.

Se med i knivskarp 4K HDR-kvalitet, og få det optimale ud af dit 4K-fjernsyn.

Bestil tv og få en 4k tv-boks med

Waoo TV- boks
Waoo TV-pakker

TV FRA WAOO

Find den TV-pakke og TV-løsning der passer til dig.

Vælg mellem Waoo Stort TV-pakke med Viaplay Total og TV 2 PLAY, Waoo Favorit Pakke med masser af sport, Waoo Lille TV-pakke eller Flex pakken, hvor du selv sammensætter dine kanaler.

Med Waoo kan du selv vælge, om du vil se TV via en TV-boks og udnytte Waoos mange TV-fordele, eller om du vil streame dine TV-kanaler.

Se vores TV-pakker

WAOO FORENING

Bor du i en forening og vil du gerne have Waoo – så har vi også en løsning til dig.

Kom på Danmarks bedste internet (Kilde: Loyalty Group BrancheIndexTM Internet 2022) som foreningskunde og få en stabil og lynhurtig internetforbindelse.

Med Waoo forening kan I få TV både med og uden TV-boks eller som streaming. I kan vælge mellem vores forskellige TV-pakker og få lige det der passer til jeres behov.

Med en fælles foreningsaftale hos Waoo, kan du stadig selv vælge, hvilke produkter der passer til dine behov. Vil du have det bedste når det gælder Internet, TV, Streaming og Telefoni, mens naboen kun bruger Internet engang imellem, så har vi produkterne der passer til begge behov.

Vil du vide mere om Waoo Forening kan du læse mere her

Hvis du allerede er klar til at blive kontaktet, og høre mere om mulighederne med Waoo Forening fra dit lokale fibernetselskab, kan du allerede nu kontakte os her

Kontakt os her

Fibernet i boligforening

Waoo TV

Med TV fra Waoo kan du få TV på flere forskellige måder. Hvis du vælger at få din TV-oplevelse gennem TV-boks eller som streaming TV, det vi kalder TV Go, har du adgang til forskellige funktioner.

appletv_rund_blaa_feature_ikon_svg.svg

Apple TV

Waoo TV app til Apple TV (generation 4 og 4K). Har du TV fra Waoo kan du nu se dine TV-kanaler og optagelser direkte på din skærm via dit Apple TV.

KanalButik_blaa.svg

Kanalbutik

Køb Frit Valg Kanaler direkte via din computer eller med din fjernbetjening på din TV-boks og se dem lige med det samme.

4K_blaa.svg

4K TV-BOKS

Med vores TV-boks kan du se serier og film i uhørt, knivskarp 4K kvalitet.

Bio_blaa.svg

Waoo Bio

Lej mere end 9.000 film og serier – der er både premierer og gode klassikere.

WebTV-blaa.svg

Waoo Web TV

Tag dine kanaler med i f.eks. sommerhus på computer, iPhone, iPad og Android-enheder.

StartForfra_blaa.svg

START FORFRA, PAUSE og cloud record

Når naboen forstyrrer dig, eller børnene bare ikke vil sove.

Wifi 6 fra Waoo

Waoo SMART WIFI (WiFi 6)

Waoo lancerer nu en ny generation af det prisvindende Waoo Smart WiFi — en optimeret version, der gør dit WiFi hurtigere, mere stabilt og med endnu større rækkevidde.

Det nye Waoo Smart WiFi understøtter nemlig den nyeste og mest banebrydende WiFi-teknologi, WiFi 6, som giver dig og dit WiFi en masse nye fordele. Kort sagt er der lagt op til en væsentligt forbedret internetoplevelse for hele husstanden.

Waoo Smart WiFi med WiFi 6 leveres med Waoo Fiber Extra.

Se mere her

Waoo Bio

Lej mere end 12.000 film OG SERIER med Waoo bio - Direkte på dit TV

Med Waoo Bio får du adgang til premierefilm og et hav af klassikere.

Waoo Bio er din hjemmebiograf, med få tryk på fjernbetjeningen kan du leje film og serier på din TV-boks eller på din computer via waoo.tv. Du vælger selv mellem flere tusinde titler, og der kommer hele tiden nye premierefilm og gamle klassikere til. Du kan leje alt lige fra action, romantik, erotik, gys, komik og børnefilm. Der er nemlig masser af film til hele familien.

Bestil TV og få Waoo Bio med

FIBERNET, TV, STREAMING OG TELEFONI OVER DANMARKS BEDSTE INTERNET

Waoo internet: Danmarks bedste internet til en god pris

Hos Waoo får du lynhurtigt internet via fibernettet – faktisk så hurtigt, at det er Danmarks bedste internet for 11. år i træk.

Inkluderet i Danmarks bedste internet er blandt andet lynhurtigt internet med hastighedsgaranti, en fordelagtig pris, så du får det bedste uden at betale dyre domme for det, og så får du en fremtidssikret løsning – nemlig fibernet.

Se Fibernetpakker her

Få TV, der kører på Danmarks bedste internet

Via lynhurtigt internet fra Waoo kan du også få en TV-løsning, der kører over fibernettet. Det giver dig en stabil TV-forbindelse, så du kan se dine favoritprogrammer, film og serier uden afbrydelser.

Med Waoo TV får du også streamingtjenester som en del af pakken. Med andre ord kan du få en alt-i-én løsning, så du både kan streame, se TV og nyde godt af et lynhurtigt internet. Vi har forskellige TV-pakker og flere streamingtjenester – og du kan også selv blande din TV-pakke.

Se vores TV-løsninger her

FÅ TELEFONI OVER DANMARKS BEDSTE INTERNET

Foruden hurtigt internet og TV har du også mulighed for at få telefoni over fibernettet.

Du har mulighed for at vælge både mobil- og fastnettelefoni, og du kan også vælge pakker, som ikke kører over fibernettet. Vi har et stort udvalg af forskellige pakker, der matcher forskellige behov. Vi har også familiepakker, så I som familie kan få en samlet løsning til en fordelagtig pris.

Se telefoniløsninger her

Få svar på dine spørgsmål

Vil du gerne vide mere om fibernet, internet fra Waoo, og hvordan du bestiller? Så får du et overblik herunder.

Hvad er fibernet, og hvordan fungerer det?
Luk

Fibernet er en nyere teknologi, der via den såkaldte optiske fiber leverer en lynhurtig og driftssikker internetforbindelse.

Fibernettet leveres via lyslederkabler. Lyslederkablerne har en enorm kapacitet til at transportere data, og det betyder, at internettet bliver leveret med lysets hast.

Fibernettet fungerer på den måde, at du får monteret en fiberboks i dit hjem. Der bliver ligeledes etableret en fiberboks i den anden ende af lyslederkablet – en såkaldt hovedstation. Herfra bliver dit Waoo internet leveret direkte gennem lyslederkablet til dit hjem.

Vil du vide mere om, hvordan fibernet fungerer?

Læs om fibernet her

Hvad er forskellen på almindeligt bredbånd og fiberbredbånd?
Luk

Der er væsentlige forskelle på almindeligt ADSL-bredbånd og fiberbredbånd.

Almindeligt ADSL-bredbånd

Almindeligt bredbånd bliver leveret gennem kobberkabler. Kobberkabler har ikke samme kapacitet som lyslederkabler. Det betyder, at internet via et kobberkabel ofte kan være langsommere, og der kan lettere opstå problemer, når I f.eks. er mange på internettet på samme tid.

Derudover er ADSL-bredbånd kendetegnet ved en asymmetrisk hastighed, hvor du får forskellig upload- og download-hastighed. Det er ikke tilfældet med fibernet, hvor både upload- og download-hastigheden er høj.

Sammenlignet med fiberbredbånd er det almindelige bredbånd ofte langsommere og mere ustabilt – blandt andet på grund af kobberkablets egenskaber.

Fibernet

Fiberbredbånd bliver som nævnt leveret gennem lyslederkabler, hvilket giver dig et hurtigere internet.

Foruden en hurtig internetforbindelse giver fibernettet også en mere stabil forbindelse, samt en mere symmetrisk download- og upload-hastighed. Alt sammen kommer dig til gode – så du ikke skal kæmpe med en langsom og ustabil forbindelse.

Hvilket internet skal du vælge?
Luk

Som udgangspunkt er der mange fordele at hente ved at vælge fibernet fremfor det almindelige bredbånd – f.eks. et hurtigere og mere stabilt internet.

Med bredbånd fra Waoo via fibernet får du også hastighedsgaranti. Det betyder, at du får det, du betaler for – nemlig Danmarks bedste internet. Du tænker måske, at sådan burde det altid være, men det er ikke altid sådan virkeligheden ser ud.

Hvordan bestiller jeg fibernet fra Waoo?
Luk
  1. Det første, du skal gøre for at bestille internet fra Waoo, er at tjekke din adresse øverst her på siden. Her kan du se, om du kan få Waoo bredbånd via fiber.
  2. Hvis du kan få fibernet fra Waoo på din adresse, kan du hurtigt og nemt bestille dit Waoo fibernet ved at klikke dig videre i menuen.
  3. Hvis du ikke kan få fibernet fra Waoo på nuværende tidspunkt, kan du skrive dig op, så du får besked, når vi udvider vores fibernet til nye områder – måske til din adresse.
Kan jeg få Waoo internet?
Luk

Fibernet er endnu ikke tilgængeligt på alle adresser i Danmark, men der er hele tiden udvidelser på vej. For at få fibernet, skal du naturligvis også have det tilgængeligt.

Vi har gjort det nemt for dig at tjekke, om du kan få Waoo internet via fiber. Herunder kan du tjekke, om du kan få lynhurtigt fibernet på din adresse.

Tjek din adresse