{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

DU KAN FÅ WAOO!KAN DU FÅ WAOO?

Tjek her, om du kan få Waoo på din adresse
{{ address }}
Ret adresse

KOM PÅ DANMARKS BEDSTE INTERNET

OG FÅ AMAZON PRIME VIDEO I 6 MDR. OG VORES PRISVINDENDE WIFI-LØSNING WAOO SMART WIFI

Det har aldrig været nemmere at få optimal internetdækning i hele hjemmet. Med fibernet fra Waoo får du vores intelligente WiFi-løsning Waoo Smart WiFi med plads til alle hjemmets enheder og installation tilpasset dit hjem.

Og så giver vi dig 6 måneders adgang til Amazon Prime Video med i pakken.

Se vores internetpakker her

DANMARKS BEDSTE INTERNET X 10

WAOO ER DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB – NU FOR 10. ÅR I TRÆK

Vi er glade for og stolte af at kunne sige, at vi nu for 10. år i træk er blevet kåret af forbrugerne som Danmarks bedste internetselskab (Kilde: Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2021).

Tak til streamerne, gamerne, googlerne – ja, alle vores fantastiske kunder.

Det betyder, at vi for 10. år kan kalde os for leverandør af Danmarks bedste internet til Danmarks mest tilfredse og loyale kunder. Vi vil selvfølgelig fortsat arbejde hårdt for at leve op til den fornemme hæder og blive ved med at gøre din digitale verden endnu nemmere, hurtigere, sjovere og rigere.

Alle Waoo kunder kan nu få 6 måneders adgang til Amazon Prime Video

FÅ det i kanalbutikken eller klik nedenfor

Som de første i Danmark giver Waoo dig 6 måneders adgang til Amazon Prime Video med tusindvis af populære film, serier og Amazon Originals.

Oplev det hele på tværs af alle dine enheder som Smart TV, spillekonsoller, smartphones og tablets. Download og se indhold offline når du vil, hvor du vil.

Anmelderroste og prisvindende Amazon Originals som Coming 2 America, The Grand Tour, The Marvelous Mrs. Maisel, og American Gods. Der er også et stort udvalg for børn bl.a. Pete the Cat, Kung Fu Panda: The Paws of Destiny og Just Add Magic.

Se med når du vil, hvor du vil. På Danmarks bedste internet.

Se vilkår her

Få AMAZON PRIME VIDEO HER

MERE SPORT TIL ENDNU FLERE

Vi vil gerne give endnu flere mulighed for at følge med i de helt store danske og internationale sportsbegivenheder. Derfor har vi nu lagt alle vores sportskanaler i vores mellemste TV-pakke, Waoo Favorit TV-pakke.

Med Waoo Favorit TV-pakke får du altså nu adgang til den bedste sport fra bl.a. Champions League, Premier League, La Liga, Superliga, VM-fodbold, NBA, NFL, de største tennisturneringer, cykling og meget mere.

WAOO FORENING

Bor du i en forening og vil du gerne have Waoo – så har vi også en løsning til dig.

Kom på Danmarks bedste internet (Kilde: Loyalty Group BrancheIndexTM Internet 2021) som foreningskunde og få en stabil og lynhurtig internetforbindelse.

Med Waoo forening kan I få TV både med og uden TV-boks eller som streaming. I kan vælge mellem vores forskellige TV-pakker og få lige det der passer til jeres behov.

Med en fælles foreningsaftale hos Waoo, kan du stadig selv vælge, hvilke produkter der passer til dine behov. Vil du have det bedste når det gælder Internet, TV, Streaming og Telefoni, mens naboen kun bruger Internet engang imellem, så har vi produkterne der passer til begge behov.

Vil du vide mere om Waoo Forening kan du læse mere her

Hvis du allerede er klar til at blive kontaktet, og høre mere om mulighederne med Waoo Forening fra dit lokale fibernetselskab, kan du allerede nu kontakte os her

Kontakt os her

Waoo TV

Med TV fra Waoo kan du få TV på flere forskellige måder. Hvis du vælger at få din TV-oplevelse gennem TV-boks eller som streaming TV, det vi kalder TV Go, har du adgang til forskellige funktioner.

Apple TV

Waoo TV app til Apple TV (generation 4 og 4K). Har du TV fra Waoo kan du nu se dine TV-kanaler og optagelser direkte på din skærm via dit Apple TV.

Kanalbutik

Køb Frit Valg Kanaler direkte via din computer eller med din fjernbetjening på din TV-boks og se dem lige med det samme.

4K TV-BOKS

Med vores TV-boks kan du se serier og film i uhørt, knivskarp 4K kvalitet.

Waoo Bio

Lej mere end 9.000 film og serier – der er både premierer og gode klassikere.

Waoo Web TV

Tag dine kanaler med i f.eks. sommerhus på computer, iPhone, iPad og Android-enheder.

START FORFRA, PAUSE og cloud record

Når naboen forstyrrer dig, eller børnene bare ikke vil sove.

Waoo SMART WIFI (WiFi 6)

Waoo lancerer nu en ny generation af det prisvindende Waoo Smart WiFi — en optimeret version, der gør dit WiFi hurtigere, mere stabilt og med endnu større rækkevidde.

Det nye Waoo Smart WiFi understøtter nemlig den nyeste og mest banebrydende WiFi-teknologi, WiFi 6, som giver dig og dit WiFi en masse nye fordele. Kort sagt er der lagt op til en væsentligt forbedret internetoplevelse for hele husstanden.

Waoo Smart WiFi med WiFi 6 leveres med Waoo Fiber Full og Waoo Fiber Extra.

Se mere her

Lej mere end 12.000 film OG SERIER med Waoo bio - Direkte på dit TV

Med Waoo Bio får du adgang til premierefilm og et hav af klassikere.

Waoo Bio er din hjemmebiograf, med få tryk på fjernbetjeningen kan du leje film og serier på din TV-boks eller på din computer via waoo.tv. Du vælger selv mellem flere tusinde titler, og der kommer hele tiden nye premierefilm og gamle klassikere til. Du kan leje alt lige fra action, romantik, erotik, gys, komik og børnefilm. Der er nemlig masser af film til hele familien.

Bestil TV og få Waoo Bio med

FIBERNET, TV, STREAMING OG TELEFONI OVER DANMARKS BEDSTE INTERNET

Waoo internet: Danmarks bedste internet til en god pris

Hos Waoo får du lynhurtigt internet via fibernettet – faktisk så hurtigt, at det er Danmarks bedste internet for 10. år i træk.

Inkluderet i Danmarks bedste internet er blandt andet lynhurtigt internet med hastighedsgaranti, en fordelagtig pris, så du får det bedste uden at betale dyre domme for det, og så får du en fremtidssikret løsning – nemlig fibernet.

Se Fibernetpakker her

Få TV, der kører på Danmarks bedste internet

Via lynhurtigt internet fra Waoo kan du også få en TV-løsning, der kører over fibernettet. Det giver dig en stabil TV-forbindelse, så du kan se dine favoritprogrammer, film og serier uden afbrydelser.

Med Waoo TV får du også streamingtjenester som en del af pakken. Med andre ord kan du få en alt-i-én løsning, så du både kan streame, se TV og nyde godt af et lynhurtigt internet. Vi har forskellige TV-pakker og flere streamingtjenester – og du kan også selv blande din TV-pakke.

Se vores TV-løsninger her

FÅ TELEFONI OVER DANMARKS BEDSTE INTERNET

Foruden hurtigt internet og TV har du også mulighed for at få telefoni over fibernettet.

Du har mulighed for at vælge både mobil- og fastnettelefoni, og du kan også vælge pakker, som ikke kører over fibernettet. Vi har et stort udvalg af forskellige pakker, der matcher forskellige behov. Vi har også familiepakker, så I som familie kan få en samlet løsning til en fordelagtig pris.

Se telefoniløsninger her

Få svar på dine spørgsmål

Vil du gerne vide mere om fibernet, internet fra Waoo, og hvordan du bestiller? Så får du et overblik herunder.

Hvad er fibernet, og hvordan fungerer det?
Luk

Fibernet er en nyere teknologi, der via den såkaldte optiske fiber leverer en lynhurtig og driftssikker internetforbindelse.

Fibernettet leveres via lyslederkabler. Lyslederkablerne har en enorm kapacitet til at transportere data, og det betyder, at internettet bliver leveret med lysets hast.

Fibernettet fungerer på den måde, at du får monteret en fiberboks i dit hjem. Der bliver ligeledes etableret en fiberboks i den anden ende af lyslederkablet – en såkaldt hovedstation. Herfra bliver dit Waoo internet leveret direkte gennem lyslederkablet til dit hjem.

Vil du vide mere om, hvordan fibernet fungerer?

Læs om fibernet her

Hvad er forskellen på almindeligt bredbånd og fiberbredbånd?
Luk

Der er væsentlige forskelle på almindeligt ADSL-bredbånd og fiberbredbånd.

Almindeligt ADSL-bredbånd

Almindeligt bredbånd bliver leveret gennem kobberkabler. Kobberkabler har ikke samme kapacitet som lyslederkabler. Det betyder, at internet via et kobberkabel ofte kan være langsommere, og der kan lettere opstå problemer, når I f.eks. er mange på internettet på samme tid.

Derudover er ADSL-bredbånd kendetegnet ved en asymmetrisk hastighed, hvor du får forskellig upload- og download-hastighed. Det er ikke tilfældet med fibernet, hvor både upload- og download-hastigheden er høj.

Sammenlignet med fiberbredbånd er det almindelige bredbånd ofte langsommere og mere ustabilt – blandt andet på grund af kobberkablets egenskaber.

Fibernet

Fiberbredbånd bliver som nævnt leveret gennem lyslederkabler, hvilket giver dig et hurtigere internet.

Foruden en hurtig internetforbindelse giver fibernettet også en mere stabil forbindelse, samt en mere symmetrisk download- og upload-hastighed. Alt sammen kommer dig til gode – så du ikke skal kæmpe med en langsom og ustabil forbindelse.

Hvilket internet skal du vælge?
Luk

Som udgangspunkt er der mange fordele at hente ved at vælge fibernet fremfor det almindelige bredbånd – f.eks. et hurtigere og mere stabilt internet.

Med bredbånd fra Waoo via fibernet får du også hastighedsgaranti. Det betyder, at du får det, du betaler for – nemlig Danmarks bedste internet. Du tænker måske, at sådan burde det altid være, men det er ikke altid sådan virkeligheden ser ud.

Hvordan bestiller jeg fibernet fra Waoo?
Luk
  1. Det første, du skal gøre for at bestille internet fra Waoo, er at tjekke din adresse øverst her på siden. Her kan du se, om du kan få Waoo bredbånd via fiber.
  2. Hvis du kan få fibernet fra Waoo på din adresse, kan du hurtigt og nemt bestille dit Waoo fibernet ved at klikke dig videre i menuen.
  3. Hvis du ikke kan få fibernet fra Waoo på nuværende tidspunkt, kan du skrive dig op, så du får besked, når vi udvider vores fibernet til nye områder – måske til din adresse.
Kan jeg få Waoo internet?
Luk

Fibernet er endnu ikke tilgængeligt på alle adresser i Danmark, men der er hele tiden udvidelser på vej. For at få fibernet, skal du naturligvis også have det tilgængeligt.

Vi har gjort det nemt for dig at tjekke, om du kan få Waoo internet via fiber. Herunder kan du tjekke, om du kan få lynhurtigt fibernet på din adresse.

Tjek din adresse