Vend & vind med Waoo og Amazon Prime Video her

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

KAN DU FÅ WAOO?

FÅ AMAZON PRIME VIDEO I 6 MDR.

Alle Waoo kunder kan nu få 6 måneders adgang til Amazon Prime Video.

Som de første i Danmark giver Waoo dig 6 måneders adgang til Amazon Prime Video med tusindvis af populære film, serier og Amazon Originals.

Anmelderroste og prisvindende Amazon Originals som The Boys, Good Omens, Tom Clancy's Jack Ryan, The Grand Tour, Hanna, The Man in the High Castle og The Marvelous Mrs. Maisel.

Der er også et stort udvalg for børn bl.a. Pete the Cat, Just Add Magic og Kung Fu Panda: The Paws of Destiny.

Oplev det hele på tværs af alle dine enheder som Smart TV, spillekonsoller, smartphones og tablets. Download og se indhold offline når du vil, hvor du vil.

Se med når du vil, hvor du vil. På Danmarks bedste internet.

Se vilkår her

Få AMAZON PRIME VIDEO HER

WAOO ER DANMARKS BEDSTE INTERNETUDBYDER – NU FOR 9. ÅR I TRÆK

Vi er hos Waoo glade for og stolte af at kunne sige, at vi nu for 9. år i træk er blevet kåret af forbrugerne som Danmarks bedste internetudbyder (Kilde: Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2020).

Vi kan derfor endnu et år kalde os for leverandør af Danmarks bedste internet til Danmarks mest tilfredse og loyale kunder. Vi vil selvfølgelig fortsat arbejde hårdt for at leve op til denne fornemme hæder og blive ved med at gøre din digitale verden endnu nemmere, hurtigere, sjovere og rigere.

Nyhed: Nu kan du se DRTV på din TV-boks

Du får nu timevis af god underholdning fra DR direkte på din TV-boks (7410X), da DRTV er flyttet ind som en app. Så har du adgang til DRs store TV-arkiv med alle programmerne, lige når det passer dig.

På DRTV finder du masser af dansk indhold med noget på hjerte. Se f.eks. dybdeborende dokumentarer, stærke fiktionsserier, børneprogrammer og nyhedsprogrammer – alt sammen med få klik på fjernbetjeningen.

Du kan desuden lave dit eget login på app’en, så du får anbefalinger til programmer, der passer til dig. Og når du ikke at se hele programmet, husker DRTV, hvor langt du er kommet, næste gang du logger ind. Her kan du også tilføje programmer til ’Min liste’ – så kan du altid finde tilbage til dine favoritter.

bestil waoo tv

WAOO FORENING

Bor du i en forening og vil du gerne have Waoo – så har vi også en løsning til dig.

Kom på Danmarks bedste internet (Kilde: Loyalty Group BrancheIndex Internet TM 2020) som foreningskunde og få en stabil og lynhurtig internetforbindelse.

Med Waoo forening kan I få TV både med og uden TV-boks eller som streaming. I kan vælge mellem vores forskellige TV-pakker og få lige det der passer til jeres behov.

Med en fælles foreningsaftale hos Waoo, kan du stadig selv vælge, hvilke produkter der passer til dine behov. Vil du have det bedste når det gælder Internet, TV, Streaming og Telefoni, mens naboen kun bruger Internet engang imellem, så har vi produkterne der passer til begge behov.

Vil du vide mere om Waoo Forening kan du læse mere her

Hvis du allerede er klar til at blive kontaktet, og høre mere om mulighederne med Waoo Forening fra dit lokale fibernetselskab, kan du allerede nu kontakte os her

Kontakt os her

Waoo TV

Med TV fra Waoo kan du få TV på flere forskellige måder. Hvis du vælger at få din TV-oplevelse gennem TV-boks eller som streaming TV, det vi kalder TV Go, har du adgang til forskellige funktioner.

Waoo Apple TV

Apple TV

Waoo TV app til Apple TV (generation 4 og 4K). Har du TV fra Waoo kan du nu se dine TV-kanaler og optagelser direkte på din skærm via dit Apple TV.

Waoo Kanalbutik

Kanalbutik

Køb Frit Valg Kanaler direkte via din computer eller med din fjernbetjening på din TV-boks og se dem lige med det samme.

Waoo 4K tv-boks

4K TV-BOKS

Med vores TV-boks kan du se serier og film i uhørt, knivskarp 4K kvalitet.

Waoo Bio

Waoo Bio

Lej mere end 9.000 film og serier – der er både premierer og gode klassikere.

Waoo Web TV

Waoo Web TV

Tag dine kanaler med i f.eks. sommerhus på computer, iPhone, iPad og Android-enheder.

Waoo Cloud Record

START FORFRA, PAUSE og cloud record

Når naboen forstyrrer dig, eller børnene bare ikke vil sove.

Internet som det burde være

Kåret til DANMARKS Bedste internetSELSKAB for 9. år i træk

Med internet fra Waoo får du internet fra Danmarks bedste internetselskab – kåret 9. år i træk (Kilde: Loyalty Group BrancheIndex Internet TM 2020)

Waoo giver dig hastighedsgaranti

Med Waoo får du altid den hastighed, du har bestilt – som minimum!

Internet der er fremtidssikret

Med Waoo Smart WiFi, sikrer du at du altid vil få det mest optimale WiFi-signal, uanset hvor du opholder dig i dit hjem.

Bestil fibernet her

Smart Wifi - Internet i hele hjemmet

Waoo Smart WiFi er vores intelligente WiFi-løsning. Det er nyeste teknologi på området.

Udover at du naturligvis kan benytte din computer, mobil og tablet trådløst, vil WiFi-sættet sikre, at du, uanset hvor du opholder dig i dit hjem, altid får det mest optimale WiFi-signal, og dermed den mest optimale udnyttelse af din Waoo Fiberforbindelse.

Bestil fibernet og få Smart Wifi med

Fremtidssikret med 4K TV-boks

Med TV fra Waoo får du vores nye TV-boks, som understøtter 4K-indhold, så du kan få det optimale ud af dit 4K-fjernsyn og se serier og film i uhørt, knivskarp kvalitet – bl.a. direkte fra Netflix og YouTube på TV-boksen.

TV-boksen har desuden en masse smarte funktioner, som giver dig stor valgfrihed – du kan f.eks. bestille Frit Valg Kanaler direkte med fjernbetjeningen og se dem med det samme.

Du får også adgang til Waoo Bio, Waoo TV-arkiv samt mulighed for at benytte funktionerne Start Forfra, Pause og Cloud Record.

Bestil tv og få en 4k tv-boks med

Lej mere end 9.000 film med Waoo bio - Direkte på dit TV

Med Waoo Bio får du adgang til premierefilm og et hav af klassikere.

Waoo Bio er din hjemmebiograf, med få tryk på fjernbetjeningen kan du leje film på din TV-boks eller på din computer via waoo.tv. Du vælger selv mellem flere tusinde titler, og der kommer hele tiden nye premierefilm og gamle klassikere til. Du kan leje alt lige fra action, romantik, erotik, gys, komik og børnefilm. Der er nemlig masser af film til hele familien.

Bestil TV og få Waoo Bio med

Waoo sponsorerer

Waoo er stolt hovedsponsor for det danske kvindelandshold i håndbold og NTT Pro Cycling. Desuden er Waoo ærmesponsor for herrelandsholdet i håndbold.

INTERNET, TV OG TELEFONI OVER DANMARKS bedste INTERNET

Waoo internet: Danmarks bedste internet til en god pris

Hos Waoo får du lynhurtigt internet via fibernettet – faktisk så hurtigt, at det er Danmarks bedste internet for 9. år i træk.

Inkluderet i Danmarks bedste internet er blandt andet lynhurtigt internet med hastighedsgaranti, en fordelagtig pris, så du får det bedste uden at betale dyre domme for det, og så får du en fremtidssikret løsning – nemlig fibernet.

Se Fibernetpakker her

Få TV, der kører på Danmarks bedste internet

Via lynhurtigt internet fra Waoo kan du også få en TV-løsning, der kører over fibernettet. Det giver dig en stabil TV-forbindelse, så du kan se dine favoritprogrammer, film og serier uden afbrydelser.

Med Waoo TV får du også streamingtjenester som en del af pakken. Med andre ord kan du få en alt-i-én løsning, så du både kan streame, se TV og nyde godt af et lynhurtigt internet. Vi har forskellige TV-pakker og flere streamingtjenester – og du kan også selv blande din TV-pakke.

Se vores TV-løsninger her

Få telefoni over Danmarks bedste fibernet

Foruden hurtigt internet og TV har du også mulighed for at få telefoni over fibernettet.

Du har mulighed for at vælge både mobil- og fastnettelefoni, og du kan også vælge pakker, som ikke kører over fibernettet. Vi har et stort udvalg af forskellige pakker, der matcher forskellige behov. Vi har også familiepakker, så I som familie kan få en samlet løsning til en fordelagtig pris.

Se telefoniløsninger her

Få svar på dine spørgsmål

Vil du gerne vide mere om fibernet, internet fra Waoo, og hvordan du bestiller? Så får du et overblik herunder.

Hvad er fibernet, og hvordan fungerer det?
Luk

Fibernet er en nyere teknologi, der via den såkaldte optiske fiber leverer en lynhurtig og driftssikker internetforbindelse.

Fibernettet leveres via lyslederkabler. Lyslederkablerne har en enorm kapacitet til at transportere data, og det betyder, at internettet bliver leveret med lysets hast.

Fibernettet fungerer på den måde, at du får monteret en fiberboks i dit hjem. Der bliver ligeledes etableret en fiberboks i den anden ende af lyslederkablet – en såkaldt hovedstation. Herfra bliver dit Waoo internet leveret direkte gennem lyslederkablet til dit hjem.

Vil du vide mere om, hvordan fibernet fungerer?

Læs om fibernet her

Hvad er forskellen på almindeligt bredbånd og fiberbredbånd?
Luk

Der er væsentlige forskelle på almindeligt ADSL-bredbånd og fiberbredbånd.

Almindeligt ADSL-bredbånd

Almindeligt bredbånd bliver leveret gennem kobberkabler. Kobberkabler har ikke samme kapacitet som lyslederkabler. Det betyder, at internet via et kobberkabel ofte kan være langsommere, og der kan lettere opstå problemer, når I f.eks. er mange på internettet på samme tid.

Derudover er ADSL-bredbånd kendetegnet ved en asymmetrisk hastighed, hvor du får forskellig upload- og download-hastighed. Det er ikke tilfældet med fibernet, hvor både upload- og download-hastigheden er høj.

Sammenlignet med fiberbredbånd er det almindelige bredbånd ofte langsommere og mere ustabilt – blandt andet på grund af kobberkablets egenskaber.

Fibernet

Fiberbredbånd bliver som nævnt leveret gennem lyslederkabler, hvilket giver dig et hurtigere internet.

Foruden en hurtig internetforbindelse giver fibernettet også en mere stabil forbindelse, samt en mere symmetrisk download- og upload-hastighed. Alt sammen kommer dig til gode – så du ikke skal kæmpe med en langsom og ustabil forbindelse.

Hvilket internet skal du vælge?
Luk

Som udgangspunkt er der mange fordele at hente ved at vælge fibernet fremfor det almindelige bredbånd – f.eks. et hurtigere og mere stabilt internet.

Med bredbånd fra Waoo via fibernet får du også hastighedsgaranti. Det betyder, at du får det, du betaler for – nemlig Danmarks bedste internet. Du tænker måske, at sådan burde det altid være, men det er ikke altid sådan virkeligheden ser ud.

Hvordan bestiller jeg fibernet fra Waoo?
Luk
  1. Det første, du skal gøre for at bestille internet fra Waoo, er at tjekke din adresse øverst her på siden. Her kan du se, om du kan få Waoo bredbånd via fiber.
  2. Hvis du kan få fibernet fra Waoo på din adresse, kan du hurtigt og nemt bestille dit Waoo fibernet ved at klikke dig videre i menuen.
  3. Hvis du ikke kan få fibernet fra Waoo på nuværende tidspunkt, kan du skrive dig op, så du får besked, når vi udvider vores fibernet til nye områder – måske til din adresse.
Kan jeg få Waoo internet?
Luk

Fibernet er endnu ikke tilgængeligt på alle adresser i Danmark, men der er hele tiden udvidelser på vej. For at få fibernet, skal du naturligvis også have det tilgængeligt.

Vi har gjort det nemt for dig at tjekke, om du kan få Waoo internet via fiber. Herunder kan du tjekke, om du kan få lynhurtigt fibernet på din adresse.

Tjek din adresse