BILLIG TV-PAKKE

Føler du, at du betaler for meget for din TV-pakke lige nu? Så gør ligesom tusindvis af andre danskere og skift til en billig TV-pakke fra Waoo. Her får du alt, hvad du behøver til en god, lav pris.

TV er en vigtig del af mange danskeres hverdag. Det er sådan, vi holder os opdaterede på nutidens trends og nyheder. Samtidig er det også kilden til meget god underholdning, når vi keder os eller ønsker at slappe af. Hvis du er typen, der også elsker at se TV, så er dit valg af TV-pakke vigtigt. Det gælder om at finde den løsning, der indeholder alle dine yndlingskanaler, mens den stadig er til at betale.

Se TV-pakker

Hos Waoo har vi sørget for at have noget til enhver smag, der stadig ikke skal koste en bondegård. Derfor kan du hos os få en billig TV-pakke med kvalitetsindhold. Du kan naturligvis altid vælge at ændre din pakke senere hen, hvis dine behov ændrer sig. Dette vil vi gerne være behjælpelige med, så du får præcis de kanaler, som du ønsker dig allermest.

FORDELE VED AT VÆLGE EN BILLIG TV-PAKKE FRA WAOO

Hvis du vælger at få TV fra os, så kan du se frem til en masse gode fordele.

TV I 4K
Først og fremmest vil du med vores smarte TV-boks være i stand til at se udvalgte programmer i den høje billedkvalitet 4K. Vores TV-boks Air 7410X kan nemlig give dig 4K/Ultra HD, så du får en ekstra god oplevelse, når du ser TV. Boksen vil også give dig nem adgang til Netflix, YouTube samt Waoo Bio, hvor du kan leje nogle af de nyeste film direkte på dit TV.

FLEKSIBILITET
Med en god og billig TV-pakke kan du også få mulighed for at se TV uanset hvor i landet, du befinder dig. Du kan nemlig ganske gratis tilmelde dig Waoo Web TV og se TV online på din computer, tablet og telefon.

Nu kan du gøre dine enheder til omvandrende TV-apparater, der altid er med dig, uanset hvor du er.

SKRÆDDERSYEDE TV-PAKKER
Hvis vores TV-pakker ikke passer helt præcist til dine behov så fortvivl ej. Med vores Frit Valg Kanaler og Frit Valg Pakker kan du nemlig selv tilkøbe og udvælge kanaler direkte på din TV-boks. Aldrig har det været nemmere at få lige præcis de kanaler, som du ønsker at se.

FÅ EN BILLIG TV-PAKKE I DAG

Er du interesseret i at skifte til Waoo og få fingrene i en billig TV-pakke? Så kan du gå ind her og se hvilken løsning, der passer bedst til dig. Det er simpelt og let at skifte.

Hvis du har brug for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os her.

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.