BREDBÅND

Waoo er Danmarks eneste udbyder, der giver dig hastighedsgaranti på dit bredbånd. Det vil sige, at du altid kan regne med, at du som minimum får det internet, som du betaler for. Dette er en garanti, som vi tager meget seriøst og er stolte af. Garantien er nemlig en sikkerhed for dig, og samtidig en måde for os konstant at stræbe efter at yde mere for alle vores kunder – mere for dig.

Hos Waoo er vi klar over, hvor vigtigt det er med bredbånd, der virker på alle tider af døgnet. Der er få ting, som er lige så frustrerende som langsomt internet, når du er online. Denne frustration vil vi gerne forhindre, så du ikke behøver bekymre dig om din internetforbindelse i fremtiden.

Få Fiberbredbånd her

FORDELE VED BREDBÅND FRA WAOO

Fibernet: Hvis du bor i et område, der kan få Waoo, har du muligheden for at få Danmarks bedste internetforbindelse. Vi hjælper dig hele vejen.”

Hastighedsgaranti: Vi lover at levere det internet, som du betaler for. Du kan altid tjekke din internethastighed her og holde dig opdateret.

Betal for dit behov: Vælg mellem vores forskellige pakker så du kun betaler for det, som du behøver. Læs mere om dette herunder.

BREDBÅND DER PASSER TIL ALLE

Hos Waoo ved vi, at alle har forskellige internetvaner og behov. Derfor har vi også forskellige pakker, der afspejler dette. Vi har helt sikkert også en fiberpakke, der vil tilfredsstille dine internetbehov. 

Med bredbånd fra Waoo får du lynhurtigt fibernet, der vil give dig en hurtigere og mere stabil forbindelse i fremtiden. Nu behøver du ikke at bekymre dig om at ryge af internettet midt i en film, et spil eller under almindelig surfing.

Vores forskellige bredbåndspakker sikrer, at du med sikkerhed kan finde en pakke, der dækker lige netop dine behov. For eksempel hvis du er en seriøs gamer, så anbefaler vi én af vores største fiberpakker Waoo Fiber Extra eller Waoo Fiber Full. Hvis du derimod ikke har behov for lige så meget, så har vi også mindre pakker som Waoo Fiber Basic, der muligvis er mere passende. Du kan se vores forskellige pakker og finde den, der passer bedst til dig her.

KUNDERNES FAVORIT

Waoo topper markedsundersøgelsen BrancheIndexTM Internet for 6. år i træk, og kan dermed kalde sig for Danmarks bedste internet. Vi har de mest loyale kunder og ligger også i top i kategorierne kundeloyalitet og produktkvalitet. Dette er vi ekstremt stolte af, og det er naturligvis en placering, som vi gerne vil beholde i de næste mange år. Derfor gør vi en dyd ud af at levere vores bedste hver dag, så vi kan forblive mange danskeres favoritleverandør af lynhurtigt bredbånd.

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.