Hvilken TV-pakke passer til dine behov? Tag testen her og find svaret.

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

DANMARKS BEDSTE INTERNET

Se om du kan få Danmarks bedste internet
{{ address }}
Ret adresse

For 11. år i træk har Waoos kunder været de mest tilfredse internetkunder i hele Danmark. Det er vi meget stolte af og taknemlige for

Waoo har nu vundet alle år siden 2011, men det betyder ikke at rejsen stopper her. Vi vil blive ved med at giver danskerne den bedst mulige adgang til internettet, og hjælper dem med at udnytte de utallige, fantastiske muligheder, som internettet byder på. Vi arbejder hele tiden på at give vores kunder den bedste oplevelse og det bedste internet og derfor kan vi igen kalde os for leverandør af Danmarks bedste internet*.

*Waoo vinder på området ’produktkvalitet’ i Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2022

Se vores internet pakker

DET BEDSTE INTERNET I DANMARK

Ifølge undersøgelsen BrancheIndex™ Internet 2022, gennemført af Loyalty Group, er Waoo fortsat den internetudbyder, som kunderne er mest tilfredse med og loyale overfor. Med andre ord er Waoo Danmarks bedste internetselskab. Vi er som internetudbyder selvfølgelig stolte af resultatet som Danmarks bedste internet, men vi hviler ikke på laurbærrene af den grund.

Tværtimod arbejder vi fortsat på at skabe et endnu bedre og hurtigere internet, så du og vores mange tilfredse kunder kan få mest mulig glæde af de mange gode digitale oplevelser med en lynhurtig forbindelse.

DET BEDSTE INTERNET ER HURTIGT

Der er mange gode grunde til, at vi gang på gang bliver kåret som Danmarks bedste internetselskab af vores tilfredse kunder.

  • For det første leverer vi hurtigt internet. Det vil sige, at vi ikke kun på papiret leverer hurtigt internet, men også i realiteten.
  • For det andet betaler Waoo kunder kun for det, de får. Sådan er det vel altid, tænker du måske, men i virkeligheden betaler internetkunder ofte for en forbindelse, som de i realiteten ikke får. Hos Waoo giver vi hastighedsgaranti, som vi holder.
  • For det tredje har vi gode priser på lynhurtigt fiberbredbånd samt muligheden for at kombinere internet med TV, streaming og telefoni.

Alt i alt leverer vi ikke bare internet, men Danmarks bedste internet. Det kan du tage vores mange tilfredse kunders gode ord for.

Waoo Danmarks bedste internet
Danmarks mest loyale kunder

Danmarks mest loyale kunder

Undersøgelsen BrancheIndex™ Internet 2022 blev gennemført af Loyalty Group. Her deltog ca. 5.480 danske private internetkunder, som vurderede deres internetløsning ud fra centrale parametre som kvaliteten af virksomhedens service, deres internetudbyders image, hvorvidt deres udbyder lever op til deres forventninger, samt hos hvilken internetudbyder de fik mest for pengene (Kilde: Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2022).

Generelt bød undersøgelsen på rigtig gode resultater for os som internetudbyder, men det, vi er mest glade for, er, vi fortsat har branchens mest tilfredse og loyale kunder – for 11. år i træk. Det giver os blod på tanden til at arbejde endnu hårdere for at hjælpe danskerne med at udnytte alle de fantastiske muligheder, som internettet byder på.

TEST DIN HASTIGHED

Mange betaler for en internethastighed, som de reelt ikke får. Det synes vi er en skam. Derfor giver vi hastighedsgaranti på internet fra Waoo.

Får du den internethastighed, du betaler for? Test din hastighed her:

TAG HASTIGHEDSTESTEN

Vælg den hastighed du har brug for

Når du skal vælge, hvilken hastighed du har brug for, er det vigtigt at overveje:

  • Hvor mange enheder I skal være på internettet dagligt
  • Hvad du bruger internettet til

Hos Waoo får du den hastighed, du betaler for. Det betyder også, at når du vælger et antal Mbit i hastighed, så får du også den hastighed, du har brug for – vi har nemlig hastighedsgaranti.

Du kan læse mere om, hvordan antal af internetbrugere, og hvad du foretager dig på internettet, påvirker din internetforbindelse længere nede på siden.

Test din hastighed

HVORDAN VÆLGER DU DET BEDSTE INTERNET?

For mange mennesker kan det at finde det bedste internet godt virke som lidt af en jungle. For hvad er det bedste internet? Det bedste internet er det, der opfylder dit behov til den bedst mulige pris – i dag og i fremtiden.

Internetbehov kan være meget forskellige, alt efter hvad du ønsker at foretage dig online, og hvor mange mennesker I er i husstanden. Der er således stor forskel på, om der er tale om internet til en familie eller til en single eller studerende, der bor alene.

De fleste starter med at kigge på prisen, når de vælger deres udbyder. Det er altid en god idé, men der er også andre ting, der er relevante:

Antal internetbrugere i husstanden

Ønsker du at have det bedste internet, er det vigtigt, at du vælger den rette løsning til dine behov. Det betyder blandt andet, at du spørger dig selv, hvor mange enheder der skal være på nettet på samme tid.

Mængden af computere, tablets og telefoner, der samtidig gør brug af dit internet, har nemlig stor betydning for dit internets hastighed. Hvis der kun er én eller to enheder på i husstanden, er der som regel ingen problemer, men så snart flere enheder er på nettet samtidig, kan der godt opstå problemer med hastigheden.

Det er derfor altid en god ide at have en internetforbindelse, der er hurtigere, end hvad man reelt har brug for. Så er der noget at give af, når trafikken er størst.

Hvad ønsker du at foretage dig på nettet

Det er af stor betydning for valget af internet, hvad du ønsker at foretage dig online. Hvis du hører til den store del af den danske befolkning, der godt kan lide at spille online, er det vigtigt, at du har en internetforbindelse, der vil give dig en god oplevelse – hver gang. Gaming er nemlig et område, hvor det for alvor gør en forskel med en god internetforbindelse.

Desuden ser mange danskere i dag primært TV online, hvor de streamer fra forskellige tjenester.Hvis du allerede har Netflix eller lignende og ønsker at læse mere om muligheden for at se dine yndlingsfilm og –serier i 4K, så kan du med fordel læse videre ved at klikke herunder.

DER ER FORSKEL PÅ INTERNET

Stabiliteten og hastigheden af dit internet afhænger i høj grad også af, hvilken type forbindelse du vælger.

Der findes fire forskellige typer internet: internet via antennestik (ADSL internetbredbånd), internet via kabel-TV, fibernet og mobilt netværk. Internet via antennestik er det mest udbredte i Danmark, men derimod ikke det hurtigste. Fibernet er nemlig en nyere teknologi, der giver dig et markant hurtigere internet end det almindelige ADSL internetbredbånd.

På mobilnetværket, også kendt som blandt andet 4G, afhænger forbindelsen af, hvor tæt du er på en netværksmast - stabilitet og hastigheden kan derfor variere.

Hvis du gerne vil have den hurtigste og mest stabile internetforbindelse, er fibernet på mange områder den bedste løsning.

SÅDAN FÅR DU DET BEDSTE INTERNET

Vil du gerne have hurtigt, stabilt og billigt internet? Så er vores billige internetbredbånd via fibernet en god løsning - faktisk den bedste løsning, hvis du spørger vores kunder.

Fibernet er endnu ikke udbredt alle steder i Danmark, men rigtig mange steder, kan du få vores hurtige og billige internetforbindelse til dit hjem. Vil du gerne vide, om du kan få Danmarks bedste internet?

Tjek om du kan få waoo på din adresse

STOL PÅ DE MANGE TILFREDSE KUNDER OG FÅ INTERNET FRA WAOO

Har du allerede testet dit internet og fundet ud af, hvor høj hastigheden i virkeligheden er? Var resultatet af testen ikke som forventet?

Mange betaler deres internetudbyder for en hastighed, som de i realiteten ikke får. Dette sker ikke for Waoos kunder. Hos Waoo får du nemlig en hastighedsgaranti på din internetforbindelse. Du kan sende testens resultat til dig selv eller andre.

Har du fået blod på tanden i forhold til at få både hurtigt, stabilt og billigt internet, og har du tjekket, om du kan få fibernet på din adresse? Tusindvis af tilfredse kunder igennem mange år tager ikke fejl. Hos Waoo får du Danmarks bedste internet.

få fibernet fra waoo her