Waoo

Danmarks bedste internet – 6 år i træk

For 6. år i træk har vores kunder kåret os som leverandør af Danmarks bedste internet. Og det er vi stolte af!

Det bekræfter os i det, vi arbejder hårdt på hver eneste dag. Vi vil nemlig give danskerne den bedst mulige adgang til internettet, og hjælpe vores kunder med at realisere internettets fulde potentiale.

TEST DIN HASTIGHED

Får du det internet, du betaler for? Test hastigheden på dit internet lige her

Fiberfordele Bestil Internet

 

Det bedste internet i 2017  

Ifølge undersøgelsen BrancheIndexTM Internet, gennemført af Loyalty Group, er Waoo fortsat den internetudbyder, som kunderne er mest tilfredse med og loyale overfor. Vi er således den førende udbyder, hvad angår kundeloyalitet, produktkvalitet og image. Med andre ord tilbyder Waoo Danmarks bedste internet, hvilket betyder en stabil og hurtig forbindelse til alle vores kunder.

Vi er selvfølgelig stolte af resultatet, men vi hviler ikke på laurbærrene af den grund. Tværtimod arbejder vi fortsat på at skabe et endnu bedre internet, så du og vores mange tilfredse kunder kan få mest mulig glæde af de mange gode digitale oplevelser med en lynhurtig forbindelse. Se resultatet af undersøgelsen BrancheIndexTM Internet 2017 nedenfor:  

Loyalitetsindeks:

 

Indeks 0-100, baseret på kryds af loyalitetsspørgsmål med 1-7 svarskalaer (gennemsnit er udregnet på basis af den totale undersøgelse og inkluderer mindre dagligvarekæder ikke medtaget i denne grafik).

Produktkvalitet - en tilfredsstillende internethastighed:"Når jeg benytter den internetløsning som min primære internetudbyder leverer, oplever jeg tilfredsstillende internethastighed": Indeks 0-100, baseret på 3 spørgsmål med 1-7 svarskala (gennemsnit er udregnet på basis af den totale undersøgelse og inkluderer mindre dagligvarekæder ikke medtaget i denne grafik).

Produktkvalitet - stabil internet uden udfald

"Min primære internetudbyder leverer en internetløsning som er stabil og uden udfald": Indeks 0-100, baseret på 3 spørgsmål med 1-7 svarskala (gennemsnit er udregnet på basis af den totale undersøgelse og inkluderer mindre dagligvarekæder ikke medtaget i denne grafik). 

Hastighedstest Fiberfordele

 

Forklaring af undersøgelsen

Undersøgelsen BrancheIndexTM Internet 2017 blev gennemført af Loyalty Group International. 3.386 internetkunder deltog i undersøgelsen, og de vurderede deres internet ud fra centrale parametre som kvaliteten af virksomhedens service, deres internetudbyders image, hvorvidt deres udbyder lever op til deres forventninger, samt hos hvilken internetudbyder de fik mest for pengene.

Generelt bød undersøgelsen på rigtig gode resultater for Waoo, men det vi er mest glade for, er, at vi fortsat har branchens mest loyale kunder – for sjette år i træk. Det giver os blod på tanden for også fremadrettet at levere det bedste internet til vores mange glade kunder i hele landet.  

Det bedste internet er hurtigt

Der er mange gode grunde til, at vores fiberbredbånd gang på gang bliver kåret som Danmarks bedste internet af vores tilfredse kunder: 

  • For det første leverer vi hurtigt internet. Det vil sige, at vi ikke kun på papiret leverer hurtigt internet, men også i realiteten.  
  • For det andet betaler Waoo-kunder kun for det, som de i realiteten får. Sådan er det vel altid, tænker du måske, men i realiteten betaler internetkunder ofte for en forbindelser, som de i realiteten ikke får. Hos Waoo giver vi Hastighedsgaranti, som vi holder.  
  • For det tredje har vi gode priser på lynhurtigt fiberbredbånd samt muligheden for at kombinere internet med TV-pakker og telefoni. Alt i alt leverer vi ikke bare internet, men Danmarks bedste internet. Det kan du tage vores mange tilfredse kunders gode ord for.   

Sådan får du det bedste internet

For mange mennesker kan det at finde det bedste internet godt virke som lidt af en jungle. Ønsker man at finde det bedste internet, er det første skridt at definere, hvad dette præcist indebærer: Det bedste internet er det, der opfylder ens behov til den bedst mulig pris – i dag og i fremtiden.

Ens internetbehov kan være meget forskelligt, alt efter hvad man ønsker at foretage sig online, og hvor mange mennesker man er i husstanden. Der er således stor forskel på, om der er tale om internet til en familie eller til en single eller studerende, der bor alene.

De fleste mennesker starter med at kigge på prisen, når de vælger deres udbyder. Det er selvfølgelig en god idé, men der er også andre ting, der er relevante. Du kan med fordel overveje følgende: 

1. Antal internetbrugere i husstanden  

Ønsker du at have det bedste internet, er det vigtigt, at du vælger den rette løsning til dine behov. Det betyder blandt andet, at du spørger dig selv, hvor mange computere der skal være på nettet på samme tid.

Mængden af computere, tablets og telefoner, der samtidig gør brug af dit internet har nemlig stor betydning for dit nets hastighed. Hvis der kun er én eller to enheder i husstanden, er der som regel ingen problemer, men så snart flere enheder er på nettet samtidig, kan der godt opstå problemer med hastigheden.

Det er derfor altid en god ide at have en internetforbindelse, der er hurtigere, end hvad man reelt har brug for. Så er der noget at give af, når trafikken er størst. Husk, at du får lynhurtigt fibernet med Waoo.   

2. Hvad ønsker du at foretage dig på nettet

Det er af stor betydning for valget af internet, hvad du ønsker at foretage dig online. Hvis du hører til den store del af den danske befolkning, der godt kan lide at spille online, er det vigtigt, at du har en internetforbindelse, der vil give dig en god oplevelse – hver gang. Gaming er nemlig et område, hvor det for alvor gør en forskel med en god internetforbindelse.

Desuden ser mange danskere i dag primært TV online, hvor de streamer fra forskellige tjenester. Hvis du allerede har Netflix eller lignende og ønsker at læse mere om muligheden for at se dine yndlingsfilm og –serier i 4K, så kan du med fordel læse videre her. 

Stol på de mange tilfredse kunder og få internet fra Waoo

Har du allerede testet dit internet og fundet ud af, hvor høj hastigheden i virkeligheden er? Var resultatet af testen ikke som forventet?

Mange betaler deres internetudbyder for en hastighed, som de i realiteten ikke får. Dette sker ikke for Waoos kunder. Hos Waoo får du nemlig en hastighedsgaranti på din internetforbindelse. Du kan sende testens resultat til dig selv eller andre. Du er også velkommen til at læse mere om hastighedstesten her.  

Har du fået blod på tanden i forhold til at få den bedste internetoplevelse til en rigtig god pris? Tusindvis af tilfredse kunder igennem mange år tager ikke fejl. Hos Waoo får du Danmarks bedste internet.

Få internet fra Waoo her

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.