DIGITALT TV

Hvis du holder af at se TV, så er der ingen tvivl om, at du naturligvis skal modtage dit signal digitalt. På denne måde får du nemlig TV i høj kvalitet på alle tider af døgnet. Med digitalt TV fra Waoo får du de fleste kanaler i markedets højeste opløsning. Så hvis du er interesseret i altid at have det bedste signal, så er Waoo TV det helt rette valg for dig.

OPTAG TV I SKYEN

Waoo tilbyder, at du kan optage dine yndlingsprogrammer og gemme dem i skyen med funktionen Cloud Record – du kan både optage dem fra vores AirTies 7410 TV-boks, men også via Waoo Web TV på computer (via waoo.tv) eller med vores apps til tablets og telefoner. Så kan du altså bare optage det, der interesserer dig og gemme det til senere. På denne måde får du muligheden for at gemme enormt mange programmer i fremtiden og se dem, når det passer dig – på lige præcis den enheder, der passer dig. Du kan læse mere om boksen lige her

DIGITALT TV ER FREMTIDENS TV

Engang var det analoge signal dominerende i Danmark. Tiderne skifter dog, og den teknologiske udvikling rykker konstant grænserne for, hvad der er muligt at føre ud i livet.

Dette betyder samtidig også alverden for danskernes TV-oplevelser, da det for nogle år siden blev muligt at skifte fra det analoge signal til det digitale. 

Digitalt TV byder på flere fordele med sit skarpere billede, der er betydeligt bedre end det forhenværende signal. Bliv klogere på andre fordele i det følgende afsnit.

FORDELE VED AT FÅ TV FRA WAOO

Der er mange årsager til at få TV fra Waoo. Herunder:

  • Stort udvalg af TV-pakker: Vi har et kæmpe udvalg af TV-kanaler til en god pris.
  • Se TV på farten: Med Waoo Web TV får du muligheden for at se dine favoritprogrammer på computer, tablet og telefon – uanset hvor du er. 
  • Tilpas din TV-sening: Vores TV-boks har masser af funktioner, som gør, at du kan se TV, præcis som det passer dig. Du kan starte forfra, pause, gense programmer og meget mere.
Få digitalt TV fra Waoo her

Kan du få waoo

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.