Waoo, fiber og eSport

Waoo støtter op om det danske eSports-miljø

Fiberen er eSportens perfekte match med høj båndbredde, stabilitet og lav latency, som er hjørnesten i en god spiloplevelse.

eSport, som er computer- og konsolspil på konkurrenceplan, er en sportsgren i meget kraftig vækst, og gaming er i dag en af danskernes foretrukne underholdningsaktiviteter. Godt og stabilt internet er forudsætning for, at gaming bliver en god oplevelse, og netop derfor står 2017 i høj grad i eSportens tegn for Waoo.

WAOO HOVEDSPONSOR FOR ESPORT-HOLD TRICKED

Waoo er blevet ny hovedsponsor for eSport-holdet Tricked eSport, der er Danmarks største eSport-organisation med bl.a. Lars Seier Christensen og Bjarne Riis i ryggen.

De har hentet to verdensmesterskaber i FIFA hjem til Danmark, men de gør sig også i spil såsom Counter Strike, League of Legends og Call of Duty. Holdet holder til daglig til i Waoo House of eSport i Vejle, hvor de bor og træner, som naturligvis har fiber og Waoo’s nye Smart WiFi installeret.

Læs mere om holdet på www.tricked.dk.

WAOO FIFA LIGA

Waoo har i samarbejde med Tricked eSport etableret Danmarks største FIFA liga – Waoo FIFA Liga.

Ligaen gik i luften samtidig med Superligaens forårsstart, og deltagerne spiller med hold, der afspejler den bedste danske fodboldrække. Waoo FIFA Liga har dermed 14 hold, der kæmper om titlen og førstepræmiesummen på 70.000 kroner. Per sæson vil der sammenlagt være en præmiesum på 100.000 kroner.

Udvælgelsen af holdene foregik sådan, at landets 10 bedste FIFA-spillere fra den nuværende rangliste automatisk blev inviteret, mens de sidste fire pladser blev fundet gennem en kvalifikationsturnering.

Alle 14 spillere er nu blevet tildelt et hold fra den danske Superliga, men for at gøre forholdene fair har alle hold sværhedsgraden 'overall 85', så der ikke er forskel på at være FC København og Viborg FF.

Der vil blive afviklet en sæson per kvartal. Hver sæson består af 9 online-runder og 4 offline-runder. Der vil være mulighed for at streame udvalgte kampe fra de 9 online-runder, mens offline-runderne vil blive afviklet som et arrangement under navnet 'Super Sunday', hvor andre spillere udefra også vil få chancen for at kvalificere sig til Waoo FIFA Ligaen. Mindst 12 ’Super Sundays’ vil blive arrangeret i 2017 fordelt over hele landet.

Følg med på www.waoofifaliga.tricked.dk.

WAOO CS:GO LIGA

I 2017 vil Danmarks bedste Counter Strike-spillere konkurrere mod hinanden i Waoo CS:GO Ligaen om en præmiesum på 300.000 kr. Og det kommer ikke til at gå stille for sig!

Spillerne konkurrerer i spillet Counter Strike: Global Offensive, som er et taktisk, holdbaseret first-person skydespil, som er en af de mest populære esportsplatforme i verden. Ja, faktisk forventes hele 145 millioner faste seere at følge det på verdensplan i 2017. [1]

Waoo CS:GO Ligaen vil bestå af en online turnering og kan give adgang til den officielle DM finale i Counter Strike.

Ud over at Waoo CS:GO Ligaen vil være adgangsgivende til det officielle DM i CS:GO, så vil der blive afholdt 2 offline delfinaler – det første i DOK5000 i Odense blev afholdt 11. februar med 500 deltagere og 13.000 live streams i løbet af dagen. Den anden delfinale vil blive afholdt i Aarhus den 11. marts.

Vinderne af de to delfinaler vil ligeledes gå videre til det officielle DM som vil finde sted i København i april.

Waoo eSport

 

[1] Kilde: Computerworld