Waoo, fiber og eSport

Waoo støtter op om det danske eSports-miljø

Fiberen er eSportens perfekte match med høj båndbredde, stabilitet og lav latency, som er hjørnesten i en god spiloplevelse.

eSport, som er computer- og konsolspil på konkurrenceplan, er en sportsgren i meget kraftig vækst, og gaming er i dag en af danskernes foretrukne underholdningsaktiviteter. Godt og stabilt internet er forudsætning for, at gaming bliver en god oplevelse, og netop derfor står 2017 i høj grad i eSportens tegn for Waoo.

WAOO HOVEDSPONSOR FOR ESPORT-HOLDet TRICKED

Waoo er hovedsponsor for eSport-holdet Tricked eSport, der er Danmarks største eSport-organisation med bl.a. Lars Seier Christensen og Bjarne Riis i ryggen.

Tricked har hentet to verdensmesterskaber i FIFA hjem til Danmark, men de gør sig også i eSport discipliner som Counter Strike, League of Legends og Call of Duty. Holdet bor og træner til daglig i Waoo House of eSport i Vejle og huset, som Waoo sponsorerer og lægger navn til, har naturligvis fibernet og Waoo’s nye Smart WiFi installeret.

Læs mere om holdet på www.tricked.dk

WAOO FIFA LIGA

Waoo har i samarbejde med Tricked eSport etableret Danmarks største FIFA liga – Waoo FIFA Liga.

Ligaen gik i luften samtidig med Superligaens forårsstart, og deltagerne spiller med hold, der afspejler den bedste danske fodboldrække. Waoo FIFA Liga har dermed 14 hold, der kæmper om titlen og førstepræmiesummen på 70.000 kroner. Per sæson vil der sammenlagt være en præmiesum på 100.000 kroner.

Udvælgelsen af holdene foregik sådan, at landets 10 bedste FIFA-spillere fra den nuværende rangliste automatisk blev inviteret, mens de sidste fire pladser blev fundet gennem en kvalifikationsturnering.

Alle 14 spillere blev tildelt et hold fra den danske Superliga, men for at gøre forholdene fair havde alle hold sværhedsgraden 'overall 85', så der ikke ville være forskel på at være FC København og Viborg FF.

Der vil blive afviklet en sæson per kvartal. Hver sæson består af 9 online-runder og 4 offline-runder. Der vil være mulighed for at streame udvalgte kampe fra de 9 online-runder, mens offline-runderne vil blive afviklet som et arrangement under navnet 'Super Sunday', hvor andre spillere udefra også vil få chancen for at kvalificere sig til Waoo FIFA Ligaen. Der vil blive afviklet flere ’Super Sundays’ i 2017 fordelt over hele landet.

Følg med på www.waoofifaliga.tricked.dk.

WAOO CS:GO LIGA

I 2017 vil Danmarks bedste Counter Strike-spillere konkurrere mod hinanden i Waoo CS:GO Ligaen om en præmiesum på 300.000 kr. Og det kommer ikke til at gå stille for sig!

Spillerne konkurrerer i spillet Counter Strike: Global Offensive, som er et taktisk, holdbaseret first-person skydespil, som er en af de mest populære esports platforme i verden. Faktisk forventes hele 145 millioner faste seere at følge det på verdensplan i 2017. [1]

Waoo CS:GO Ligaen vil bestå af en online turnering og kan give adgang til den officielle DM finale i Counter Strike.

Ud over at Waoo CS:GO Ligaen vil være adgangsgivende til det officielle DM i CS:GO, så vil der blive afholdt 2 offline delfinaler – det første i DOK5000 i Odense blev afholdt 11. februar med 500 deltagere og 13.000 livestreams i løbet af dagen. Den anden delfinale blev afholdt i Aarhus den 11. marts og her var der 650 deltagere og 19.160 livestreams i løbet af dagenVinderne af de to delfinaler gik videre til det officielle DM, der blev afholdt i forbindelse med Copenhagen Games fra 12.-15. april 2017, hvor Waoo iøvrigt også var hovedsponsor. Under Copenhagen Games var der omkring 7.000 besøgende i Øksnehallen og omkring 1.000.000 livestreams alene på de danske kanaler, derudover blev der livestreamet til 8-10 lande uden for Danmark.

Waoo eSport

 

[1] Kilde: Computerworld

 

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.