Ønsker du ikke at bestille i din mobilbrowser?

Så vi sidder klar ved telefoner til at tage imod din bestilling.

bliv ringet op

Vi sidder klar ved telefonerne og kan hjælpe dig med bestille Waoo.

Hvornår træffer vi dig bedst?

Tillykke

Vi har registret dit ønske om at blive kontaktet. Vi kontakter dig hurtigst muligt og senest inden for de næste 2 hverdage.

{{packageModel.UpgradeNotificationMessage}}
{{packageModel.Info.DiscountIntro}}
{{packageModel.Info.BrandName}}
{{packageModel.Info.Name}}

{{packageModel.Price.ListWithPrices[0].Price}},- pr. md. første {{packageModel.Price.ListWithPrices[0].EndMonth}} {{getMonthStr(packageModel.Price.ListWithPrices[0].EndMonth)}}

Herefter pris {{packageModel.Price.ListWithPrices[1].Price}},- pr. md.

Min. pris i binding 6 mdr. : {{packageModel.Price.TotalPrice}},-

{{packageModel.Price.ListWithPrices[0].Price}},- pr. md.

Min. pris i binding 6 mdr. : {{packageModel.Price.TotalPrice}},-


{{packageModel.Info.DiscountIntro}}

Har du ikke adgang til fibernet, kan der være omkostninger forbundet med etablering af fibernetværk til din bolig.

{{packageModel.Info.BrandName}} {{packageModel.Info.Name}}
{{packageModel.Price.ListWithPrices[0].Price}},- pr. md. første {{packageModel.Price.ListWithPrices[0].EndMonth}} {{getMonthStr(packageModel.Price.ListWithPrices[0].EndMonth)}}
{{packageModel.Price.ListWithPrices[0].Price}},- pr. md.
Herefter pris {{packageModel.Price.ListWithPrices[1].Price}},- pr. md. Min. pris i binding 6 mdr. : {{packageModel.Price.TotalPrice}},-

Har du ikke adgang til fibernet, kan der være omkostninger forbundet med etablering af fibernetværk til din bolig.

  • {{product.Name}} ?

opgrader ?

{{packageModel.Info.BrandName}}
{{packageModel.Info.Name}}
{{packageModel.Price.ListWithPrices[0].Price}},- pr. md.

første {{packageModel.Price.ListWithPrices[0].EndMonth}} {{getMonthStr(packageModel.Price.ListWithPrices[0].EndMonth)}}

Herefter pris {{packageModel.Price.ListWithPrices[1].Price}},- pr. md.

Min. pris i binding 6 mdr. : {{packageModel.Price.TotalPrice}},-


{{packageModel.Info.DiscountIntro}}

Har du ikke adgang til fibernet, kan der være omkostninger forbundet med etablering af fibernetværk til din bolig.

{{packageModel.Info.BrandName}} {{packageModel.Info.Name}} {{packageModel.Price.ListWithPrices[0].Price}},- pr. md. første {{packageModel.Price.ListWithPrices[0].EndMonth}} {{getMonthStr(packageModel.Price.ListWithPrices[0].EndMonth)}} Herefter pris {{packageModel.Price.ListWithPrices[1].Price}},- pr. md. Min. pris i binding 6 mdr. : {{packageModel.Price.TotalPrice}},-

Har du ikke adgang til fibernet, kan der være omkostninger forbundet med etablering af fibernetværk til din bolig.

  • {{product.Name}} ?

opgrader ?

{{packageModel.Info.DiscountIntro}}

Vilkår
Forudsætter adgang til fibernettet. Har du ikke adgang til fibernet, kan der være omkostninger forbundet med nedgravning, oprettelse, etablering og installation af fibernetværk til din bolig. Tilslutningsomkostninger, produktudbud og priser kan variere hos den enkelte fibernetudbyder. 100/100 Mbit/s, 300/300 Mbit/s, 500/500 Mbit/s leveres ikke overalt. For oplysning om leveringstid eller øvrige spørgsmål kontakt din lokale Waoo-leverandør. For Waoo Fiberbredbånd i TDC Dong Fibernet pålægges fiberleje på 99,- pr. md. og Waoo TV fås ikke i TDC DONG Fibernet. Alle priser er i danske kroner inkl. moms og gælder pr. måned, medmindre andet er anført. Bindingsperioden er 6 mdr. Kan opsiges med 30 dages varsel. Kampagnepriserne gælder nye kunder. Vejledende priser. Se mere på waoo.dk/bredbåndsfakta.

 

Få det fibernet, du har behov for

Hos Waoo får alle præcis det internet, de har behov for, og vi har med sikkerhed også den fiberpakke, der passer perfekt til dine internetbehov. Vores mål er, at alle internetbrugere i Danmark kan få glæde af lynhurtigt fibernet – uanset hvad deres behov måtte være. Det er grunden til, at vi gør en dyd ud af at skræddersy bredbåndspakker, hvor man kun betaler for det, man reelt har behov for – lige meget om man ønsker den ultimative fiberpakke eller kan klare sig med lidt mindre. Læs de fire typiske kundetyper nedenfor og få hjælp til at vælge det rigtige fibernet til dine behov.  

1. Til gameren, der spiller mange spil

Der er næppe noget mere frustrerende end at sidde midt i den afgørende fase af ens foretrukne onlinespil og pludselig lide under en bredbåndsforbindelse, der vil kunne tage livet af selv den hardcore elitespiller. For at få det optimale ud af de mange fede, men ofte også krævende nye onlinespil har man behov for det allerbedste fiberbredbånd – især hvis det tilmed er til at betale. Med fiberbredbånd fra Waoo kan du godt indstille dig på en ping, der vil slå benene væk under dine modspillere. Selv med vores mindre pakker vil du opleve mange af fordelene ved et lynhurtigt fibernet. Den optimale oplevelse venter dig imidlertid med vores fiberpakker Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full.

2. Til familien, hvor flere bruger internettet

Når flere brugere er online på samme tid og måske oven i købet bruger TV-streaming eller spiller onlinespil, skal der en internetforbindelse med ekstra overskud til. På denne måde undgår man frustrationer i hjemmet, og med en lille ekstrainvestering får man meget mere ud af de mange muligheder på nettet. Jeres konkrete behov som familie afhænger af, hvor mange enheder, der er i husstanden, som potentielt er på nettet på samme tid. Hvis der kun er én eller to computere, tablets eller smartphones i husstanden, opstår der som regel ingen problemer, men så snart der er flere end to, kan det i nogle tilfælde allerede gå ud over ens muligheder på nettet, især hvis enhederne bruges til at game eller streame. Hvis der ikke streames eller games, kan man godt klare sig med mindre. Til husstande med mere end to enheder anbefaler vi vores fiberpakker Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full. Så er der rigeligt med hastighed til hele familien. 

3. Til premium-brugeren, der ønsker det bedste fibernet

Synes du, at dit internet er det forkerte sted at spare håndører hver måned, og kan du godt se det fede i at gøre brug af morgendagens fiberbredbånd allerede i dag? Så har vi hos Waoo den perfekte pakke, som vil lade alle dine internetdrømme gå i opfyldelse. Med Waoo Fiber Full er der ikke et øje tørt, når nyeste film og serier streames fra Netflix i 4K eller nyeste blockbusters nydes i high-resolution i hjemmebiografen. Er der flere enheder i husstander, der samtidig gør brug af dit fibernet? Ikke noget problem! Også gaming vil være en fryd med denne pakke. Internettet er sprængfyldt med gode oplevelser og sublim underholdning, og med den ultimative fiberpakke fra Waoo har du internetforbindelsen, der lader dig få mest ud af de mange muligheder.

4. Til dig, der kun bruger internettet en gang imellem

Bare rolig. Du behøver hverken at være spilnørd eller med på den nyeste mode, hvad angår streaming på nettet, for at kunne få noget ud af Waoo’s gode tilbud. Det kan altid betale sig at have en sublim fiberforbindelse, og hvis du ikke har brug for så meget, skal du selvfølgelig også betale lidt mindre. Med vores abonnement Waoo Fiber Basic kan du være sikker på, at der altid rigeligt med overskud til alle dine onlinebehov til en fast, lav pris. Hos Waoo får alle det fiberbredbånd, de i realiteten har behov for.

Waoo – kundernes foretrukne internet

Hos Waoo er vi stolte af at være mange danskers foretrukne leverandør af lynhurtigt internet. I markedsundersøgelsen BrancheIndexTM Internet toppede vi således for sjette år i træk listen over internetudbydere i vigtige kategorier som kundeloyalitet og produktkvalitet. Det ser vi som et kæmpe skulderklap fra kundernes side, men også som en god indikator for, at vi leverer det internet, som Danmarks internetbrugere reelt efterspørger og har behov for. Og det er vi selvfølgelig stolte over, for det handler om at give dig det allerbedste produkt, så du kan få mere ud af nettets mange muligheder.

Fordelagtige fibernet priser

I jagten på de bedste fibernet priser, er det afgørende, at du ved præcis, hvad dine behov er og hvilke fibernet udbydere, der tilbyder netop dette. Hos Waoo tilstræber vi os på at udbyde pakker, der tilfredsstiller alle forskellige forbrugere.

Derfor kan du formentlig også finde en bredbånd pris og pakke, der passer til din økonomi samt behov. Uanset om du er gameren, familien, premium-bruger eller en sjælden bruger af internettet. Der er noget for enhver type – det har vi sørget for.

Waoo er blandt de bedste fibernet udbydere i hele Danmark. Så du går ikke galt i byen ved at vælge én af vores pakker øverst på denne side.

Se vores fibernet priser her.

Test dit nuværende fibernet

Vi påstår ikke, at vi er den eneste gode internetudbyder i Danmark, men vi er den udbyder, der giver dig Hastighedsgaranti på dit fiberbredbånd – en hastighedsgaranti, som vi holder. Har du testet din nuværende internetforbindelse? Følg linket her og se, om du reelt får det, du betaler for. Tjek din internethastighed her.

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.