TV VIA FIBERNET

Med fibernet TV fra Waoo kan du se TV i højeste kvalitet. Alt det kræver er, at du har adgang til en fibernetforbindelse, så vil du have muligheden for at se fiber TV i et knivskarpt, digitalt format. Lyder dette som noget for dig, så læs med herunder.
Bestil TV og internet


Se alle dine yndlingsprogrammer når som helst og hvor som helst. Du får nemlig meget mere frihed med fiber TV.

FORDELE VED FIBERNET TV FRA WAOO

Du får en række fordele ved at modtage TV via fibernet fra Waoo.

INGEN SIGNALPROBLEMER

Du får en lynhurtig opkobling til internettet, så du ikke oplever problemer med signalet, når du ser Waoo TV. Herudover får du en knivskarp opløsning på alle dine yndlingsprogrammer. Få leveret de bedste TV-oplevelser direkte leveret i din stue. Læs mere om vores TV-boks her.

SE TV HVOR OG NÅR DET PASSER DIG

Med TV fra Waoo får du ligeledes muligheden for at se dine favoritprogrammer, uanset hvor du befinder dig. Så længe du har forbindelse til internettet, har du muligheden for at se de fleste af dine TV-kanaler via Waoo Web TV. Det kan både være i træningscentret, i toget eller når du er på ferie (så længe du er i Danmark). Du får derfor langt større frihed til at styre dine TV-vaner, når du vælger Waoo.

TV-PAKKE EFTER DIT BEHOV

Hos Waoo kan du selv vælge lige den TV-pakke, der passer bedst til dine behov. Slip for at betale for programmer som du ikke har brug for og find i stedet den rette pakke for dig.

TJEK OM DU KAN FÅ FIBERNET TV

Hvis du ligesom tusindvis af vores nuværende kunder kan se fordelene ved at få TV via fibernet fra Waoo, så kan du undersøge dine muligheder for at få fibernet her nedenfor. Det er nemlig et krav, at du har fiberbredbånd, før du kan få fibernet TV.

Kan du få waoo

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.