Deltag i Waoos store adventskalender og vind fede præmier her!

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Waoo Fibernet

Vilkår
Priserne gælder kun for nye kunder. Alle priser er i danske kroner inklusive moms. Bestilling af fibernetabonnement forudsætter, at du bor i et område med adgang til fibernettet. Abonnementet indgås med dit lokale Waoo fibernetselskab, der også forestår leveringen. Vilkår, produktudbud og priser kan variere hos det enkelte Waoo fibernetselskab. 1000/1000 Mbit/s leveres ikke overalt. Hvis du bestiller 1000/1000 Mbit/s, og vi ikke kan levere hastigheden, vil du blive kontaktet. Alle fibernetabonnementer indgås med en bindingsperiode på 6 måneder. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel, dog tidligst til udløbet af bindingsperioden. Du har 14 dages fortrydelsesret på enhver bestilling af fibernetabonnement.

Fordele med WAOO

Kåret til BEDSTE INTERNET for 8. år i træk

Waoo er for ikke mindre end 8. år i træk blevet kåret som bedst i test af vores mange tilfredse kunder.

Det betyder, at vores kunder de seneste 8 år har været de mest tilfredse internetkunder i hele Danmark. Og det er vi rigtigt stolte af, for så kan vi endnu et år kalde os for leverandør af Danmarks bedste internet. Dermed hjælper vi danskerne med den bedst mulige adgang til internettet, og hjælper dem med udnytte de utallige, fantastiske muligheder, som internettet byder på.
Se vores fibernet dækningskort her.

WAoo giver dig hastighedsgaranti

Som kunde hos Waoo får du hastighedsgaranti. Det betyder, at du med sikkerhed får den internethastighed, du betaler for. Sådan bør det altid være, men sådan er det i realiteten ikke altid. Du kan tage vores hastighedstest og herefter kontakte os med henblik på at blive kunde hos os, så du som minimum kan få den internethastighed, som du betaler for.

internet der er fremtidssikret

Ud over vores hastighedsgaranti er der mange andre gode grunde til at vælge fibernet, TVog/eller telefoni hos Waoo. Med vores fiberbredbånd får du den bedst mulige kvalitet på de mange gode digitale oplevelser – i dag og i fremtiden.

Fibernet til gameren

Fibernet til

Gameren

Fibernet til

Gameren

Der er næppe noget mere frustrerende end at sidde midt i den afgørende fase af ens foretrukne onlinespil og pludselig lide under en bredbåndsforbindelse, der vil kunne tage livet af selv den hardcore elitespiller.

For at få det optimale ud af de mange fede, men ofte også krævende nye onlinespil har man behov for det allerbedste fiberbredbånd – især hvis det tilmed er til at betale.

Med fiberbredbånd fra Waoo kan du godt indstille dig på en ping, der vil slå benene væk under dine modspillere. Selv med vores mindre pakker vil du opleve mange af fordelene ved et lynhurtigt fibernet.

Fibernet til familien

Fibernet til

familien

Fibernet til

familien

Når flere brugere er online på samme tid og måske oven i købet bruger TV-streaming eller spiller onlinespil, skal der en internetforbindelse med ekstra overskud til.

På denne måde undgår man frustrationer i hjemmet, og med en lille ekstrainvestering får man meget mere ud af de mange muligheder på nettet.

Jeres konkrete behov som familie afhænger af, hvor mange enheder, der er i husstanden, som potentielt er på nettet på samme tid.

Hvis der kun er én eller to computere, tablets eller smartphones i husstanden, opstår der som regel ingen problemer, men så snart der er flere end to, kan det i nogle tilfælde allerede gå ud over ens muligheder på nettet, især hvis enhederne bruges til at game eller streame. Hvis der ikke streames eller games, kan man godt klare sig med mindre.

Fibernet til premium-brugeren

Fibernet til

premium-brugeren

Fibernet til

premium-brugeren

Synes du, at dit internet er det forkerte sted at spare håndører hver måned, og kan du godt se det fede i at gøre brug af morgendagens fiberbredbånd allerede i dag? Så har vi hos Waoo den perfekte pakke, som vil lade alle dine internetdrømme gå i opfyldelse.

Med Waoo Fiber Full (1000/1000 Mbit/s) er der ikke et øje tørt, når nyeste film og serier streames fra Netflix i 4K eller nyeste blockbusters nydes i high-resolution i hjemmebiografen.

Er der flere enheder i husstander, der samtidig gør brug af dit fibernet? Ikke noget problem! Også gaming vil være en fryd med denne pakke.

Internettet er sprængfyldt med gode oplevelser og sublim underholdning, og med den ultimative fiberpakke fra Waoo har du internetforbindelsen, der lader dig få mest ud af de mange muligheder.

Fibernet til singlen

Fibernet til

Singlen

Fibernet til

Singlen

Bare rolig. Du behøver hverken at være spilnørd eller med på den nyeste mode, hvad angår streaming på nettet, for at kunne få noget ud af Waoo’s gode tilbud.

Det kan altid betale sig at have en sublim fiberforbindelse, og hvis du ikke har brug for så meget, skal du selvfølgelig også betale lidt mindre.

Med vores abonnement Waoo Fiber Basic (200/200 Mbit/s) kan du være sikker på, at der altid rigeligt med overskud til alle dine onlinebehov til en fast, lav pris.

Hos Waoo får alle det fiberbredbånd, de i realiteten har behov for.

Internet som det burde være

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange computere kan jeg koble til mit fibernet?
Luk

Vil du koble flere computere til din fibernetforbindelse, skal du bruge en router. Den skal du koble til fiberboksen, som dit energiselskab monterer i huset. Routeren fordeler din forbindelse ud til flere computere. Du kan købe en router hos stort set alle elektronikforhandlere. Du skal koble routeren til internetporten i fiberboksen. Det er den eneste port, du kan bruge til internet. Du kan sætte lige så mange computere til routeren, som du ønsker. OBS! Vi anbefaler stærkt, at du installerer en firewall på din computer og/eller benytter en router med firewall. Har du spørgsmål vedr. routeren og opsætning af denne, skal du henvende dig der, hvor du har købt routeren eller hos producenten.

Kan jeg få en fast IP-Adresse?
Luk

Det afhænger af det energiselskab, som du er kunde hos. Du skal kontakte dit energiselskab for mere info. Bemærk, at du kan købe max. én fast IP-adresse pr. husstand. Hos Waoo tildeler vi altid IP-adresser via en DHCP-server, der er det mest almindelige på internettet. Hvis du vælger at tilkøbe en fast IP-adresse, skal du være opmærksom på, at denne stadigvæk vil blive tildelt via en DHCP-server, dog vil du da altid få tildelt den samme IP-adresse. Vi har hos Waoo ikke mulighed for at tilbyde en statisk fast IP uden brug af DHCP server, hvor du selv konfigurerer dit udstyr med IP-informationerne fra os.

Hvordan skal jeg måle min hastighed?
Luk

Når du tester din hastighed, skal du være opmærksom på forudsætningerne for korrekt måling:

  • Foretag målingen direkte på din fiberboks
  • Slå dit trådløse netværk fra
  • Luk alle kørende programmer
  • Brug godkendte kabler (Cat. 5 eller 6)
  • Slå din indbyggede firewall og dit antivirus program fra (husk at slå den til igen efter testen)
  • Brug en nyere computer

Brug følgende hastighedstest:Hastighedstest

Hvordan kommer fibernettet ind i min bolig?
Luk

Dit energiselskab fører fiberkablet gennem husets sokkel på et egnet sted. Fiberkablet kobles sammen med fiberboksen, som placeres et egnet sted i din bolig efter dit ønske. Dit TV, din computer og din telefon skal derefter forbindes til boksen.

Tjek om jeg kan få fiber på min adresse
Luk

Du kan tjekke om din adresse er forsynet med fiber ved at søge på sitets forside.