Hvilken TV-pakke passer til dine behov? Tag testen her og find svaret.

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Fibernet

Tjek her, om du kan få Waoo på din adresse
{{ address }}
Ret adresse

Vilkår
Priserne gælder kun for nye kunder. Alle priser er i danske kroner inklusive moms. Bestilling af fibernetabonnement forudsætter, at du bor i et område med adgang til fibernettet. Abonnementet indgås med dit lokale Waoo fibernetselskab, der også forestår leveringen. Vilkår, produktudbud og priser kan variere hos det enkelte Waoo fibernetselskab. 1000/1000 Mbit/s leveres ikke overalt. Hvis du bestiller 1000/1000 Mbit/s, og vi ikke kan levere hastigheden, vil du blive kontaktet. Alle fibernetabonnementer indgås med en bindingsperiode på 6 måneder. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel, dog tidligst til udløbet af bindingsperioden. Du har 14 dages fortrydelsesret på enhver bestilling af fibernetabonnement.

WAOO ER KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE INTERNET 11 ÅR I TRÆK

Hos Waoo får du lynhurtigt og stabilt internet over fibernettet – ja, du får faktisk Danmarks bedste internet kåret for 11. år i træk (kilde: Waoo vinder på området ’produktkvalitet’ I Loyalty Groups BrancheIndex™ internet 2022). Tilmed til en god pris.

Vi tilbyder forskellige pakker med fibernet, der dækker alle dine internetbehov – uanset om du bruger internettet meget, mindre eller lidt.

WAOO ER FOR IKKE MINDRE END 11. ÅR I TRÆK BLEVET KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB AF VORES MANGE TILFREDSE KUNDER.

Det betyder, at vores kunder de seneste 11 år har været de mest tilfredse internetkunder i hele Danmark. Og det er vi rigtigt stolte af, for så kan vi endnu et år kalde os for leverandør af Danmarks bedste internet.

Det har dog ikke gjort os mindre ambitiøse. Tværtimod arbejder vi fortsat på at skabe et endnu bedre og hurtigere internet, så du og vores mange tilfredse kunder kan få mest mulig glæde af de mange gode digitale oplevelser med en lynhurtig og stabil forbindelse.


Se her, hvor i Danmark du kan få Waoo.

Waoo er Danmarks bedste Internet
Hastighedsgaranti med Waoo

FIBERNET MED HASTIGHEDSGARANTI

Som kunde hos Waoo får du hastighedsgaranti på dit fiberbredbånd. Det betyder, at du med sikkerhed får den internethastighed, du betaler for – og endda til en fordelagtig pris. Sådan bør det naturligvis altid være, men sådan er det i realiteten ikke altid.

Hos nogle udbydere betaler du nogle gange for en internethastighed, som du ikke får. Du kan tage vores hastighedstest og se, om du lige nu får den hastighed, du betaler for hos din udbyder. Hos Waoo er du som minimum sikret den hastighed, du betaler for. Det er internet, som det burde være.

DU FÅR LYNHURTIGT OG FREMTIDSSIKRET INTERNET – OVERALT I HJEMMET

Fibernet er fremtidens internet. Og med fiberbredbånd fra Waoo får du den bedst mulige internetkvalitet til alt dét, du skal bruge internettet til – streaming, gaming, videoopkald eller bare en Google-søgning. Fibernet fra Waoo sikrer dig et stærkt og stabilt internet i dag og langt ud i fremtiden.

Hos Waoo er vi først med det nyeste, så dit hjem altid er teknologisk opdateret. Kun med Waoo får du f.eks. det prisvindende Waoo Smart WiFi, der er kåret som verdens bedste WiFi-løsning i hjemmet. Med Waoo Smart WiFi er du sikret det bedst mulige WiFi-signal i hele hjemmet, så alle i huset kan få internet til det hele, uanset hvor de er. Se mere om Waoo Smart WiFi.

HVILKEN HASTIGHED SKAL DU VÆLGE?

Waoo har fibernet med internethastigheder til alle behov.

Hvilken internethastighed du har brug for, afhænger af, hvor meget du bruger internettet, hvad du bruger internettet til, hvor mange i hjemmet der bruger internettet på samme tid, og hvor stor din bolig er.

Jo flere og jo mere I bruger internettet, og jo større boligen er, desto højere hastighed har I brug for.

gamer.svg

Fibernet til

Gameren

Fibernet til

Gameren

Der er næppe noget mere frustrerende end at sidde midt i den afgørende fase af dit foretrukne onlinespil og pludselig lide under en bredbåndsforbindelse, der kan tage livet af selv den mest hardcore elitespiller.

For at få det optimale ud af de mange fede, men også krævende nye onlinespil, har du behov for det allerbedste fiber internet. Og endnu bedre er det, hvis det tilmed er til at betale.

Med fiberinternet fra Waoo kan du godt indstille dig på en ping, der slår benene væk under dine modspillere. Waoo Fiber Extra er derfor oplagt til dig, der skal bruge en stabil forbindelse, der kan trække dine foretrukne spil.

Også med vores mindre pakker vil du opleve mange af fordelene ved et lynhurtigt fibernet.

familie.svg

Fibernet til

Familien

Fibernet til

Familien

Når I er flere brugere online på samme tid og måske ovenikøbet bruger TV-streaming eller spiller onlinespil, skal der en internetforbindelse med ekstra overskud til.

På den måde undgår I internet-frustrationer i hjemmet - og med en lille ekstrainvestering får I meget mere ud af de mange muligheder på nettet.

Jeres konkrete behov som familie afhænger af, hvor mange enheder, der er i husstanden, som potentielt er på nettet på samme tid.

Hvis der kun er én eller to computere, tablets eller smartphones i husstanden, opstår der som regel ingen problemer. Så snart der er flere end to, kan det i nogle tilfælde gå ud over jeres internet-muligheder - særligt hvis enhederne bruges til at game eller streame. Hvis der ikke streames eller games, kan I godt klare jer med mindre.

Vores anbefaling er Waoo Fiber Extra til familier med flere brugere.

singlen.svg

Fibernet til

Singlen

Fibernet til

Singlen

Bare rolig. Du behøver hverken at være spilnørd eller med på den nyeste mode, hvad angår streaming for at få noget ud af vores tilbud på fibernet.

Det kan altid betale sig at have en sublim fiberforbindelse. Og hvis du ikke har brug for så meget, skal du selvfølgelig også betale mindre.

Med vores abonnement Waoo Fiber Basic (300/300 Mbit/s) kan du være sikker på, at der er overskud til alle dine onlinebehov til en fast, lav pris.

Hos Waoo får alle det fiberbredbånd, de i realiteten har behov for.

Waoo Fiber

FIBERNETPRISER HOS WAOO

Prisen på fibernet fra Waooafhænger af, hvilken internetpakke og hastighed du vælger. En langsommere fiberforbindelse er billigere end en hurtig fiberforbindelse.

Men fibernet fra Waoo er meget mere end bare en hastighed og en pris. Med i prisen får du også masser af fordele. Waoo giver dig nemlig:

 • Waoo Smart WiFi – så du altid har det mest optimale WiFi-signal i alle dele af dit hjem
 • Hastighedsgaranti – du får altid den hastighed, du betaler for
 • Sikkerhedspakke – så du trygt kan færdes på nettet på computer, telefon og tablet
 • Online harddisk – så du har ekstra plads til dine billeder, videoer og andre filer
 • Personlig installation – så du får det optimale internet til lige netop dit hjem

HVAD ER FIBERNET?

Fibernet er fremtidens internet. Det er en moderne teknologi, der leverer en lynhurtig og stabil internetforbindelse gennem såkaldte lyslederkabler. Det gør det muligt at levere et internetsignal med lysets hast. Internetforbindelse via fibernettet er hurtigere og mere stabilt internet end ved ældre bredbåndsteknologier som ADSL (internet via telefonstikket) og Coax (internet via Kabel-TV-stikket).

HVORDAN FUNGERER FIBERNET?

Teknologien bag fibernet gør, at dit internet via fibernet transporteres med lysets hast. I fibernettet leveres internetsignalet nemlig via lyslederkabler, der gør det muligt at transportere internettet langt hurtigere og mere stabilt end ved almindeligt bredbånd.

Det giver dig en væsentlig bedre og mere stabil internetoplevelse, når du f.eks. skal foretage videoopkald eller game, fordi du får samme høje download- og upload-hastighed.

FIBERBREDBÅND SAMLIGNET MED ANDRE TYPER BREDBÅND?

Der er mange fordele ved at vælge fiberbredbånd. Fordi din internetforbindelse med fibernet leveres med lysets hast, får du hurtigere, mere stabilt og mere driftsikkert internet end ved andre typer bredbånd. Du får kort og godt den mest behagelige internetoplevelse på markedet.

Og så er det slut med at rode med kabler, for med fibernet fra Waoo kan du nemlig få dit internet, TV og telefoni i ét kabel. Se alle fordele ved fibernet fra Waoo her.

HVILKET UDSTYR SKAL JEG HAVE TIL WAOO FIBERNET?

Du kan få fibernet fra Waoo, hvis der er etableret fibernet i dit område. Det kan du tjekke nederst på denne side.

Hvis der er fibernet på din adresse, skal vi nok ordne resten. For at få fibernet i dit hjem skal der nemlig føres et fiberkabel fra vejen og videre til din bolig og ind i en fiberboks. Du kobler dig nemt på internettet fra fiberboksen, og så er der adgang til lynhurtigt internet til hele husstanden.

Tjek om du kan få fibernet fra Waoo

Hvad skal du vide om fibernet?

Hvor mange computere kan jeg koble til mit fibernet?
Luk

Vil du koble flere computere til din fibernetforbindelse, skal du bruge en router. Den skal du koble til fiberboksen, som dit energiselskab monterer i huset. Routeren fordeler din forbindelse ud til flere computere. Du kan købe en router hos stort set alle elektronikforhandlere. Du skal koble routeren til internetporten i fiberboksen. Det er den eneste port, du kan bruge til internet. Du kan sætte lige så mange computere til routeren, som du ønsker. OBS! Vi anbefaler stærkt, at du installerer en firewall på din computer og/eller benytter en router med firewall. Har du spørgsmål vedr. routeren og opsætning af denne, skal du henvende dig der, hvor du har købt routeren eller hos producenten.

Kan jeg få en fast IP-Adresse?
Luk

Det afhænger af det energiselskab, som du er kunde hos. Du kan kontakte dit energiselskab for mere info. Bemærk, at du kan købe max. én fast IP-adresse pr. husstand.

Hos Waoo tildeler vi altid IP-adresser via en DHCP-server, der er det mest almindelige på internettet. Hvis du vælger at tilkøbe en fast IP-adresse, skal du være opmærksom på, at den stadigvæk bliver tildelt via en DHCP-server, dog vil du da altid få tildelt den samme IP-adresse.

Vi har hos Waoo ikke mulighed for at tilbyde en statisk fast IP uden brug af DHCP server, hvor du selv konfigurerer dit udstyr med IP-informationerne fra os.

Hvordan skal jeg måle min hastighed?
Luk

Når du tester din hastighed, skal du være opmærksom på forudsætningerne for korrekt måling:

 • Foretag målingen direkte på din fiberboks
 • Slå dit trådløse netværk fra
 • Luk alle kørende programmer
 • Brug godkendte kabler (Cat. 5 eller 6)
 • Slå din indbyggede firewall og dit antivirus program fra (husk at slå den til igen efter testen)
 • Brug en nyere computer

Brug følgende hastighedstest:Hastighedstest

Hvordan kommer fibernettet ind i min bolig?
Luk

Dit energiselskab fører fiberkablet gennem husets sokkel på et egnet sted. Fiberkablet kobles sammen med fiberboksen, som placeres et egnet sted i din bolig efter dit ønske. Dit TV, din computer og din telefon skal derefter forbindes til boksen.

Tjek om jeg kan få fiber på min adresse
Luk

Du kan tjekke om din adresse er forsynet med fiber lige her.