{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Waoo Fiber Basic

100/100 mbit/s

Waoo Fiber Basic

Til singlen eller parret, der ofte bruger internettet

 • 100/100 Mbit/s
 • Sikkerhedspakke
 • Waoo Standard WiFi
 • Viaplay Film & Serier i 6 mdr. Viaplay Film & Serier i 6 mdr.
 • Online harddisk 25 GB
 • Udvidet installation
 • Altid nyeste Waoo udstyr
0,-
abonnement pr. måned første 2 måneder
Derefter 319,- pr. måned
Min. pris i binding for fiber i 6 mdr.: 1.276,-.
Prisen består af abonnement (2x0,- + 4x319,-) 1.276,-
Har du ikke adgang til fibernet, vil der være omkostninger forbundet med etablering af fibernetværk til din bolig

Vilkår
Forudsætter adgang til fibernettet. Har du ikke adgang til fibernet, kan der være omkostninger forbundet med nedgravning, oprettelse, etablering og installation af fibernetværk til din bolig. Tilslutningsomkostninger, produktudbud og priser kan variere hos den enkelte fibernetudbyder. 100/100 Mbit/s, 300/300 Mbit/s, 500/500 Mbit/s leveres ikke overalt. For oplysning om leveringstid eller øvrige spørgsmål kontakt din lokale Waoo-leverandør. For Waoo Fiberbredbånd i TDC Dong Fibernet pålægges fiberleje på 99,- pr. md. og Waoo TV fås ikke i TDC DONG Fibernet. Alle priser er i danske kroner inkl. moms og gælder pr. måned, medmindre andet er anført. Bindingsperioden er 6 mdr. Kan opsiges med 30 dages varsel. Kampagnepriserne gælder nye kunder. Vejledende priser. Se mere på waoo.dk/bredbåndsfakta.

Til singlen eller parret, der bruger internettet en gang imellem

Bare rolig. Du behøver hverken at være spilnørd eller med på den nyeste mode, hvad angår streaming på nettet, for at kunne få noget ud af Waoo’s gode tilbud. Det kan altid betale sig at have en sublim fiberforbindelse, og hvis du ikke har brug for så meget, skal du selvfølgelig også betale lidt mindre. Med vores abonnement Waoo Fiber Basic (100/100 Mbit/s) kan du være sikker på, at der altid rigeligt med overskud til alle dine onlinebehov til en fast, lav pris. Hos Waoo får alle det fiberbredbånd, de i realiteten har behov for.

Op til 2 personer i hustanden

Du behøver hverken at være spilnørd eller med på den nyeste mode, hvad angår streaming på nettet, for at kunne få noget ud af Waoo’s gode tilbud. Det kan altid betale sig, at have en sublim fiberforbindelse, og hvis du ikke har brug for så meget, skal du selvfølgelig også betale lidt mindre. Med vores abonnement Waoo Fiber Basic (100/100 Mbit/s) kan du være sikker på, at der altid rigeligt med overskud til alle dine onlinebehov til en fast, lav pris. Hos Waoo får alle det fiberbredbånd, de i realiteten har behov for.

Til singlen

Er der kun én eller to computere, tablets eller smartphones i husstanden, vil du få en sublim fiberforbindelse med Waoo Fiber Basic (100/100 Mbit/s). Så kan du selv vælge om du vil blive i sengen og streame dit yndlingsprogram, eller game online med vennerne.

Det modnepar

Bruger I mest nettet til at browse eller tjekke mail? Kommer børn og børnebørn på besøg og har brug for at være online? Så vil i aldrig mangle hastighed med Waoo Fiber Basic (100/100 Mbit/s). Her får I en forbindelse der opfylder alle jeres behov til en fast, lav pris.

INKLUDERET I PAKKEN

Inkluderet i 100/100 MBIT/S
SIKKERHEDSPAKKE

Med Waoo Fiber får du adgang til en sikkerhedspakke, der beskytter både Windows PC, Mac og Android tablets og smartphones med antivirus og firewall til alle enheder i husstanden.

Sikkerhedspakken er nem at installere og fjerner selv evt. tidligere sikkerhedspakker, du måtte have installeret. Sikkerhedspakken opdateres automatisk således dine enheder, modsat øvrige sikkerhedsprodukter, der ikke koster noget, altid er så sikre om muligt.

Derudover indeholder sikkerhedspakken også funktioner, der gør din brug af netbank og besøg på shoppingsside endnu mere sikker.

Sikkerhedspakken er gældende for din husstands enheder, og kan bruges på et ubegrænset antal enheder og indeholder:

 • Antispam
 • Antivirus
 • E-mail beskyttelse
 • Firewall
 • Anti-ransomware
 • Sikker færden på netbank og online handel
 • Beskyttelse på sociale netværk
 • Forældrekontrol

Når du køber Waoo Fiber modtager du en e-mail med dine aktiveringsoplysninger til Sikkerhedspakken, hvorefter du kan downloade og aktivere programmet.

Inkluderet i 100/100 MBIT/S
WAOO STANDARD WIFI

Med Waoo Standard WiFi får du en WiFi-løsning i dit hjem. Kombineret med en af de stærke fiberbredbåndsforbindelser, kan alle i hjemmet få adgang til internettet trådløst.

Med Waoo Standard WiFi får du mulighed for at koble alle dine enheder som f.eks. smartphone, tablet eller computer trådløst til din fiberforbindelse, så du på denne måde slipper for kabler.

Dit Waoo Standard WiFi-signal vil komme fra din fiberboks, og det er derfor vigtig at du i forbindelse med installationen får en dialog med dit lokale fibernetselskab om den mest optimal placering af denne.

Inkluderet i 100/100 mbit/s
VIAPLAY

Viaplay er en streamingtjeneste med masser af underholdning til hele familien. Du får adgang til Viaplay både via computer, tablet, telefon eller spilkonsol. Så har du altid mulighed for at se film, serier og børneunderholdning uanset, hvor du befinder dig.

På Viaplay kan du altid se de nyeste filmtitler i alle genrer – de største blockbustere, romantiske komedier, spændende krimier, store Oscar-vindere, prisvindende dokumentarer og meget mere. Du kan opdage og opleve hele sæsoner af de bedste danske og udenlandske serier og et kæmpe børneindhold fra bl.a. Disney. Viaplay er nemlig Nordens førende udbyder af digital underholdning.

Waoo Fiber Basic

Til singlen eller parret, der ofte bruger internettet

 • 100/100 Mbit/s
 • Sikkerhedspakke
 • Waoo Standard WiFi
 • Viaplay Film & Serier i 6 mdr. Viaplay Film & Serier i 6 mdr.
 • Online harddisk 25 GB
 • Udvidet installation
 • Altid nyeste Waoo udstyr
0,-
abonnement pr. måned første 2 måneder
Derefter 319,- pr. måned
Min. pris i binding for fiber i 6 mdr.: 1.276,-.
Prisen består af abonnement (2x0,- + 4x319,-) 1.276,-
Har du ikke adgang til fibernet, vil der være omkostninger forbundet med etablering af fibernetværk til din bolig
Waoo Fiber Basic
0,- pr. måned første 2 måneder