Hvilken TV-pakke passer til dine behov? Tag testen her og find svaret.

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Waoo Fiber Extra

1000/1000 mbit/s

Waoo Fiber Extra

Til familien, hvor flere bruger internettet.

 • 1000/1000 Mbit/s
 • Waoo Smart WiFi (WiFi 6)
 • Sikkerhedspakke
 • Online harddisk 25 GB
 • Udvidet installation
389,-
abonnement pr. måned
Min. pris i binding for fiber i 6 mdr.: 2.334,-.
Prisen består af abonnement (6x389,-) 2.334,-
Har du ikke adgang til fibernet, vil der være omkostninger forbundet med etablering af fibernetværk til din bolig
Se om du kan få Waoo

Vilkår
Priserne gælder kun for nye kunder. Alle priser er i danske kroner inklusive moms. Bestilling af fibernetabonnement forudsætter, at du bor i et område med adgang til fibernettet. Abonnementet indgås med dit lokale Waoo fibernetselskab, der også forestår leveringen. Vilkår, produktudbud og priser kan variere hos det enkelte Waoo fibernetselskab. Alle fibernetabonnementer indgås med en bindingsperiode på 6 måneder. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel, dog tidligst til udløbet af bindingsperioden. Du har 14 dages fortrydelsesret på enhver bestilling af fibernetabonnement.

TIL FAMILIEN, HVOR FLERE BRUGER INTERNETTET

Når flere brugere er online på samme tid og måske oven i købet bruger TV-streaming eller spiller onlinespil, skal der en internetforbindelse med ekstra overskud til. På denne måde undgår man frustrationer i hjemmet, og med en lille ekstrainvestering får man meget mere ud af de mange muligheder på nettet. Jeres konkrete behov som familie afhænger af, hvor mange enheder, der er i husstanden, som potentielt er på nettet på samme tid. Hvis der kun er én eller to computere, tablets eller smartphones i husstanden, opstår der som regel ingen problemer, men så snart der er flere end to, kan det i nogle tilfælde allerede gå ud over ens muligheder på nettet, især hvis enhederne bruges til at game eller streame. Hvis der ikke streames eller games, kan man godt klare sig med mindre. Til husstande med mere end to enheder anbefaler vi vores fiberpakke Waoo Fiber Extra. Så er der rigeligt med hastighed til hele familien.

Op til 4 personer i hustanden

Når flere brugere er online på samme tid, skal der en internetforbindelse med ekstra overskud til. Så snart der er flere end to enheder, kan det i nogle tilfælde gå ud over ens muligheder på nettet, især hvis enhederne bruges til at game eller streame. Til husstande med mere end to enheder anbefaler vi vores fiberpakke Waoo Fiber Extra (1000/1000 Mbit/s). Så er der internet til hele familien.

fAMILIEN

Når børnene gamer og streamer på værelserne, mens far og mor sidder og læser e-bøger, browser og streamer i stuen, skal der være internet til alle. Med Waoo Fiber Extra er der nok internet til alle. Jeres behov som familie afhænger af, hvor mange enheder, der er i husstanden. Hvis der er flere end to enheder i huset, kan det gå ud over mulighederne på nettet, især hvis enhederne bruges til at game eller streame. Med Waoo Fiber Extra (1000/1000 Mbit/s) er der internet til hele familien.

gamere og streamere

Der er næppe noget mere frustrerende end at sidde midt i den afgørende fase af ens foretrukne onlinespil og pludselig lide under en bredbåndsforbindelse, der vil kunne tage livet af selv den hardcore elitespiller. For at få det optimale ud af de mange fede, men ofte også krævende nye onlinespil har man behov for det bedste fiberbredbånd. Med Waoo Fiber Ekstra (1000/1000 Mbit/s) vil du få lynhurtigt fiber, så du kan streame og game som det passer dig.

Inkluderet i000/1000 MBIT/S

WAOO SMART WIFI (WIFI 6)

Waoo lancerer nu en ny generation af det prisvindende Waoo Smart WiFi — en optimeret version, der gør dit WiFi hurtigere, mere stabilt og med endnu større rækkevidde.

Det nye Waoo Smart WiFi understøtter nemlig den nyeste og mest banebrydende WiFi-teknologi, WiFi 6, som giver dig og dit WiFi en masse nye fordele. Kort sagt er der lagt op til en væsentligt forbedret internetoplevelse for hele husstanden.

Waoo Smart WiFi med WiFi 6 leveres med Waoo Fiber Extra.

SE MERE HER

Inkluderet i 1000/1000 MBIT/S

SIKKERHEDSPAKKE

Med Waoo Fiber får du adgang til en sikkerhedspakke, der beskytter både Windows PC, Mac og Android tablets og smartphones med antivirus og firewall til alle enheder i husstanden.

Sikkerhedspakken er nem at installere og fjerner selv evt. tidligere sikkerhedspakker, du måtte have installeret. Sikkerhedspakken opdateres automatisk således dine enheder, modsat øvrige sikkerhedsprodukter, der ikke koster noget, altid er så sikre om muligt.

Derudover indeholder sikkerhedspakken også funktioner, der gør din brug af netbank og besøg på shoppingsside endnu mere sikker.

Sikkerhedspakken er gældende for din husstands enheder, og kan bruges på et ubegrænset antal enheder og indeholder:

 • Antispam
 • Antivirus
 • E-mail beskyttelse
 • Firewall
 • Anti-ransomware
 • Sikker færden på netbank og online handel
 • Beskyttelse på sociale netværk
 • Forældrekontrol

Når du køber Waoo Fiber modtager du en e-mail med dine aktiveringsoplysninger til Sikkerhedspakken, hvorefter du kan downloade og aktivere programmet.

Inkluderet i 1000/1000 mbit/s

WAOO UDVIDET INSTALLATION

Med Waoo Fiber kan du som ny kunde få Waoo Udvidet Installation, hvor du får en individuelt tilpasset installation af dine produkter. På denne måde er du f.eks. sikret, at dit WiFi er installeret og fungerer optimalt i netop dit hjem. Har du også købt TV, vil dette også blive installeret (ekskl. kabeltræk) og du vil blive introduceret til de væsentligste funktioner i TV-løsningen. Har du ydermere købt fastnettelefoni, vil vi sikre, at du kan modtage og foretage opkald, inden vi går.

inkluderet i 1000/1000 mbit/s

25 gb ONLINE HARDDISK

Med Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full får du ekstra plads til dine billeder, videoer eller andre filer du vil gemme og have sikkerhed for ikke forsvinder.

Du får en online harddisk, som du kan synkronisere med din computer (PC el. Mac). Når du lægger nye filer i mappen bliver de automatisk gemt og er dermed i sikkerhed hvis din egen computer/harddisk går i stykker. En online, krypteret harddisk til alle filtyper sikrer dine personlige data mod misbrug, uheld og hackerangreb (ransomware).

Waoo Fiber Extra

Til familien, hvor flere bruger internettet.

 • 1000/1000 Mbit/s
 • Waoo Smart WiFi (WiFi 6)
 • Sikkerhedspakke
 • Online harddisk 25 GB
 • Udvidet installation
389,-
abonnement pr. måned
Min. pris i binding for fiber i 6 mdr.: 2.334,-.
Prisen består af abonnement (6x389,-) 2.334,-
Har du ikke adgang til fibernet, vil der være omkostninger forbundet med etablering af fibernetværk til din bolig
Se om du kan få Waoo
Waoo Fiber Extra
389,- pr. måned