{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Waoo Fiber Extra

500/500 mbit/s

Waoo Fiber Extra

+
 • 500/500 Mbit/s
 • Amazon Prime Video i 6 mdr.
 • Viaplay Film & Serier i 6 mdr.
 • Sikkerhedspakke
 • Waoo Smart WiFi
 • Online harddisk 25 GB
 • Udvidet installation
 • Altid nyeste Waoo udstyr
299,-
abonnement pr. måned første 6 måneder
Derefter 389,- pr. måned
Min. pris i binding for fiber i 6 mdr.: 1.794,-.
Prisen består af abonnement (6x299,-) 1.794,-
Har du ikke adgang til fibernet, vil der være omkostninger forbundet med etablering af fibernetværk til din bolig

Vilkår
Bestil senest 29.03.2021. Efter 6 mdr. fortsætter Viaplay Film & Serier til normalpris 99,- pr. md. og Amazon Prime Video fortsætter til normalpris 45,- pr. md. såfremt det ikke opsiges. Priserne gælder kun for nye kunder. Alle priser er i danske kroner inklusive moms. Bestilling af fibernetabonnement forudsætter, at du bor i et område med adgang til fibernettet. Abonnementet indgås med dit lokale Waoo fibernetselskab, der også forestår leveringen. Vilkår, produktudbud og priser kan variere hos det enkelte Waoo fibernetselskab. 1000/1000 Mbit/s leveres ikke overalt. Hvis du bestiller 1000/1000 Mbit/s, og vi ikke kan levere hastigheden, vil du blive kontaktet. Alle fibernetabonnementer indgås med en bindingsperiode på 6 måneder. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel, dog tidligst til udløbet af bindingsperioden. Du har 14 dages fortrydelsesret på enhver bestilling af fibernetabonnement.

TIL FAMILIEN, HVOR FLERE BRUGER INTERNETTET

Når flere brugere er online på samme tid og måske oven i købet bruger TV-streaming eller spiller onlinespil, skal der en internetforbindelse med ekstra overskud til. På denne måde undgår man frustrationer i hjemmet, og med en lille ekstrainvestering får man meget mere ud af de mange muligheder på nettet. Jeres konkrete behov som familie afhænger af, hvor mange enheder, der er i husstanden, som potentielt er på nettet på samme tid. Hvis der kun er én eller to computere, tablets eller smartphones i husstanden, opstår der som regel ingen problemer, men så snart der er flere end to, kan det i nogle tilfælde allerede gå ud over ens muligheder på nettet, især hvis enhederne bruges til at game eller streame. Hvis der ikke streames eller games, kan man godt klare sig med mindre. Til husstande med mere end to enheder anbefaler vi vores fiberpakker Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full. Så er der rigeligt med hastighed til hele familien.

Op til 4 personer i hustanden

Når flere brugere er online på samme tid, skal der en internetforbindelse med ekstra overskud til. Så snart der er flere end to enheder, kan det i nogle tilfælde gå ud over ens muligheder på nettet, især hvis enhederne bruges til at game eller streame. Til husstande med mere end to enheder anbefaler vi vores fiberpakke Waoo Fiber Extra (500/500 Mbit/s). Så er der internet til hele familien.

fAMILIEN

Når børnene gamer og streamer på værelserne, mens far og mor sidder og læser e-bøger, browser og streamer i stuen, skal der være internet til alle. Med Waoo Fiber Extra er der nok internet til alle. Jeres behov som familie afhænger af, hvor mange enheder, der er i husstanden. Hvis der er flere end to enheder i huset, kan det gå ud over mulighederne på nettet, især hvis enhederne bruges til at game eller streame. Med Waoo Fiber Extra (500/500 Mbit/s) er der internet til hele familien.

gamere og streamere

Der er næppe noget mere frustrerende end at sidde midt i den afgørende fase af ens foretrukne onlinespil og pludselig lide under en bredbåndsforbindelse, der vil kunne tage livet af selv den hardcore elitespiller. For at få det optimale ud af de mange fede, men ofte også krævende nye onlinespil har man behov for det bedste fiberbredbånd. Med Waoo Fiber Ekstra (500/500 Mbit/s) vil du få lynhurtigt fiber, så du kan streame og game som det passer dig.

Kampagne

VIAPLAY FILM & SERIER I 6 MDR.

• Største udbud af nye film – 300 premierefilm årligt
• Alle TV3 realityprogrammer og amerikanske topserier
• Størst indhold for børn både serier og film – tilgængeligt offline
• Viaplay kan bruges i hele EU

Du får de første 6 mdr. til 0,-. herefter fortsætter abonnementet automatisk til 99,- pr. md.
Du skal selv opsige dit Viaplay Film & Serier abonnement, hvis du ikke ønsker abonnementet skal fortsætte.

AMAZON PRIME VIDEO I 6 MDR.

Amazon Prime Video giver dig adgang til tusindvis af populære film og serier.

Anmelderroste og prisvindende Amazon Originals som The Boys, Good Omens, Tom Clancy's Jack Ryan, The Grand Tour, Hanna, The Man in the High Castle og The Marvelous Mrs. Maisel.

Der er også et stort udvalg for børn bl.a. Pete the Cat, Just Add Magic og Kung Fu Panda: The Paws of Destiny.

Oplev det hele på tværs af alle dine enheder som Smart TV, spillekonsoller, smartphones og tablets. Download og se indhold offline når du vil, hvor du vil.

Se med når du vil, hvor du vil.

Efter 6 mdr. fortsætter Amazon Prime Video til normalpris 45,- pr. md. såfremt det ikke opsiges.

Se vilkår og bestil her

Inkluderet i 500/500 MBIT/S

SIKKERHEDSPAKKE

Med Waoo Fiber får du adgang til en sikkerhedspakke, der beskytter både Windows PC, Mac og Android tablets og smartphones med antivirus og firewall til alle enheder i husstanden.

Sikkerhedspakken er nem at installere og fjerner selv evt. tidligere sikkerhedspakker, du måtte have installeret. Sikkerhedspakken opdateres automatisk således dine enheder, modsat øvrige sikkerhedsprodukter, der ikke koster noget, altid er så sikre om muligt.

Derudover indeholder sikkerhedspakken også funktioner, der gør din brug af netbank og besøg på shoppingsside endnu mere sikker.

Sikkerhedspakken er gældende for din husstands enheder, og kan bruges på et ubegrænset antal enheder og indeholder:

 • Antispam
 • Antivirus
 • E-mail beskyttelse
 • Firewall
 • Anti-ransomware
 • Sikker færden på netbank og online handel
 • Beskyttelse på sociale netværk
 • Forældrekontrol

Når du køber Waoo Fiber modtager du en e-mail med dine aktiveringsoplysninger til Sikkerhedspakken, hvorefter du kan downloade og aktivere programmet.

Inkluderet i 500/500 MBIT/S

WAOO SMART WIFI

Waoo Smart WiFi er vores intelligente WiFi-løsning, der er nyeste teknologi på området. Udover at du naturligvis kan benytte din computer, mobil og tablet trådløst, vil WiFi-sættet sikre, at du, uanset hvor du opholder dig i dit hjem, altid får det mest optimale WiFi-signal, og dermed den mest optimale udnyttelse af din Waoo Fiberforbindelse.

Waoo Smart WiFi består af 2 små enheder, der som udgangspunkt kan dække et hjem på ca. 140 m2. Disse to enheder placeres rundt hjemmet, hvilket sikrer god trådløs internetdækning i alle rum. Enhederne benytter den såkaldte MESH-teknologi, som normalt benyttes i bl.a. virksomheder. Denne teknologi gør, at dine trådløse enheder (smartphones, tablets, computere mm.) efter installation, altid benytter den WiFi-enhed, der giver dig den mest optimale internetoplevelse – uanset hvor du befinder dig i hjemmet. Ved at benytte denne teknologi får du altså en markant bedre internetoplevelse – også i forhold til øvrige trådløse løsninger, der kan købes i detailhandlen.

Waoo Smart WiFi kan desuden administreres og overvåges via en app, hvor du bl.a. kan monitorere og konfigurere Smart WiFi-enhederne, se status og sinalstyrke og meget andet.

Hent app’en til Android her eller til iPhone lige her.

Inkluderet i 500/500 mbit/s

WAOO UDVIDET INSTALLATION

Med Waoo Fiber kan du som ny kunde få Waoo Udvidet Installation, hvor du får en individuelt tilpasset installation af dine produkter. På denne måde er du f.eks. sikret, at dit WiFi er installeret og fungerer optimalt i netop dit hjem. Har du også købt TV, vil dette også blive installeret (ekskl. kabeltræk) og du vil blive introduceret til de væsentligste funktioner i TV-løsningen. Har du ydermere købt fastnettelefoni, vil vi sikre, at du kan modtage og foretage opkald, inden vi går.

inkluderet i 500/500 mbit/s

25 gb ONLINE HARDDISK

Med Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full får du ekstra plads til dine billeder, videoer eller andre filer du vil gemme og have sikkerhed for ikke forsvinder.

Du får en ”ekstern harddisk”, som du kan synkronisere med din computer (PC el. Mac). Når du lægger nye filer i mappen bliver de automatisk gemt og er dermed i ’sikkerhed’ hvis din egen computer/harddisk går i stykker. En online, krypteret harddisk til alle filtyper sikrer dine personlige data mod misbrug, uheld og hackerangreb (ransomware).

Waoo Fiber Extra

+
 • 500/500 Mbit/s
 • Amazon Prime Video i 6 mdr.
 • Viaplay Film & Serier i 6 mdr.
 • Sikkerhedspakke
 • Waoo Smart WiFi
 • Online harddisk 25 GB
 • Udvidet installation
 • Altid nyeste Waoo udstyr
299,-
abonnement pr. måned første 6 måneder
Derefter 389,- pr. måned
Min. pris i binding for fiber i 6 mdr.: 1.794,-.
Prisen består af abonnement (6x299,-) 1.794,-
Har du ikke adgang til fibernet, vil der være omkostninger forbundet med etablering af fibernetværk til din bolig
Waoo Fiber Extra
299,- pr. måned første 6 måneder