Hvilken TV-pakke passer dine behov – Tag testen her!

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Waoo Fiber Full

1000/1000 Mbit/s

Waoo Fiber Full

Til Premium-brugeren, der ønsker det bedste fibernet.

+
 • 1000/1000 Mbit/s
 • Hastighedsgaranti 900/900 Mbit/s
 • Waoo Smart WiFi (WiFi 6)
 • Sikkerhedspakke
 • Amazon Prime Video i 6 mdr.
 • Viaplay Film & Serier i 6 mdr.
 • Online harddisk 100 GB
 • Udvidet installation
 • Altid nyeste Waoo udstyr
469,-
abonnement pr. måned
Min. pris i binding for fiber i 6 mdr.: 2.814,-.
Prisen består af abonnement (6x469,-) 2.814,-
Har du ikke adgang til fibernet, vil der være omkostninger forbundet med etablering af fibernetværk til din bolig
Se om du kan få Waoo

Vilkår
Efter 6 mdr. fortsætter Viaplay Film & Serier til normalpris 119,- pr. md. og Amazon Prime Video fortsætter til normalpris 45,- pr. md. såfremt det ikke opsiges. Priserne gælder kun for nye kunder. Alle priser er i danske kroner inklusive moms. Bestilling af fibernetabonnement forudsætter, at du bor i et område med adgang til fibernettet. Abonnementet indgås med dit lokale Waoo fibernetselskab, der også forestår leveringen. Vilkår, produktudbud og priser kan variere hos det enkelte Waoo fibernetselskab. 1000/1000 Mbit/s leveres ikke overalt. Hvis du bestiller 1000/1000 Mbit/s, og vi ikke kan levere hastigheden, vil du blive kontaktet. Alle fibernetabonnementer indgås med en bindingsperiode på 6 måneder. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel, dog tidligst til udløbet af bindingsperioden. Du har 14 dages fortrydelsesret på enhver bestilling af fibernetabonnement.

TIL Premium-brugeren, der ønsker det bedste fibernet

Synes du, at dit internet er det forkerte sted at spare håndører hver måned, og kan du godt se det fede i at gøre brug af morgendagens fiberbredbånd allerede i dag? Så har vi hos Waoo den perfekte pakke, som vil lade alle dine internetdrømme gå i opfyldelse. Med Waoo Fiber Full (1000/1000 Mbit/s) er der ikke et øje tørt, når nyeste film og serier streames fra Netflix i 4K eller nyeste blockbusters nydes i high-resolution i hjemmebiografen. Er der flere enheder i husstander, der samtidig gør brug af dit fibernet? Ikke noget problem! Også gaming vil være en fryd med denne pakke. Internettet er sprængfyldt med gode oplevelser og sublim underholdning, og med den ultimative fiberpakke fra Waoo har du internetforbindelsen, der lader dig få mest ud af de mange muligheder.

Flere PERSONER I HUSTANDEN

Er der flere brugere online på samme tid? To bruger måske TV-streaming og en anden spiller onlinespil, så skal der en internetforbindelse med ekstra overskud til. På denne måde undgår man frustrationer i hjemmet, og med en lille ekstrainvestering får man meget mere ud af de mange muligheder på nettet. Til husstande med flere enheder anbefaler vi Waoo Fiber Full (1000/1000 Mbit/s). Så er der rigeligt med hastighed til hele familien.

Det bedste af det bedste

Vil du have den bedste internetforbindelse det nyeste udstyr? Med Waoo Fiber Full (1000/1000 Mbit/s) får du den ultimative fiberpakke og du kommer ikke til at gå ned på udstyr. Du kan imponere vennerne, når de nyeste nydes i high-resolution i hjemmebiografen eller du viser sport 4K kvalitet. Med denne pakke får du den højeste kvalitet, og du vil få en internetforbindelse der vil giver dig masser af muligheder.

GAMERE, der ikke vil gå i stå

For at få det optimale ud af de mange fede, men ofte også krævende nye onlinespil har man behov for det allerbedste fiberbredbånd. Med fiberbredbånd fra Waoo kan du godt indstille dig på en ping, der vil slå benene væk under dine modspillere. Få den optimale oplevelse med Waoo Fiber Full (1000/1000 Mbit/s).

AMAZON PRIME VIDEO I 6 MDR.

Amazon Prime Video giver dig adgang til tusindvis af populære film og serier.

Anmelderroste og prisvindende Amazon Originals som Coming 2 America, The Boys, Good Omens, Tom Clancy's Jack Ryan, The Grand Tour, Hanna, The Man in the High Castle og The Marvelous Mrs. Maisel.

Der er også et stort udvalg for børn bl.a. Pete the Cat, Just Add Magic og Kung Fu Panda: The Paws of Destiny.

Oplev det hele på tværs af alle dine enheder som Smart TV, spillekonsoller, smartphones og tablets. Download og se indhold offline når du vil, hvor du vil.

Se med når du vil, hvor du vil.

Efter 6 mdr. fortsætter Amazon Prime Video til normalpris 45,- pr. md. såfremt det ikke opsiges.

Se vilkår og bestil her

Kampagne

VIAPLAY FILM & SERIER I 6 MDR.

• Største udbud af nye film – 300 premierefilm årligt
• Alle TV3 realityprogrammer og amerikanske topserier
• Størst indhold for børn både serier og film – tilgængeligt offline
• Viaplay kan bruges i hele EU

Du får de første 6 mdr. til 0,-. herefter fortsætter abonnementet automatisk til 99,- pr. md.
Du skal selv opsige dit Viaplay Film & Serier abonnement, hvis du ikke ønsker abonnementet skal fortsætte.

Inkluderet i 1000/1000 MBIT/S

SIKKERHEDSPAKKE

Med Waoo Fiber får du adgang til en sikkerhedspakke, der beskytter både Windows PC, Mac og Android tablets og smartphones med antivirus og firewall til alle enheder i husstanden.

Sikkerhedspakken er nem at installere og fjerner selv evt. tidligere sikkerhedspakker, du måtte have installeret. Sikkerhedspakken opdateres automatisk således dine enheder, modsat øvrige sikkerhedsprodukter, der ikke koster noget, altid er så sikre om muligt.

Derudover indeholder sikkerhedspakken også funktioner, der gør din brug af netbank og besøg på shoppingsside endnu mere sikker.

Sikkerhedspakken er gældende for din husstands enheder, og kan bruges på et ubegrænset antal enheder og indeholder:

 • Antispam
 • Antivirus
 • E-mail beskyttelse
 • Firewall
 • Anti-ransomware
 • Sikker færden på netbank og online handel
 • Beskyttelse på sociale netværk
 • Forældrekontrol

Når du køber Waoo Fiber modtager du en e-mail med dine aktiveringsoplysninger til Sikkerhedspakken, hvorefter du kan downloade og aktivere programmet.

inkluderet i 1000/1000 mbit/s

ALTID NYESTE WAOO-UDSTYR

Hold dit hjem opdateret med det nyeste udstyr fra Waoo med vores største fiberpakke – Waoo Fiber Full.

Vi tilbyder dig løbende at holde dig opdateret, og give dig mulighed for at skifte dit udstyr uden beregning, når vi lancerer nyheder. Så skal du ikke længere tænke på, om dit hjem har det nyeste udstyr fra Waoo.

Internettet bliver en større og større del af vores hverdag og derfor er det også vigtig at f.eks. dit WiFi udstyr fungerer stabilt. Det sikrer vi løbende gennem udvikling af nye produkter – seneste har vi lanceret en optimeret version af vores prisvindende Waoo Smart WiFi, som sætter en helt ny standard for WiFi-oplevelsen i hjemmet.

Er du både internet og TV-kunde hos Waoo, vil du også modtage nyt om mulighederne, når vi lancerer nye TV-bokse, og dermed har du altid adgang til de nyeste features på dit TV.

Vi er allerede ved at se på, hvad det næste naturlige skridt i den retning kunne være, og der vil naturligvis løbende komme nye produkter på Waoo-hylden, der understøtter den gode internetoplevelse. Så vil du sikre, at dit hjem holdes ’teknologisk’ opdateret, er dette et produkt, du bør give dig selv.

Inkluderet i 1000/1000 MBIT/S

WAOO SMART WIFI

Waoo Smart WiFi er vores intelligente WiFi-løsning, der giver dig optimalt WiFi-signal i hele hjemmet. Du får dermed også den mest optimale udnyttelse af din fiberforbindelse fra Waoo.

Med den nyeste version af vores Waoo Smart WiFi (WiFi 6) får du endnu hurtigere og endnu mere stabilt WiFi med plads til endnu flere telefoner, computere, tablets og andre mobile enheder, der bruger internettet samtidig. Denne optimerede version af Waoo Smart WiFi kan nemlig køre på den nyeste og mest banebrydende WiFi-teknologi, WiFi 6, hvilket giver dig fremtidssikret internet i hele hjemmet.

Waoo Smart WiFi (WiFi 6) består af to små enheder (kaldet access points), som placeres rundt omkring i hjemmet for at sikre optimal udnyttelse af WiFi-signalet fra din fiberboks. De to enheder benytter den innovative MESH-teknologi, som gør, at dine mobile enheder (smartphones, tablets, computere mv.) kobler sig på signalet fra den WiFi-enhed, der giver dig den mest optimale internetoplevelse – uanset hvor du befinder dig i hjemmet. Med Waoo Smart WiFi får du altså en skræddersyet WiFi-løsning, som er markant bedre end de fleste trådløse WiFi-løsninger, du kan købe i butikkerne.

Det er nemt at styre og overvåge dit WiFi-signal med Waoo Smart WiFi. Det hele kan nemlig styres fra en app, hvor du bl.a. kan tjekke signalstyrken på dine WiFi-enheder, foretage hastighedstests, aktivere forældrekontrol og meget mere.

Se mere her

Inkluderet i 1000/1000 mbit/s
WAOO UDVIDET INSTALLATION

Med Waoo Fiber kan du som ny kunde få Waoo Udvidet Installation, hvor du får en individuelt tilpasset installation af dine produkter. På denne måde er du f.eks. sikret, at dit WiFi er installeret og fungerer optimalt i netop dit hjem. Har du også købt TV, vil dette også blive installeret (ekskl. kabeltræk) og du vil blive introduceret til de væsentligste funktioner i TV-løsningen. Har du ydermere købt fastnettelefoni, vil vi sikre, at du kan modtage og foretage opkald, inden vi går.

inkluderet i 1000/1000 mbit/s
100 gb ONLINE HARDDISK

Med Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full får du ekstra plads til dine billeder, videoer eller andre filer du vil gemme og have sikkerhed for ikke forsvinder.

Du får en online harddisk, som du kan synkronisere med din computer (PC el. Mac). Når du lægger nye filer i mappen bliver de automatisk gemt og er dermed i sikkerhed hvis din egen computer/harddisk går i stykker. En online, krypteret harddisk til alle filtyper sikrer dine personlige data mod misbrug, uheld og hackerangreb (ransomware).

Waoo Fiber Full

Til Premium-brugeren, der ønsker det bedste fibernet.

+
 • 1000/1000 Mbit/s
 • Hastighedsgaranti 900/900 Mbit/s
 • Waoo Smart WiFi (WiFi 6)
 • Sikkerhedspakke
 • Amazon Prime Video i 6 mdr.
 • Viaplay Film & Serier i 6 mdr.
 • Online harddisk 100 GB
 • Udvidet installation
 • Altid nyeste Waoo udstyr
469,-
abonnement pr. måned
Min. pris i binding for fiber i 6 mdr.: 2.814,-.
Prisen består af abonnement (6x469,-) 2.814,-
Har du ikke adgang til fibernet, vil der være omkostninger forbundet med etablering af fibernetværk til din bolig
Se om du kan få Waoo
Waoo Fiber Full
469,- pr. måned