{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Waoo Fiber Full

500/500 mbit/s

Waoo Fiber Full

Til Premium-brugeren, der ønsker det bedste fibernet

 • 500/500 Mbit/s
 • Waoo Go Flex i 6 mdr.
 • Sikkerhedspakke
 • Waoo Smart WiFi
 • Online harddisk 100 GB
 • Udvidet installation
 • Altid nyeste Waoo udstyr
0,-
abonnement pr. måned første 2 måneder
Derefter 469,- pr. måned
Min. pris i binding for fiber i 6 mdr.: 1.876,-.
Prisen består af abonnement (2x0,- + 4x469,-) 1.876,-
Har du ikke adgang til fibernet, vil der være omkostninger forbundet med etablering af fibernetværk til din bolig

Vilkår
Forudsætter adgang til fibernettet. Har du ikke adgang til fibernet, kan der være omkostninger forbundet med nedgravning, oprettelse, etablering og installation af fibernetværk til din bolig. Tilslutningsomkostninger, produktudbud og priser kan variere hos den enkelte fibernetudbyder. 100/100 Mbit/s, 300/300 Mbit/s, 500/500 Mbit/s leveres ikke overalt. For oplysning om leveringstid eller øvrige spørgsmål kontakt din lokale Waoo-leverandør. For Waoo Fiberbredbånd i TDC Dong Fibernet pålægges fiberleje på 99,- pr. md. og Waoo TV fås ikke i TDC DONG Fibernet. Alle priser er i danske kroner inkl. moms og gælder pr. måned, medmindre andet er anført. Bindingsperioden er 6 mdr. Kan opsiges med 30 dages varsel. Kampagnepriserne gælder nye kunder. Vejledende priser. Se mere på waoo.dk/bredbåndsfakta.

TIL Premium-brugeren, der ønsker det bedste fibernet

Synes du, at dit internet er det forkerte sted at spare håndører hver måned, og kan du godt se det fede i at gøre brug af morgendagens fiberbredbånd allerede i dag? Så har vi hos Waoo den perfekte pakke, som vil lade alle dine internetdrømme gå i opfyldelse. Med Waoo Fiber Full (500/500 Mbit/s) er der ikke et øje tørt, når nyeste film og serier streames fra Netflix i 4K eller nyeste blockbusters nydes i high-resolution i hjemmebiografen. Er der flere enheder i husstander, der samtidig gør brug af dit fibernet? Ikke noget problem! Også gaming vil være en fryd med denne pakke. Internettet er sprængfyldt med gode oplevelser og sublim underholdning, og med den ultimative fiberpakke fra Waoo har du internetforbindelsen, der lader dig få mest ud af de mange muligheder.

Flere PERSONER I HUSTANDEN

Er der flere brugere online på samme tid? To bruger måske TV-streaming og en anden spiller onlinespil, så skal der en internetforbindelse med ekstra overskud til. På denne måde undgår man frustrationer i hjemmet, og med en lille ekstrainvestering får man meget mere ud af de mange muligheder på nettet. Til husstande med flere enheder anbefaler vi Waoo Fiber Full (500/500 Mbit/s). Så er der rigeligt med hastighed til hele familien.

Det bedste af det bedste

Vil du have den bedste internetforbindelse det nyeste udstyr? Med Waoo Fiber Full (500/500 Mbit/s) får du den ultimative fiberpakke og du kommer ikke til at gå ned på udstyr. Du kan imponere vennerne, når de nyeste nydes i high-resolution i hjemmebiografen eller du viser sport 4K kvalitet. Med denne pakke får du den højeste kvalitet, og du vil få en internetforbindelse der vil giver dig masser af muligheder.

GAMERE, der ikke vil gå i stå

For at få det optimale ud af de mange fede, men ofte også krævende nye onlinespil har man behov for det allerbedste fiberbredbånd. Med fiberbredbånd fra Waoo kan du godt indstille dig på en ping, der vil slå benene væk under dine modspillere. Få den optimale oplevelse med Waoo Fiber Full (500/500 Mbit/s).

INKLUDERET I PAKKEN

Kampagne

Waoo Go Flex

Når du køber Waoo Fiber Full får du også adgang til TV i 6 mdr.

Du får Waoo Go Flex inkl. Public Service Pakken med i 6 mdr. til en værdi af 474,-. Du kan her ud over selv vælge mellem mere end 100 kanaler og kun betale for dem, du vil se.

Med Waoo Go streamer du nemt dine kanaler direkte fra waoo.tv eller vores app.

Vælger du en anden TV-pakke evt. med TV-boks, modregner vi selvfølgelig de 474,-.

Inkluderet i 500/500 MBIT/S

SIKKERHEDSPAKKE

Med Waoo Fiber får du adgang til en sikkerhedspakke, der beskytter både Windows PC, Mac og Android tablets og smartphones med antivirus og firewall til alle enheder i husstanden.

Sikkerhedspakken er nem at installere og fjerner selv evt. tidligere sikkerhedspakker, du måtte have installeret. Sikkerhedspakken opdateres automatisk således dine enheder, modsat øvrige sikkerhedsprodukter, der ikke koster noget, altid er så sikre om muligt.

Derudover indeholder sikkerhedspakken også funktioner, der gør din brug af netbank og besøg på shoppingsside endnu mere sikker.

Sikkerhedspakken er gældende for din husstands enheder, og kan bruges på et ubegrænset antal enheder og indeholder:

 • Antispam
 • Antivirus
 • E-mail beskyttelse
 • Firewall
 • Anti-ransomware
 • Sikker færden på netbank og online handel
 • Beskyttelse på sociale netværk
 • Forældrekontrol

Når du køber Waoo Fiber modtager du en e-mail med dine aktiveringsoplysninger til Sikkerhedspakken, hvorefter du kan downloade og aktivere programmet.

Inkluderet i 500/500 MBIT/S

WAOO SMART WIFI

Waoo Smart WiFi er vores intelligente WiFi-løsning, der er nyeste teknologi på området. Udover at du naturligvis kan benytte din computer, mobil og tablet trådløst, vil WiFi-sættet sikre, at du, uanset hvor du opholder dig i dit hjem, altid får det mest optimale WiFi-signal, og dermed den mest optimale udnyttelse af din Waoo Fiberforbindelse.

Waoo Smart WiFi består af 2 små enheder, der som udgangspunkt kan dække et hjem på ca. 140 m2. Disse to enheder placeres rundt hjemmet, hvilket sikrer god trådløs internetdækning i alle rum. Enhederne benytter den såkaldte MESH-teknologi, som normalt benyttes i bl.a. virksomheder. Denne teknologi gør, at dine trådløse enheder (smartphones, tablets, computere mm.) efter installation, altid benytter den WiFi-enhed, der giver dig den mest optimale internetoplevelse – uanset hvor du befinder dig i hjemmet. Ved at benytte denne teknologi får du altså en markant bedre internetoplevelse – også i forhold til øvrige trådløse løsninger, der kan købes i detailhandlen.

Waoo Smart WiFi kan desuden administreres og overvåges via en app, hvor du bl.a. kan monitorere og konfigurere Smart WiFi-enhederne, se status og sinalstyrke og meget andet.

Hent app’en til Android her eller til iPhone lige her.

inkluderet i 500/500 mbit/s
ALTID NYESTE WAOO-UDSTYR

Hold dit hjem opdateret med det nyeste udstyr fra Waoo med vores største fiberpakke – Waoo Fiber Full.

Vi tilbyder dig løbende at holde dig opdateret, og give dig mulighed for at skifte dit udstyr uden beregning, når vi lancerer nyheder. Så skal du ikke længere tænke på, om dit hjem har det nyeste udstyr fra Waoo.

Internettet bliver en større og større del af vores hverdag og derfor er det også vigtig at f.eks. dit WiFi udstyr fungerer stabilt. Det sikrer vi løbende gennem udvikling af nye produkter – seneste har vi lanceret Waoo Smart WiFi, som sætter en helt ny standard for WiFi-oplevelsen i hjemmet.

Er du både internet og TV-kunde hos Waoo, vil du også modtage nyt om mulighederne, når vi lancerer nye TV-bokse, og dermed har du altid adgang til de nyeste features på dit TV.

Vi er allerede ved at se på, hvad det næste naturlige skridt i den retning kunne være, og der vil naturligvis løbende komme nye produkter på Waoo-hylden, der understøtter den gode internetoplevelse. Så vil du sikre, at dit hjem holdes ’teknologisk’ opdateret, er dette et produkt, du bør give dig selv.

inkluderet i 500/500 mbit/s
100 gb ONLINE HARDDISK

Med Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full får du ekstra plads til dine billeder, videoer eller andre filer du vil gemme og have sikkerhed for ikke forsvinder.

Du får en ”ekstern harddisk”, som du kan synkronisere med din computer (PC el. Mac). Når du lægger nye filer i mappen bliver de automatisk gemt og er dermed i ’sikkerhed’ hvis din egen computer/harddisk går i stykker. En online, krypteret harddisk til alle filtyper sikrer dine personlige data mod misbrug, uheld og hackerangreb (ransomware).

Inkluderet i 500/500 mbit/s
WAOO UDVIDET INSTALLATION

Med Waoo Fiber kan du som ny kunde få Waoo Udvidet Installation, hvor du får en individuelt tilpasset installation af dine produkter. På denne måde er du f.eks. sikret, at dit WiFi er installeret og fungerer optimalt i netop dit hjem. Har du også købt TV, vil dette også blive installeret (ekskl. kabeltræk) og du vil blive introduceret til de væsentligste funktioner i TV-løsningen. Har du ydermere købt fastnettelefoni, vil vi sikre, at du kan modtage og foretage opkald, inden vi går.

Waoo Fiber Full

Til Premium-brugeren, der ønsker det bedste fibernet

 • 500/500 Mbit/s
 • Waoo Go Flex i 6 mdr.
 • Sikkerhedspakke
 • Waoo Smart WiFi
 • Online harddisk 100 GB
 • Udvidet installation
 • Altid nyeste Waoo udstyr
0,-
abonnement pr. måned første 2 måneder
Derefter 469,- pr. måned
Min. pris i binding for fiber i 6 mdr.: 1.876,-.
Prisen består af abonnement (2x0,- + 4x469,-) 1.876,-
Har du ikke adgang til fibernet, vil der være omkostninger forbundet med etablering af fibernetværk til din bolig
Waoo Fiber Full
0,- pr. måned første 2 måneder