Hvilken TV-pakke passer til dine behov? Tag testen her og find svaret.

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

FIBERNET TIL BOLIGFORENINGER

WAOO FIBER – Danmarks bedste internet til jeres boligforening

Få lynhurtigt fibernet til Boligforeningen

Har I brug for en stabil og hurtig internetforbindelse i jeres boligforening? Så kan vi tilbyde fibernet til jeres boligforening, så alle beboere kan få endnu mere ud af internettets mange muligheder.

Vi leverer allerede fibernet til nogle af Danmarks største boligforeninger. Vi ved derfor, hvor vigtigt det er, at det er sikkert og bekvemt, så I ikke skal bekymre jer om kapacitet og spidsbelastningsperioder.

Waoo giver hastighedsgaranti på internettet

Hos Waoo er hastighedsgaranti en selvfølge. Oplever I sneglefart på jeres nuværende internetforbindelse i boligforeningen? Så skift til lynhurtigt fibernet fra Waoo – så får I den internethastighed, I betaler for.

Er du sikker på, om du får den internethastighed, du betaler for ved din nuværende udbyder? Så kan du tage en hastighedstest her:

Prøv vores hastighedsmåler

Waoo SMART WIFI (WiFi 6)

Waoo lancerer nu en ny generation af det prisvindende Waoo Smart WiFi — en optimeret version, der gør dit WiFi hurtigere, mere stabilt og med endnu større rækkevidde.

Det nye Waoo Smart WiFi understøtter nemlig den nyeste og mest banebrydende WiFi-teknologi, WiFi 6, som giver dig og dit WiFi en masse nye fordele. Kort sagt er der lagt op til en væsentligt forbedret internetoplevelse for hele husstanden.

Waoo Smart WiFi med WiFi 6 leveres med Waoo Fiber Full og Waoo Fiber Extra.

Se mere her

ALLE WAOO KUNDER KAN NU FÅ 6 MÅNEDERS ADGANG TIL AMAZON PRIME VIDEO

Som de første i Danmark giver Waoo dig 6 måneders adgang til Amazon Prime Video med tusindvis af populære film, serier og Amazon Originals.

Oplev det hele på tværs af alle dine enheder som Smart TV, spillekonsoller, smartphones og tablets. Download og se indhold offline når du vil, hvor du vil.

Se med når du vil, hvor du vil. På Danmarks bedste internet.

Se mere her

I får en fiberforbindelse, der rækker til alle beboere

Selvom I er mange i boligforeningen, der er på internettet samtidig, får I med fibernet fra Waoo en stabil og hurtig forbindelse til alle.

Fibernettet giver som oftest en hurtigere forbindelse end det almindelige ADSL-bredbånd. Fibernettet leveres nemlig med såkaldte lyslederkabler, der kan transportere dataforbindelsen væsentligt hurtigere – faktisk med lysets hastighed.

Fibernettets kvalitet gør, at I får en hurtigere og mere stabil forbindelse, så alle beboere i jeres boligforening får en bedre internetoplevelse med vores fibernet til erhverv for boligforeninger.

I får adgang til Danmarks bedste internet

Med fibernet fra Waoo får I intet mindre end Danmarks bedste internet kåret af kunderne for 11. år i træk (kilde: Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2022). Fibernet er desuden kendt for at være en hurtigere internetforbindelse end det almindelig ADSL-bredbånd.

Men hvad betyder det helt konkret, når I får leveret fibernet til erhverv til jeres boligforening med Danmarks bedste internet? Det betyder, at vores kunder er nogle af de mest tilfredse og loyale. Det betyder også, at I får lynhurtigt internet via fibernet – og til en god pris. I kan desuden også vælge TV med Danmarks største kanaludvalg og telefoni til boligforeningens aftale.

Se flere af fordelene ved fibernet, som I kan få gavn af i boligforeningen:

Fiberfordele

Se jeres muligheder for fibernet til forening og erhverv

Hos Waoo har vi flere forskellige internetløsninger afhængigt af jeres behov for fibernet i boligforeningen. Vi har både større og mindre fiberpakker, som passer til beboernes forskellige behov.

Når I vælger fibernet som en erhvervsløsning til jeres boligforening, har hver beboer nemlig selv mulighed for at vælge, hvilken fiberpakke de ønsker. Det gør det mere fleksibelt for både beboere og boligforening.

Kontakt Waoo Forening via linket herunder for at høre mere om priser for lynhurtigt fibernet til jeres boligforening:

KONTAKT WAOO FORENING

Tjek, om I kan få fibernet til boligforeningen

Der er endnu ikke etableret fibernet i hele Danmark. Vi anbefaler derfor, at I tjekker boligforeningens adresse herunder for at se, om I kan få fibernet fra Waoo.

Hvis I ikke kan få fibernet i jeres boligforening endnu, kan I kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om, hvordan I kan få fibernet i boligforeningen.

Sådan får I fibernet i boligforeningen

Vi leverer fibernet til både store og små boligforeninger. Hvis I ønsker fibernet i jeres boligforening, laver vi sammen en aftale for jeres forening, så I kan få gavn af hurtigt og stabilt internet. Sammen med boligforeningens lokale fibernetselskab sørger vi for en komplet fibernetløsning til jeres beboere.

For at få fibernet i jeres boligforening, kan I kontakte os for at lave en aftale. Aftalen er i de fleste tilfælde sammensat sådan, at hver beboer betaler for fibernet gennem boligforeningen – og de kan selv vælge den internetløsning, som passer bedst til dem.

Kontakt Waoo forening

Sådan etablerer vi fibernet i boligforeningen

Det er nemt og hurtigt at få etableret fibernet i jeres boligforening, når vi sammen har lavet en aftale.

Jeres lokale fibernetselskab sender en tekniker ud, som borer et mindre hul i hver bolig, hvor fiberkablet kommer ind, og dette tilsluttes en fiberboks. Når først fiberboksen tilsluttet, kan beboerne selv tilkoble sig fibernettet med computere, telefoner, tablets og hjemmets andre enheder.

Er du beboer eller en del af bestyrelsen i boligforeningen? Så kan du læse mere om vores løsninger til boligforeninger herunder:

Til dig som er beboer

Til dig som er i bestyrelsen