Hvilken TV-pakke passer til dine behov? Tag testen her og find svaret.

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Kabel TV

Med Waoo kan du sagtens se knivskarpt og stabilt kabel TV via dit antennestik uden brug af TV-boks

BEHOLD KABLET OG DEN SKARPE KVALITET

Hos Waoo er kabel TV ikke lig med ringere kvalitet på alle dine yndlingsprogrammer og udsendelser. Du kan nemlig stadig godt se skarpt og stabilt fjernsyn uden brugen af en TV-boks. Hvis du i stedet foretrækker at modtage dit TV-signal fra antennestikket, så er det intet problem hos Waoo. Og så kan du naturligvis se fjernsyn i alle rum, uden det koster dig ekstra på nogen måde.

Så hvis du gerne vil beholde kablet og antennestikket, løser vi gerne dette sammen med dig. Vi mener nemlig, at du bør være i stand til at få TV præcis, som du ønsker det.

WAOO – TIL DIG, DER VIL HAVE DEN BEDSTE BILLEDKVALITET

Waoos TV-signal leveres altid direkte fra alle programproducenterne, hvilket vil sige, at dit TV-signal ikke bliver komprimeret, og du får dermed den bedst mulige billedkvalitet på alle tider af døgnet. Det mener vi er TV, som det burde være, og det er dét, der gør Waoo til en af de mest eftertragtede TV-udbydere i Danmark – dét og så vores store kanaludvalg, som er Danmarks største.

FRIHED TIL AT VÆLGE

Billedkvalitet er naturligvis ikke alt, når det kommer til TV. Hvad du kan se, er selvfølgelig altafgørende for din oplevelse. Derfor har vi hos Waoo gjort det muligt for dig at sammensætte din TV-pakke selv ud fra vores store udvalg af kanaler. Vores Frit Valg Kanaler og Frit Valg Pakker giver dig nemlig muligheden for at skræddersy præcis, hvilke kanaler du vil se. Har du vores TV-boks, kan du bestille kanaler direkte med fjernbetjeningen – ellers skal du kontakte dit lokale fibernetselskab.

Hvis du derimod ikke behøver den helt skræddersyede version, kan du i stedet vælge lige præcis den TV-pakke, der passer til dit behov. Her kan du få adgang til alle dine yndlingskanaler til en god pris.