{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

TV med boks

Adgang til en lang række smarte funktionaliteter

Vælger du vores TV-løsning med boks, får du en lang række smarte funktionaliteter

Og det DIREKTE PÅ TV-BOKSEN! Du får blandt andet adgang til at Starte Forfra, Pause, Waoo TV-arkiv, Netflix, Waoo Bio og meget mere – alt sammen ved hjælp af meget få klik på fjernbetjeningen.

Du får desuden mulighed for at bestille Frit Valg Kanaler og Pakker via Kanalbutikken, som du kan se med det samme.

BESTIL DIN TV-BOKS I DAG

Du får en TV-boks, der kan lidt af hvert, samtidig med at den har et flot, moderne design. Vi har desuden sørget for at minimere antallet af ledninger og andre kabler, der fylder og forstyrrer synet i din stue.

Hvis disse fede funktioner lyder som noget for dig, kan du kontakte os allerede i dag og bestille din helt egen TV-boks hjem til dig.

BESTIL EN TV-BOKS

SMARTE FUNKTIONER DER GIVER MASSER AF VALGFRIHED

TV-boksen er udstyret med nyeste processorer (CPU), som gør den til en af de hurtigste TV-bokse på markedet, og det elegante design giver den et enkelt og moderne look.

Med TV-boksen fra Waoo får du blandt andet:

 • Lynhurtig opstart af Netflix gennem dedikeret Netflix-knap på fjernbetjening
 • Understøtter 4K-indhold, så du kan få det optimale ud af dit 4K-fjernsyn og se serier og film i uhørt, knivskarp kvalitet
 • RF (radio-) fjernbetjening – TV-boksen understøtter både infrarød (IR) og radiofrekvens (RF). RF betyder, at du kan gemme boksen væk i et skab og ikke behøver at pege direkte på boksen, når den skal betjenes
 • Adgang til Kanalbutikken: Her kan du købe TV-kanaler med et enkelt knaptryk på fjernbetjeningen og se dem med det samme
 • YouTube: Find nemt og hurtigt sjove videoer, musik og meget andet og se dem direkte på dit TV
 • Cloud Record: Optag og gem programmer i skyen, som du ønsker at se på et senere tidspunkt fra alle dine enheder
 • Start Forfra: Det er nemt af starte programmer forfra, hvis du ikke nåede at se med fra starten
 • Pause: Du kan let sætte programmer på pause, hvis du bliver forstyrret midt i en udsendelse Waoo
 • TV-arkiv: Med vores TV-bokse får du 48-timers adgang til vores arkiv med flere TV-kanaler samt DR TV
 • Waoo Bio: Du kan leje film direkte med din fjernbetjening Radio: Med vores TV-bokse får du derudover adgang til et stort udvalg af gode radiokanaler. Se udvalget her.


På denne måde får du masser af muligheder, der gør din TV-’hverdag’ mere fleksibel. TV-boksen kan ved hjælp at Waoo Smart WiFi tilsluttes trådløst – læs mere under Smart WiFi*.

Waoo TV-boks er inkluderet i:

 • Waoo Viasat TV-pakker (1 stk.)

Ekstra TV-bokse kan lejes. Vedsidenaf kan du se en gennemgang af vores 4K TV-boks lavet i samarbejde med recordere.dk

Afhængigt af hvor du bor, kan du også vælge en løsning uden TV-boks. Kontakt dit lokale fibernetselskab for at høre nærmere. Vær dog opmærksom på, at du dermed mister adgangen til ovennævnte funktionaliteter.

DIGITAL TV-MODTAGER MED HARDDISK (AIRTIES MODEL 7310)

Ønsker du mulighed for at optage dine TV-udsendelser, skal du vælge vores TV-boks med harddisk (Airties 7310). Denne TV-boks giver dig, udover optage-funktionen, adgang til de fleste af de features, der er omtalt i forbindelse med 7410X TV-boksen – denne har dog bl.a. ikke mulighed for 4K/UHD.

TV FRA EN AF LANDETS FØRENDE UDBYDERE

Med vores TV-bokse bliver Waoo’s mange gode fordele en integreret del af din underholdningspakke derhjemme. Du får adgang til alle de mest spændende platforme ét sted og med et enkelt knaptryk. I kombination med vores lynhurtige fibernet betyder det, at du kan glæde dig over morgendagens TV-oplevelse allerede i dag og on demand. Det er både overskueligt og let.

Derudover er der også fordele, hvad angår det æstetiske aspekt, for med vores TV-bokses flotte, moderne design undgår du en jungle af kabler, der ligger og flyder. Alt i alt er vores TV-bokse den perfekte tilføjelse til det moderne hjem. Hvis du har yderligere spørgsmål til vores produkter, kan du med fordel kontakte dit lokale fibernetselskab.

EN TV-BOKS MED ALLE DE NØDVENDIGE FUNKTIONER

Vores TV-boks vil give dig en masse nye og skønne funktioner, som du uden tvivl vil elske lige med det samme. Gør det lettere for dig selv at skræddersy hvilke kanaler, du vil se direkte fra din sofa.

Du kan blandt andet optage de programmer, som du ikke lige kan nå at se med vores optagefunktion Cloud Record, hvor du kan gemme programmer i skyen. Gå aldrig glip af noget igen med denne hjælpende hånd til at gemme de vigtigste film eller programmer for dig.

Herudover tilbyder vi også, at du kan tilkøbe nye TV-kanaler med et enkelt tryk på din fjernbetjening.

Og vores fjernbetjening har en dedikeret Netflix-knap, så du lynhurtigt kan få tændt op for hyggen med din yndlings film eller TV-serie derhjemme.

ER DET NOGET DU UNDRER DIG OVER?

Har du spørgsmål til vores TV-bokse, kan du altid kontakte dit lokale fibernetselskab, så vil de hjælpe dig.

KONTAKT DIT LOKALE FIBERNETSELSKAB