Netflix

Waoo's TV-boks er klar til Netflix

Waoo tilbyder Netflix direkte på dit TV via TV boksen. Samtidig får du også mulighed for at se Netflix i en helt fantastisk kvalitet med masser af film og serier i krystalklar HD via Waoo’s fremtidssikrede fiberbredbånd.

Det er nemt!
Med Netflix indbygget i TV boksen kan du nemt skifte mellem dine yndlingskanaler og Netflix med den samme fjernbetjening. Og hos Waoo! behøver du ikke tilslutte andre bokse eller computere til dit TV, hvis du vil se Netflix. Netflix fungerer på tværs af alle platforme, så du f.eks. kan starte en film på TV’et i stuen og se den færdig på din smartphone, tablet eller computer i soveværelset.

Ny Netflix kunde?
Hvis du ikke har haft Netflix før, kan du prøve Netflix gratis den første måned. Herefter er prisen 79,- pr. md. Dit Netflix abonnement bliver afregnet direkte til Netflix.

Få første måned med Netflix gratis


Allerede Netflix kunde?

Hvis du allerede har et abonnement på Netflix, er det nemt og hurtigt at logge på via TV boksen. Og når du har logget på første gang, bliver dit brugernavn og adgangskode gemt, så du ikke skal logge på hver gang.

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.