48 timers Start Forfra

Waoo TV arkiv

Hvis du gerne vil se eller gense et program, der er blevet vist inden for de seneste 48 timer, kan du nemt gøre det i vores TV-arkiv

Hvis du gerne vil se eller gense et program, der er blevet vist inden for de seneste 48 timer, kan du nemt gøre det i vores TV-arkiv. Det er muligt på de fleste kanaler og programmer.

 

Det er muligt at gå tilbage i programguiden (TV-Guide) for at se eller gense programmer sendt indenfor de seneste 48 timer.
På kanaler markeret med , er det muligt at gå tilbage og finde programmer.

Tryk på ”TV-Guide” på fjernbetjeningen. Gå tilbage i TV-Guiden og skift mellem kanalerne med piletasterne rundt om “OK” knappen. Vælg det program, du vil se og tryk på "OK" 2 gange. Hvis teksten med programindhold står med grå tekst, har Waoo! ikke rettighed til at vise indholdet igen. Det vil ofte være film eller live sportsprogrammer. Er du i gang med at se et program, og de 48 timer bliver overskredet, vil det være muligt at se programmet til ende, før det forsvinder fra TV-arkivet og bliver markeret med grå tekst.

 Spørgsmål:  Svar:
Kan jeg gå tilbage og finde programmer på alle TV-kanaler? Nej. Waoo har rettigheder til TV-arkiv på de samme TV-kanaler, hvor vi har Start Forfra rettigheder – se her
Hvis Waoo! har rettighed til at vise programmer fra en TV-kanal, gælder det så alle programmer, der har været vist på kanalen? Nej, der kan være programmer, hvor vi ikke har rettighed til at vise igen. Det vil typisk være enten film eller live sport.
Hvor lang tid kan jeg gå tilbage og se programmer? Programmerne vil være tilgængelige i 48 timer efter udsendelsen har været vist.
Hvad sker der, hvis jeg er ved at se et program, og de 48 timer bliver overskredet? Det vil være muligt at se programmet til ende. Det vil derefter forsvinde fra TV-arkivet. 
Har jeg adgang til Waoo! TV-arkiv uanset hvilken TV-pakke, jeg har købt? Du har adgang til Waoo TV-arkiv fra de fleste kanaler, der indgår i din Waoo TV-pakke. Dvs. Waoo TV-arkiv er ikke tilgængeligt, hvis du har en Viasat TV-pakke. 
Hvordan kan jeg se, om der er tilgængeligt TV-arkiv på kanalen? Ved et tryk på ”TV-Guide” på fjernbetjeningen til din TV-boks kan du se, om der er en orange trekant efter kanalnavnet. Alle kanaler med orange trekant har tilgængeligt TV-arkiv.
Hvordan kan jeg se, om programmet kan vises igen?  Hvis navnet på programmet står med hvid tekst, er det muligt at se igen ved at trykke ”OK”. Hvis navnet på programmet står med grå tekst, er der ingen rettighed til at vise igen. 
Hvor kan jeg se hvilke kanaler der har Tv-arkiv Se oversigten nedenfor

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.