Hvilken TV-pakke passer til dine behov? Tag testen her og find svaret.

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

TV-pakker

Få det store overblik

Boligforening TV-pakker

Få en TV-pakke i jeres boligforening, der dækker alle beboeres behov

Hos Waoo kan I finde en TV-pakke, der passer til alles behov. Det er næsten sikkert, at ikke alle beboere i boligforeningen ser lige meget TV – og heller ikke de samme kanaler. I finder derfor flere forskellige TV-pakker til jeres boligforening, som kan dække forskellige beboeres behov og ønsker.

Det er også muligt at lave en Flex pakke med lige netop de TV-kanaler, som den enkelte beboer ønsker. Se hvilke allerede sammensatte TV-pakker I kan få i jeres boligforening herunder eller læs mere om, hvordan beboere frit kan vælge TV-kanaler med vores Frit Valg Kanaler eller Frit Valg Pakker længere nede på siden.

Priser på Waoo TV-pakker til jeres forening?

Med TV-pakker fra Waoo kan I få TV-kanaler til konkurrencedygtige priser i jeres boligforening. Du kan se de specifikke priser på de forskellige Frit Valg Kanaler og Frit Valg Pakker, hvis du selv ønsker at vælge kanaler.

Alle vores TV-pakker til boligforeninger er udbudt i samarbejde med Viasat.

Waoo TV-Pakker

Få det store overblik over vores TV-pakker til foreninger

Stor TV-Pakke

TV-pakken til de beboere der ser meget TV

Vi har naturligvis også den helt store pakke til de beboere, der gerne vil have et stort udvalg af TV-kanaler. Pakken indeholder lidt af det hele og har kanaler, der kan dække en hel families ønsker til en TV-pakke. I den store pakke er der ligeledes inkluderet streamingtjenesten Viaplay.

Favorit TV-Pakke

TV-pakken til de beboere der ser en del TV

Er behovet hos nogle beboere lidt større, og skal der gerne være lidt flere kanaler at vælge imellem? Så kan en mellem TV-pakke måske være den rette løsning. Her er der flere TV2kanaler samt børnekanaler som Disney Channel.

Lille TV-Pakke

TV-pakken til de beboere der ser lidt TV

Den lille TV-pakke er egnet til beboere, der ikke ser så meget TV, men som alligevel gerne vil have et udvalg af kanaler, når de endelig sætter sig til rette i sofaen. Se den lille pakke her.

TV TIL BOLIGFORENINGER: SPECIFIKATIONER

Alle TV-kanaler leveres som DVB-C – herudover leveres et stort antal som analog. Langt de fleste kanaler leveres som HD, selvom det ikke fremgår af logoet. HD-kanalerne leveres generelt også i almindeligt digitalt format (SD) med samme indhold. DR 1, DR 2 og DR 3 kan I også få med synstolkning.

Udbuddet i Waoo Viasat Lille adskiller sig på følgende forhold: Nabolandskanaler: Standard version: NRK1 og TV2 Norge Tysk version: NDR og SVT2

VÆLG SELV TV-PAKKE MED FRIT VALG KANALER

Udover allerede sammensatte TV-pakker kan beboere i jeres boligforening også få Frit Valg Kanaler. Her kan I helt selv bestemme, hvordan de forskellige kanaler skal mikses baseret på ønsker – en bland selv butik med TV-kanaler.

For at beboere i jeres boligforening kan få Frit Valg Kanaler, skal de have en Waoo TV-boks eller bruge Web TV.

Frit Valg Kanalaer TRIM 1200 Nov 2021 Ls

FRIT VALG PAKKER TIL JERES BOLIGFORENING

Foruden Frit Valg Kanalerne, har beboere i jeres boligforening også mulighed for at få Frit Valg Pakker. Her kan I vælge imellem mindre pakker med TV-kanaler – blandt andet TV2 Pakken med TV 2’s kanaler.

For at få en Frit Valg Pakke kræver det ligesom med Frit Valg Kanaler, at beboere har en Waoo TV-boks eller benytter Web TV.