Hvilken TV-pakke passer til dine behov? Tag testen her og find svaret.

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Web TV

Online film og TV

FÅ TV-KANALER PÅ COMPUTER, IPHONE, IPAD OG ANDROID

Med Waoo Web TV kan du se TV når, og hvornår det passer dig, da din computer, tablet og telefon med vores web TV-løsning fungerer som et ekstra TV, som du kan gå rundt med i lommen. Alt det kræver er simpelthen, at du har forbindelse til trådløst netværk. Så kan du faktisk tage dine TV-kanaler med dig rundt i hjemmet og se dem lige der, hvor du har lyst.

Se nyhederne i køkkenet, sporten på kontoret, tegnefilm på børneværelset og film i sengen – du bestemmer helt selv. Med vores apps til iPhone og iPad kan du benytte AirPlay og se Waoo Web TV direkte på din TV-skærm via dit Apple TV (understøttes kun af Apple TV gen. 4 eller nyere).

Med Waoo Web TV kan du selvfølgelig også se dine TV-kanaler uden for hjemmet i f.eks. sommerhuset - bare du har forbindelse til internettet i Danmark. Få mere frihed over dine TV-vaner og se dine yndlingsprogrammer, når det passer dig.

Når du ser TV via computer, tablet eller telefon kan du naturligvis også starte forfra, pause, gemme programmer i skyen og se dem senere på et andet tidspunkt. OBS: Disse funktionaliteter har du adgang til, hvis du har TV med boks – men ikke hvis du har kabel TV.

TILMELD DIG WEB TV

Er du interesseret i at få del i alle fordelene, som er blevet beskrevet herover? Så bestil allerede i dag og bliv én af vores mange tilfredse kunder, som benytter sig af Waoo Web TV, når de er på farten eller slapper af derhjemme.

FÅ WAOO WEB TV HER

KOM I GANG

For at komme i gang med at bruge Waoo Web TV, skal du oprette en bruger her på waoo.tv ved at følge vejledningen. Hvis du vil se Waoo Web TV via browseren på din computer, er det også via waoo.tv. Ønsker du at se Waoo Web TV via dine enheder, kan du hente vores Waoo Web TV apps her:

WEB TV I HØJESTE KVALITET

Vi streamer vores TV-kanaler i en høj båndbredde, så du får den bedste TV-kvalitet. Dette gælder naturligvis på alle dine forskellige enheder. Dermed er du sikret høj kvalitet, der ikke går på kompromis med billedkvaliteten, selv om du streamer på din f.eks. din telefon.

Du kan have to enheder aktive på samme tid, der viser indhold fra Waoo Web TV og i alt 5 tilmeldte enheder. På denne måde kan hele familien være med og se TV på farten, uanset hvor I befinder jer.

LEJ FILM NEMT

Med Waoo Web TV på din computer har du også adgang til Waoo Bio via waoo.tv, hvor du kan leje tusindevis af spændende film og serier. Dermed får du et kæmpe filmbibliotek med i pakken, når du har web TV hos os. Du får altså muligheden for timevis af underholdning lige ved hånden, så du ikke behøver kede dig. Se lige hvad der passer dig, lige når det passer dig.

DINE KANALER

Dit valg af TV-pakke afgør hvilke TV-kanaler, du kan se med dit Waoo Web TV. Derfor skal du sørge for at vælge den rette TV-pakke, så du ikke går glip af dine yndlingsprogrammer i fremtiden.

Det er dog ikke muligt at tilgå alle kanaler via Waoo Web TV. Herunder Lokal TV, DR SYN og Viasat Ultra HD. Hvis du har en Waoo Mini TV-pakke, kan du ikke tilgå TV 2 regionerne. Har du en mindre TV-pakke end Waoo Viasat Stor TV-pakke og tilkøber Frit Valg Kanal, kan disse kun tilgås via Waoo Web TV, såfremt de er en del af Waoo Viasat Stor TV-pakke (med undtagelse af Viasat Ultra HD).

Kunder med:

  • Waoo Fiberbredbånd har adgang til Waoo Bio via Waoo Web TV på waoo.tv

  • Waoo Viasat TV-pakker har adgang til TV-kanaler og Waoo Bio via Waoo Web TV på TV-boksen og waoo.tv.

  • Kunder med Waoo Viasat Stor TV-pakke har desuden adgang til den store streamingpakke Viaplay Total – se mere her.

FÅ HJÆLP TIL DIT WEB TV

Mangler du vejledning i, hvordan du benytter Waoo Web TV til enten computer, iPhone, iPad eller Android?

Find vores vejledninger lige her