Waoo Forening

Hvorfor vælge Waoo?

Fiberbredbånd, telefoni og/eller TV

Waoo leverer fibernet og kan give din boligforening de bedste digitale oplevelser nu og i fremtiden. Med Waoo kan du glæde din forening med masser af underholdning og kommunikation med lysets hast. Waoo leverer i samarbejde med dit lokale energiselskab en komplet løsning af fiberbredbånd, telefoni og/eller TV. Det er samtidig en fleksibel løsning, som bidrager til tilfredse medlemmer i boligforeningen, da beboerne selv bestemmer, hvilke produkter de vil have, hvad enten det er fiberbredbånd, telefoni og/ eller TV. Med andre ord, I får - STOR valgfrihed! Samtidig får I selvfølgelig produkterne til konkurrencedygtige priser.

Du kan læse meget mere om Waoo Forening på her på siderne, eller du kan kontakte dit lokale energiselskab, hvis du har spørgsmål.
Waoo leveres i samarbejde med dit lokale energiselskab. Vi har slået os sammen for at give dig det stærkeste tilbud på fibernettet

Kan du få waoo

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.