Hvilken TV-pakke passer til dine behov? Tag testen her og find svaret.

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Lynhurtigt Waoo fibernet til din boligforening

{{ address }}
Ret adresse

Få lynhurtigt internet til din boligforening

Vi kan hjælpe din boligforening med at få mere ud af internettets mange muligheder. Vi ved, hvor vigtigt det er, at I har en hurtig og stabil internetforbindelse, når I er mange på nettet på samme tid.

Hos os kan I få pakker, der dækker ethvert behov for lynhurtigt internet, WiFi, TV, streaming og mobil- og fastnettelefoni.

Waoo er Danmarks førende leverandør af internet, TV, streaming og telefoni via fibernettet* – og I kan få det hele leveret til jeres boligforening. Vi leverer internet til både store og små boligselskaber i Danmark.

Bag Waoo står nogle af landets største, lokale fibernetselskaber, som har slået sig sammen for at bringe den ultimative, digitale løsning til vores kunder.

Vi tilbyder internet til erhverv i form af boligforening. Vores størrelse og erfaring betyder, at vi kan tilbyde jeres boligforening lynhurtigt internet med de mest innovative og fremtidssikrede løsninger via fibernet – naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Sådan får I Waoo internet i jeres boligforening

Når I skal have internet via fiberbredbånd i boligforeningen, laver vi sammen en aftale, så I kan få et hurtigt internet til boligforeningen og dens beboere – til den bedste mulige pris.

Sammen med jeres lokale fibernetselskab leverer vi en komplet, fleksibel løsning, som bidrager til tilfredse medlemmer i boligforeningen, da beboerne selv bestemmer, hvilke produkter de vil have, hvad enten det er fiberbredbånd, TV, streaming eller telefoni.

Du kan læse mere om jeres muligheder i boligforeningen for internet fra Waoo på siderne Beboer og Bestyrelse. Du kan også kontakte dit lokale fibernetselskab, hvis du har spørgsmål vedrørende fiberbredbånd til boligforeninger, eller kontakt Waoo Forening:

Kontakt Waoo Forening

Hvorfor vælge Waoo internet til jeres boligforening?

I FÅR DANMARKS BEDSTE INTERNET I BOLIGFORENINGEN

Med internet fra Waoo er I sikret Danmarks bedste internet (kilde: Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2022). For 11. år i træk har kunderne kåret Waoo som bedst i test. Det er vi selvfølgelig stolte af, for det betyder, at vores kunder er de mest tilfredse i Danmark.

Det betyder også, at internet fra Waoo giver jeres beboere de bedste forudsætninger for stabilt og hurtigt internet – også selvom der er mange, der bruger internettet på samme tid.

Vi arbejder hele tiden på at levere det bedste internet, så I kan få mest mulig glæde af de mange digitale muligheder. Læs mere om undersøgelsen, og hvorfor Waoo er kåret som det bedste internet i Danmark her.

I FÅR EN FREMTIDSSIKRET INTERNETLØSNING

Hvis I vil have hurtigt og stabilt internet i dag og i fremtiden, er der flere fordele i at vælge fibernet fra Waoo. Fibernet er nemlig fremtidens højhastighedsinternet, og fibernet fra Waoo kan jeres boligforening få glæde af hurtigt og stabilt internet langt ud i fremtiden.

Vælger I Waoo internet til erhverv for boligforeninger, kan I med andre ord have glæde af stabilt og hurtigt internet i dag, i morgen og langt ud i fremtiden for alle jeres beboere.

VI LEVERER ALLEREDE TIL NOGLE AF DANMARKS STØRSTE BOLIGFORENINGER

Vi leverer internet til nogle af Danmarks største boligforeninger rundt omkring i landet. Derfor ved vi, hvad I som boligforening har brug for – og vi har erfaring i at levere det i både stor og lille skala afhængigt af boligforeningens størrelse.

Uanset om I har mange eller få beboere, leverer vi en stabil og fremtidssikret internetløsning til jeres boligforening. Se her, hvilke boligforeninger vi allerede leverer til.

Kan I få fibernet i jeres boligforening?

Er I interesserede i at få Waoo fiberbredbånd i jeres boligforening? Så kan I øverst her på siden tjekke, om I har mulighed for at få fibernet fra Waoo på boligforenings adresse.

Hvis I ikke har mulighed for at få fibernet endnu, kan beboere, bestyrelse eller ejendomsadministratorer i jeres boligforening kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om jeres muligheder for at få fiberbredbånd til boligforeningen i fremtiden. Det kan også være, at det allerede er planlagt, at vi kommer til at levere fibernet til jeres boligforening inden for den nærmeste fremtid.

Hvis du er beboer, kan du også tale med bestyrelsesformanden i din boligforening og naboer om en fremtidig aftale om lynhurtigt fibernet fra Waoo til jeres boligforening.

Læs mere om, hvor i Danmark vi udbyder fibernet, og hvordan I får fibernet til jeres boligforening, hvis jeres adresse endnu ikke er dækket her.

Hvordan fungerer fibernet i boligforeninger?

En aftale med din boligforening kan inkludere både levering af lynhurtigt internet via fibernettet, TV og telefoni.

Hvis din boligforening laver en kollektiv aftale om internet til erhverv via Waoo, er aftalen i de fleste tilfælde sammensat sådan, at beboere blot betaler gennem boligforeningen.

Når fibernettet skal opsættes i boligforeningen, borer teknikeren et lille hul, som fører fiberkablet ind i hver bolig, og hertil bliver der tilsluttet en fiberboks i boligen (en slags internet-router). Herefter kan beboerne nemt og enkelt tilslutte TV, computer og telefon til fiberboksen eller koble sig til det trådløse internet i fiberboksen.

*Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2022