{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Waoo forening

Fiberbredbånd, TV, streaming, mobil og telefoni

Vi hjælper vores kunder med at få mere ud af internettets muligheder. Hos os kan I derfor få pakker, der dækker ethvert behov for lynhurtigt internet, WiFi, TV, streaming, telefoni, mobil og meget andet.

Waoo er Danmarks førende leverandør af internet, tv, streaming og telefoni via fibernettet – til jeres forening.

Bag Waoo står nogle af landets største, lokale fibernetselskaber, som har slået sig sammen for at bringe den ultimative, digitale løsning til vores kunder. Vores størrelse og erfaring betyder, at vi kan tilbyde jer de mest innovative og fremtidssikrede løsninger – naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Sammen med dit lokale fibernetselskab leverer vi en komplet, fleksibel løsning, som bidrager til tilfredse medlemmer i boligforeningen, da beboerne selv bestemmer, hvilke produkter de vil have, hvad enten det er fiberbredbånd, telefoni og/ eller TV.

Du kan læse meget mere om Waoo Forening på her på siderne, eller du kan kontakte dit lokale energiselskab, hvis du har spørgsmål.

DANMARKS BEDSTE INTERNET

Med internet fra Waoo, er I sikret Danmarks bedste internet (kilde: BrancheIndex Internet TM 2019). For 8. år i træk har kunderne kåret Waoo som bedst i test. Det er vi selvfølgelig stolte af for det betyder at vores kunder er de mest tilfredse og loyale kunder.

Vi arbejder hele tiden på at levere det bedste internet, så vores kunder kan få mest mulig glæde af de mange digitale muligheder.

læs mere