{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Waoo forening

Waoo Boligforeningsinternet

Få lynhurtigt internet i din boligforening

Vi kan hjælpe din boligforening med at få mere ud af internettets muligheder. Vi ved, hvor vigtigt det er, at I har en hurtig og stabil internetforbindelse, når I er mange på nettet på samme tid.

Hos os kan I få pakker, der dækker ethvert behov for lynhurtigt internet, WiFi, TV, streaming, telefoni, mobil og meget andet.

Waoo er Danmarks førende leverandør af Internet, TV, Streaming og Telefoni via fibernettet – som I kan få leveret til jeres forening.

Bag Waoo står nogle af landets største, lokale fibernetselskaber, som har slået sig sammen for at bringe den ultimative, digitale løsning til vores kunder. Vores størrelse og erfaring betyder, at vi kan tilbyde jeres boligforening de mest innovative og fremtidssikrede løsninger – naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Hvordan får I Waoo internet i jeres boligforening?

For at få fiberbredbånd i din boligforening, laver vi sammen en aftale, så I kan få et hurtigt boligforeningsinternet til jeres beboere. Vi leverer internet til både store som små boligselskaber i Danmark.

Sammen med dit lokale fibernetselskab leverer vi en komplet, fleksibel løsning, som bidrager til tilfredse medlemmer i boligforeningen, da beboere selv bestemmer, hvilke produkter de vil have, hvad enten det er fiberbredbånd, telefoni og/eller TV.

Du kan læse mere om Waoosboligforeningsinternet på siderne Beboereller Bestyrelse. Du kan også kontakte dit lokale energiselskab, hvis du har spørgsmål.

Hvorfor skal I vælge Waoo internet i jeres forening?

I R DANMARKS BEDSTE INTERNET I DIN BOLIGFORENING

Med internet fra Waoo, er I sikret Danmarks bedste internet (kilde: BrancheIndex Internet TM 2020). For 9. år i træk har kunderne kåret Waoo som bedst i test. Det er vi selvfølgelig stolte af, for det betyder, at vores kunder er de mest tilfredse i Danmark.

Vi arbejder hele tiden på at levere det bedste internet, så I kan få mest mulig glæde af de mange digitale muligheder. Læs mere om undersøgelsen, og hvorfor vi er kåret som det bedste internet i Danmark her.

I FÅR EN FREMTIDSSIKRET INTERNETLØSNING

Vil du gerne have stabilt internet i dag og i fremtiden? Så kan der være flere fordele ved at vælge Waoo fibernet. Vi leverer internet, der er fremtidssikret, så din boligforening kan få glæde af hurtigt internet langt ud i fremtiden.

VI LEVERER ALLEREDE TIL NOGLE AF DANMARKS STØRSTE BOLIGFORENINGER

Vi leverer internet til nogle af Danmarks største boligforeninger. Det betyder, at vi ved, hvad I som boligforening har brug for – og vi har erfaring med at levere det i både stor og lille skala afhængig af boligforeningens størrelse.

DANMARKS BEDSTE INTERNET

Med internet fra Waoo, er I sikret Danmarks bedste internet (kilde: BrancheIndex Internet TM 2020). For 9. år i træk har kunderne kåret Waoo som bedst i test. Det er vi selvfølgelig stolte af for det betyder at vores kunder er de mest tilfredse og loyale kunder.

Vi arbejder hele tiden på at levere det bedste internet, så vores kunder kan få mest mulig glæde af de mange digitale muligheder.

læs mere