Hvilken mobilpakke passer til dine behov? Tag testen her og find svaret.

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Få Danmarks bedste internet hos Waoo

Med internet fra Waoo får du en lynhurtig og stabil forbindelse. Tjek her, om du kan få Waoo på din adresse
{{ address }}
Ret adresse

Hurtigt internet uden forsinkelser

Waoo tilbyder udelukkende internet via fibernettet - fremtidens internet - så er du sikret det bedste og hurtigste internet uden at skulle bekymre dig om udsving og langsomme hastigheder.

Hos Waoo får du internet, der er kåret som Danmarks bedste 11 år i træk*. Det er det blandt andet, fordi vi kun tilbyder internet via det lynhurtige fibernet, så vi kan garantere den ultimative internetforbindelse til dig.

Læs mere om fibernet fra Waoo


*Waoo vinder på området ’produktkvalitet’ i Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2022

Hurtigt internet

Vælg det internet der passer til dig


Internettet er en stor del af de flestes hverdag, og vi bruger alle sammen internettet forskelligt. Derfor skal det selvfølgelig passe til de specifikke behov i din husstand og jeres digitale vaner.

Uanset om dit internet skal kunne håndtere hjemmearbejde, streaming af film og serier, gaming eller det hele på én gang, kan du med Waoo få internet, der kan klare det hele.

Du kan vælge mellem tre forskellige internetpakker hos Waoo:

Waoo Fiber Extra

Waoo Fiber Extra er vores mest populære internetpakke. Her får du en internetforbindelse, der passer til de fleste husstande, fx familier hvor flere bruger internettet på samme tid. Læs mere om Waoo Fiber Extra.

Waoo Fiber Basic

Hvis du ikke har brug for det helt hurtige internet, skal du selvfølgelig også betale lidt mindre. Her er Waoo Fiber Basic internetpakken til dig, der ikke nødvendigvis behøver internet, der kan håndtere de tungeste belastninger fra gaming eller store programmer, men som samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med stabiliteten. I denne pakke får du den samme stabilitet fra fibernettet i en mindre pakke, der passer til dit forbrug. Læs mere om Waoo Fiber Basic.

Men med Waoo får du ikke bare en internethastighed. Alle vores internetpakker indeholder nemlig forskellige Waoo Fiber-fordele, som gør din eller familiens internetoplevelse endnu bedre.

Tjek alle fordelene med Waoo Fiber, og find dit nye internet her.

Se vores internetpakker

Bodybuilder-blue-WaooDK-800x800px_marts_2020_ls.png

Få hurtigere internet – opgrader din forbindelse til fibernet

Med en internetforbindelse over det lynhurtige fibernet får du endnu større udbytte af internettet. For det er ikke uden grund, at fibernet bliver kaldt fremtidens internet – den nye teknologi sikrer dig nemlig et langt hurtigere internet, der når helt nye højder i forhold til stabilitet og kapacitet på nettet.

Fibernet er det bedste internet, som teknologien kan tilbyde. Fibernet er den nye generation af bredbånd, og med Waoo får du dermed en fremtidssikret internetforbindelse, der holder langt ud i fremtiden.

De lynhurtige hastigheder sikrer dig internet, som kan håndtere langt større belastning og mange flere enheder på forbindelsen samtidigt, uden at du behøver at bekymre dig om tab af forbindelse. Du får hastighedsgaranti på din internetforbindelse med Waoo, og kapaciteten fordeles lige mellem alle enheder, så ingen behøver at mangle internet.

Bestil fibernet

Hvordan kan jeg opgradere mit nuværende internet til fibernet?
Luk

Først og fremmest kræver det, at der er udgravet til fibernettet i dit område.

Se her om du kan få fibernet

Når du skal have fibernet, skal fibernettet etableres i din bolig, hvis det ikke er der i forvejen. Du skal nemlig have en fiberboks, der sender det fibernettet ind i din bolig. Men alt det ordner vi selvfølgelig for dig, og vi giver besked, når din forbindelse er klar til brug.

Hvad er den største forskel mellem almindeligt internet og fibernet?
Luk

Der er flere forskelle og fordele ved fibernettet fremfor det almindelige bredbånd. Det hele bunder i den innovative teknologi og de nye lyslederkabler, der leverer signalet med lysets hast op til 1000 gange hurtigere end det gamle internet.

Det er i bund og grund det, der giver fibernettet langt hurtigere hastighed, højere stabilitet og større driftssikkerhed. Så du kan nyde de mange muligheder på internettet uden forstyrrelser.

Hvorfor er det en god ide at skifte mit internet ud med fibernet?
Luk

Hvis du gerne vil have et internet, der er fremtidssikret, er fibernet den bedste løsning. Fibernet vil i fremtiden være den type internet, som bliver tilbudt, og fibernetteknologien bliver løbende udrullet flere og flere steder i landet.

Fibernettet er derudover et hurtigere internet, som er langt bedre stillet til den moderne hverdag, hvor vi bruger internettet hele tiden. Af den grund kan tilslutningen af fibernet også gøre din bolig mere værd, da mange boligkøbere i dag leder efter en bolig med en god og driftssikker internetforbindelse.