Hvilket fiberprodukt passer til dine behov? Tag testen her!

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

få Waoo Fiber Extra til kampagnepris

Inkl. Viaplay Film & Serier og Amazon Prime Video i 6 måneder.

Lige nu kan du få Waoo Fiber Extra til kampagnepris

Du får en 500/500 Mbit/s fiberforbindelse med hastighedsgaranti, så du med sikkerhed får den internethastighed, du betaler for.

Du får en internetforbindelse der er EXTRA stærk og EXTRA hurtig. Når flere brugere er online på samme tid, skal der bruges en internetforbindelse med ekstra overskud - med Waoo Fiber Extra er der internet til hele familien.

Du får extra mange fordele hvis du køber Waoo Fiber Extra lige nu. Du får bl.a.

  • Viaplay Film & Serier i 6 mdr.
  • Amazon Prime Video i 6 mdr.
  • Sikkerhedspakke
  • Waoo Smart WiFi
  • Udvidet installation
  • 25 GB online harddisk

VIAPLAY FILM & SERIER I 6 MDR.

Viaplay er en streamingtjeneste med masser af underholdning for hele familien. Med Viaplay får du de nyeste film, den bedste børneunderholdning, store danske og internationale serier samt alle de nyeste afsnit af dine TV3-favoritter før alle andre.

Med Viaplay kan du streame i hele EU og downloade offline. Så kan du se det, lige når du vil.

BESTIL WAOO FIBER EXTRA OG FÅ VIAPLAY FILM & SERIER I 6 MÅNEDER - værdi 594,-

Efter 6 mdr. fortsætter Viaplay Film & Serier til 99,- pr. md. medmindre du opsiger det.

AMAZON PRIME VIDEO I 6 MDR.

Up dit streaming game med Amazon Prime Video.

Som de første i Danmark giver Waoo alle kunder 6 måneders adgang til Amazon Prime Video. Amazon Prime Video giver dig adgang til tusindvis af populære film, serier og anmelderroste prisvindende Amazon Originals. Du finder også et stort udvalg til børn .

Oplev det hele på tværs af alle dine enheder som Smart TV, spillekonsoller, smartphones og tablets. Download og se indhold offline når du vil, hvor du vil.

Efter 6 mdr. fortsætter Amazon Prime Video til normalpris 45,- pr. md. såfremt det ikke opsiges.

Se vilkår og bestil her

Waoo fiber extra fordele

SIKKERHEDSPAKKE

Med Waoo Fiber Extra får du en sikkerhedspakke, der beskytter både Windows PC, Mac og Android tablets og smartphones med antivirus og firewall til alle enheder i husstanden.

Sikkerhedspakken indeholder funktioner, der gør din brug af netbank og besøg på shoppingsside endnu mere sikker.

Sikkerhedspakken er nem at installere og opdateres automatisk så dine enheder altid er mest muligt sikret. Derudover er den gældende for alle husstands enheder.

WAOO SMART WIFI

Waoo Smart WiFi er Waoos intelligente WiFi-løsning, som sikre at du altid får det mest optimale WiFi-signal uanset hvor du er i dit hjem.

Waoo Smart WiFi består af 2 enheder, der som udgangspunkt kan dække et hjem på ca. 140 m2. MESH-teknologi i Waoo Smart WiFi gør, at dine trådløse enheder altid benytter den WiFi-enhed, der giver dig den mest optimale internetoplevelse – uanset hvor du befinder dig i hjemmet.

WAOO UDVIDET INSTALLATION

Med Waoo Fiber Extra kan du få Waoo Udvidet Installation. Det betyder, at du får en individuelt tilpasset installation af dine produkter. På denne måde er du sikret, at dit WiFi er installeret og fungerer optimalt i dit hjem.

25 GB ONLINE HARDDISK

Med Waoo Fiber Extra får du ekstra plads til dine billeder, videoer eller andre filer du vil gemme. Du får en ”ekstern harddisk”, som du kan synkronisere med din computer. Når du lægger nye filer i mappen bliver de automatisk gemt og er dermed i ’sikkerhed’ hvis din egen computer/harddisk går i stykker. En online, krypteret harddisk til alle filtyper sikrer dine personlige data mod misbrug, uheld og hackerangreb.

Se om du kan få Waoo Fiber