{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Waoo Viasat Stor TV-pakke + Waoo Fiber Extra

Inkl. Viaplay Total
Se tilbud

Køb Waoo Viasat Stor TV-pakke sammen med Waoo Fiber Extra og få de første 2 måneder til 0 kr.

Med Waoo Viasat Stor TV-pakke får du 63 kanaler og Viaplay Total. Du får noget for enhver smag og for alle i familien - både sport, dokumentar, underholdning, film og børneprogrammer.

Med Waoo Fiber Extra får du 500/500 Mbit/s, Viaplay Film & Serier, Sikkerhedspakke, Waoo Smart WiFi, Online harddisk 25 GB, Udvidet installation.

+
Waoo Viasat Stor TV-Pakke
63 tv-kanaler
Se hvad du får med
pr. måned første 2 måneder
0,-
Derefter 649,- pr. måned
 • 4K TV-Boks
 • Waoo Web TV
 • FilmFavoritter
 • Viaplay Total
Min. pris i binding for TV-pakken i 6 mdr.: 2.695,-. (Forudsætter Waoo Fiber. Omkostning hertil ikke medregnet) Prisen består af abonnement (2x0,- + 4x649,-) 2.596,- og bokshåndtering 99,-
+
Waoo Fiber Extra
Waoo Fiber Extra
Se hvad du får med
pr. måned første 6 måneder
249,-
Derefter 389,- pr. måned
 • 500/500 Mbit/s
 • Viaplay Film & Serier i 6 mdr. Viaplay Film & Serier i 6 mdr.
 • Sikkerhedspakke
 • Waoo Smart WiFi
 • Online harddisk 25 GB
 • Udvidet installation
 • Altid nyeste Waoo udstyr
Min. pris i binding for fiber i 6 mdr.: 1.494,-. Har du ikke adgang til fibernet, vil der være omkostninger forbundet med etablering af fibernetværk til din bolig

Vilkår

Bestil senest 31.08.2020. Priserne gælder kun for nye kunder. Alle priser er i danske kroner inklusive moms. Bestilling af fibernetabonnement forudsætter, at du bor i et område med adgang til fibernettet. Abonnementet indgås med dit lokale Waoo fibernetselskab, der også forestår leveringen. Vilkår, produktudbud og priser kan variere hos det enkelte Waoo fibernetselskab. Alle fibernetabonnementer indgås med en bindingsperiode på 6 måneder. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel, dog tidligst til udløbet af bindingsperioden. Du har 14 dages fortrydelsesret på enhver bestilling af fibernetabonnement.

Viaplay Total

Med Viaplay Total får du masser af underholdning for hele familien. Med Viaplay får du de nyeste film, sport i verdensklasse, den bedste børneunderholdning, store danske og internationale serier samt alle de nyeste afsnit af dine TV3-favoritter før alle andre.

Følg dine favoritserier, forpremierer, danske programmer, de bedste komedier, madlavning, drama og krimi. Her finder du næsten alt!

Sport i verdensklasse. Gå ikke glip af de store engelske opgør i Premier League, du kan se alle kampene med Viaplay Total.

Børneprogrammer og film – med dansk tale. Få et stort udvalg af helt nye børnefilm og programmer på dansk. Klassikere som hele familien kan se.

Se så mange film du vil. De store blockbustere, romantiske komedier, Oscar-vindere, dokumentarer og action. Med Viaplay har du masser af film at vælge mellem i alle genrer.

Se Viaplay når det passer dig. Når du holder ferie i udlandet eller i sommerhuset. Når du vil synke ned i sofaen og slappe af. Når hele familien skal underholdes. Når humøret er til at græde eller grine. Når det passer dig.