Hvilken TV-pakke passer dine behov – Tag testen her!

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

WAOO FIBER

Inkl. Amazon Prime Video og Viaplay Film & Serier i 6 mdr.

Få Danmarks bedste internet

UANSET HVILKEN PAKKE DU VÆLGER giver vi dig Danmarks bedste internet* Inkl. Amazon Prime Video og Viaplay Film & Serier I 6 måneder

WAOO FIBER BASIC – det essentielle

WAOO FIBER EXTRA – endnu mere til endnu flere

WAOO FIBER FULL – næsten for meget af det gode

Hos Waoo får du lynhurtigt og stabilt fibernet og en sikkerhedspakke, der beskytter dine enheder, når du er online - uanset hvilken pakke du vælger. Vi tilbyder pakker der dækker forskellige internetbehov – så du skal bare finde den der passer til dit behov.

*Waoo vinder på området ’produktkvalitet’ i Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2021

Vilkår
Efter 6 mdr. fortsætter Viaplay Film & Serier til 119 kr. pr. md. og Amazon Prime Video fortsætter til 45 kr. pr. md. medmindre det opsiges. Priserne gælder kun for nye kunder. Du har 14 dages fortrydelsesret på enhver bestilling af fibernetabonnement. Bestilling af fibernetabonnement forudsætter, at du bor i et område med adgang til fibernettet. Abonnementet indgås med dit lokale Waoo fibernetselskab, der også forestår leveringen. Vilkår, produktudbud og priser kan variere hos det enkelte Waoo fibernetselskab. 1000/1000 Mbit/s leveres ikke overalt. Hvis du bestiller 1000/1000 Mbit/s, og vi ikke kan levere hastigheden, vil du blive kontaktet. Alle fibernetabonnementer indgås med en bindingsperiode på 6 måneder. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel, dog tidligst til udløbet af bindingsperioden.

Waoo SMART WIFI (WiFi 6)

Waoo lancerer nu en ny generation af det prisvindende Waoo Smart WiFi — en optimeret version, der gør dit WiFi hurtigere, mere stabilt og med endnu større rækkevidde.

Det nye Waoo Smart WiFi understøtter nemlig den nyeste og mest banebrydende WiFi-teknologi, WiFi 6, som giver dig og dit WiFi en masse nye fordele. Kort sagt er der lagt op til en væsentligt forbedret internetoplevelse for hele husstanden.

Waoo Smart WiFi med WiFi 6 leveres med Waoo Fiber Full og Waoo Fiber Extra.

Se mere her

VIAPLAY FILM & SERIER I 6 MDR.

Viaplay er en streamingtjeneste med masser af underholdning for hele familien. Med Viaplay får du de nyeste film, den bedste børneunderholdning, store danske og internationale serier samt alle de nyeste afsnit af dine TV3-favoritter før alle andre.

Med Viaplay kan du streame i hele EU og downloade offline. Så kan du se det, lige når du vil.

BESTIL WAOO FIBER OG FÅ VIAPLAY FILM & SERIER I 6 MÅNEDER - værdi 714,-

Efter 6 mdr. fortsætter Viaplay Film & Serier til 119,- pr. md. medmindre du opsiger det.

AMAZON PRIME VIDEO I 6 MDR.

Up dit streaming game med Amazon Prime Video.

Som de første i Danmark giver Waoo alle kunder 6 måneders adgang til Amazon Prime Video. Amazon Prime Video giver dig adgang til tusindvis af populære film, serier og anmelderroste prisvindende Amazon Originals. Du finder også et stort udvalg til børn .

Oplev det hele på tværs af alle dine enheder som Smart TV, spillekonsoller, smartphones og tablets. Download og se indhold offline når du vil, hvor du vil.

Efter 6 mdr. fortsætter Amazon Prime Video til normalpris 45,- pr. md. såfremt det ikke opsiges.

Waoo Fiber Fordele

HASTIGHEDSGARANTI

Med internet fra Waoo får du − som minimum − altid den hastighed, du betaler for. Også selvom du bruger forbindelsen til TV samtidig.

UDVIDET INSTALLATION

Med Waoo Udvidet Installation får du en individuelt tilpasset installation af dine produkter.

SIKKERHEDSPAKKE

Med alle vores fiberpakker får du en sikkerhedspakke, der beskytter både computere, Android tablets og telefoner, når du er online. Den kan bruges på et ubegrænset antal enheder og indeholder bl.a. antivirus, firewall, sikker færden på netbank og onlinehandel samt forældrekontrol.

ONLINE HARDDISK

Med en online harddisk får du ekstra plads til dine billeder, videoer eller andre filer, du vil gemme og have sikkerhed for ikke forsvinder.

Tjek om du kan få Waoo