Hvilken TV-pakke passer til dine behov? Tag testen her og find svaret.

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

KAN JEG FÅ FIBERNET?

{{ address }}
Ret adresse

HVAD KRÆVES DER, FOR AT JEG KAN FÅ FIBERNET?

Din mulighed for at få fiberbredbånd afhænger først og fremmest af din geografiske placering. For at du kan blive opkoblet til lynhurtigt fibernet, skal du nemlig bo i et område, hvor der i forvejen er nedgravet fiberkabler. Antallet af husstande, der har mulighed for at få fibernet, er stort, men varierer fra kommune til kommune. Du kan med fordel forhøre dig hos dit lokale fibernetselskab, om der er planer om etablering af fibernet i dit område.

HVORDAN FOREGÅR INSTALLATIONEN?

Hvis du bor i et af de områder, hvor der allerede er nedgravet fiberkabler, så kan du få fibernet snart. Opkoblingen til fibernet er ganske simpel. Dit fibernetselskab fører et fiberkabel gennem husets sokkel og til et egnet sted for installationen af fiberboksen. Alt efter dine behov tilsluttes computer, TV og telefon til boksen, og så er du klar til at nyde godt af de mange muligheder, som en lynhurtig internetforbindelse byder på.

FORDELE

  • Lynhurtigt internet:Med fibernet får du ekstremt hurtigt internet derhjemme. Dette er især en fordel, hvis I ofte streamer film og serier eller til gaming. Du behøver dog hverken at være gamer eller storstreamer for at få glæde af den lynhurtige forbindelse. Vi har abonnementer til ethvert behov, så alle kan få fordele af at få fibernet.

  • Telefoni:Du kan få fastnettelefoni over fibernettet. I mange tilfælde er der mange penge at spare, og problemer med dårlig forbindelse hører fortiden til.

  • TV:Hvis du vælger at gøre brug af muligheden for at se TV via fibernet, kan du med vores nye TV-boks se frem til at få mest muligt ud af det tilgængelige 4K/Ultra HD-indhold, hvis dit fjernsyn understøtter den høje opløsning.

Læs mere om vores 4K/UHD TV-boks her

HISTORIEN BAG FIBERNET OG FIBERBREDBÅND I DANMARK

For 15 år siden var der ikke lige så mange kunder, der stillede spørgsmålene ”kan jeg få fibernet”, eller ”kan jeg få fiberbredbånd”? Udbredelsen af teknologien er nemlig forholdsvis ny her i Danmark.

For et par år siden blev der nedgravet lyslederkabler i store dele af landet, som fibernet leveres via. Dette medførte, at et stort antal danske husstande kunne skifte fra almindeligt bredbånd til fiberbredbånd og nyde alle fordelene ved den hurtigere internetforbindelse.

Før i tiden var det mere almindeligt at opleve problemer med forbindelsen, hvis flere i husstanden var online på samme tid. Dette behøver fibernetkunder ikke bekymre sig om, eftersom denne nyere teknologi kan håndtere langt større datamængder på kortere tid.

Herudover har fibernettet også den fordel, at du får en personlig forbindelse. Dette betyder, at du ikke deler din forbindelse med nogen andre husstande. Derfor vil du ikke opleve problemer, i de perioder hvor mange benytter nettet på samme tid f.eks. om aftenen, da du er alene om din forbindelse.

Udbredelsen af fibernettet har ført til, at vi hos Waoo i dag kan svare ja til en stor del af vores kunder, når de kommer med spørgsmålet ”kan jeg få fibernet”? Netop dette er vi utroligt glade for, da det simpelthen er den hurtigste form for internet, du kan opnå lige nu.

ØNSKER DU AT BLIVE KUNDE HOS WAOO?

Som kunde hos Waoo får du mest ud af internettets mange muligheder og får allerede i dag morgendagens internet. Der er mange fordele forbundet med at være kunde hos Waoo. For eksempel giver vi en hastighedsgaranti, som vi holder. Derudover får du hos os fiberbredbånd, hvor der er nok overskud til alt, som I ønsker at foretage jer online. Alt lige fra gaming til streaming og meget mere. Det hele er muligt med fiberbredbånd fra Waoo.

Med den rette pakke er du perfekt dækket ind i forhold til dine behov, uden at du betaler for noget, du ikke får brugt. Husk at du både kan få internet, TV og telefoni fra Waoo. Dette vil give dig mulighed for at finde en skræddersyet pakke, der hurtigt og let dækker alle dine behov på én gang.

Læs om vores telefoni her