Kundeservice

Installation af fibernet

Har du spørgsmål til installation af fibernet i din bolig, kan du finde svar her nedenfor

Hvilken type kabel skal jeg have, og hvordan skal kablet kobles til?

For at bruge fiberboksens udgange til TV eller computer skal du benytte et netværkskabel. Kablet må ikke være længere end 90 meter. Vi anbefaler, at du kabler med et ”lige kategori 5e kabel”. Når du skal kable fra fiberboksen ud til dit TV eller computer er det vigtigt, at du forbinder kablet direkte. Hvis du skal have flere TV eller computere på din fiberinstallation, skal du benytte en switch til TV og en router til dine computere. Med hensyn til telefonen kan du stort set benytte de kabler, du allerede har i huset. Har du IP-telefoni hos Waoo!, kan du sammenkoble op til 4 telefoner i et parallelt net

Hvordan kommer fibernettet ind i min bolig?

Dit energiselskab fører fiberkablet gennem husets sokkel på et egnet sted. Fiberkablet kobles sammen med fiberboksen, som placeres et egnet sted i din bolig efter dit ønske. Dit TV, din computer og din telefon skal derefter forbindes til boksen.

 

Kan du få waoo

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.