Deltag i vores konkurrence om et Apple TV her

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Sikkerhedspakke

Spørgsmål og Svar

FAQ om sikkerhedspakken

Herunder har du adgang til spørgsmål og svar vedr. sikkerhedspakken.

Hvad er safepay?
Luk svar

Safepay er en krypteret web browser som følger med Internet Security, der gør, at du kan færdes på nettet helt uden bekymringer.

Hvordan fungerer Safepay?
Luk svar

Safepay fungerer på den måde, at når du åbner det, åbner det væk fra resten af dit system, nærmest i en osteklokke, og sørger for at alt du foretager dig på nettet ikke kan blive overvåget.

Hvorfor kan jeg ikke komme på netbank?
Luk svar

At du ikke kan komme på netbank skyldes ofte et Java-problem. Sørg for at den nyeste version af Java er opdateret, og prøv så igen. Hvis du benytter dig af Safepay, skal du sørge for, at Java er slået til i indstillingerne.

Hvad skal jeg gøre når min computer kommer med en advarsel?
Luk svar

Når der kommer en advarsel på din computer, er det vigtigt, at du noterer, hvad advarslen siger, og følge det der står, du skal gøre. Står der intet, eller er du i tvivl, så kontakt vores support team.

Hvordan afinstallerer jeg Chili Family Pack?
Luk svar

For at afinstallere Chili Family Pack skal du på http://www.chilisecurity.dk/free-tools/ vælge ”Gratis værktøjer”, og downloade den der hedder ”Removal Tool”. Denne skal du blot starte op, og så ordner den resten for dig.

Jeg har fået Chili Family Pack nu, men modtager ikke min licens nøgle på min e-mail, hvordan får jeg den så?
Luk svar

Hvis ikke du modtager din licensnøgle på e-mail, så kan du få den igen via Kundeservice eller online via selvbetjening site.

Jeg har en Licens nøgle til Chili Family Pack, hvordan aktiverer jeg det?
Luk svar

Under installationen af programmet vil du i den sidste del af installationen blive bedt om at indtaste en licensnøgle.

Hvad betyder krypteret web browser?
Luk svar

En krypteret web browser er ligesom når du benytter Internet Explorer, Firefox eller Google Chrome, men den er krypteret således, at dine ”fodspor” på internettet bliver skjult, i den forstand, at hvis der skulle være en som sad og holdte øje på jeres net, vil han se en masse mærkelige tegn, bogstaver og tal i stedet for at kunne se f.eks. hvilke koder du skriver ind.

Den krypterede webbrowser kan fx. være relevant at bruge i forbindelse med shopping af rejser m.v. over nettet, hvor priser hos nogle udbydere sættes efter brugerens tidligere søgninger.

Hvordan laver jeg en fuld scanning af min computer?
Luk svar

For at lave en fuld scanning skal du åbne programmet, vælge den boks i venstre side der hedder ”Protection”, og så under den fane der hedder ”Antivirus” klikke på System Scan.

Skal jeg gøre noget selv?
Luk svar

Nej, så snart Chili Family Pack er installeret, behøver du ikke længere røre en finger selv. Alt kører i autopilot og sørger selv for at scanne, opdatere og holde din computer fuldt beskyttet.

Jeg bruger en gratis version i dag. Hvorfor skal jeg bruge denne sikkerhedspakke?
Luk svar

En gratis version af antivirus er simpelthen ikke længere tilstrækkeligt for at holde sig fuldt beskyttet, bl.a. fordi det ikke indeholder beskyttelse af netbank, hvilket gør at din netbank reelt er udsat hver gang du bevæger dig rundt på nettet. Med Chili Family Pack, er der både beskyttelse af netbank, 2-vejs firewall og en fuldkommen autopilot for at holde dig og din computer så sikker som overhovedet muligt. Derudover er sikkerhedspakken bygget op om den teknologi, som flere år i træk, er blevet kåret til at være verdens bedste i både sikkerhed og ydeevne.

Du skal i øvrigt være opmærksom på at du i de gratis programmer typisk accepterer at selskabet logger og sælger dine browsingdata – læs mere her: http://www.computerworld.dk/art/235007/antivirus-producent-vi-saelger-din-surf-historik-til-reklamefirmaer

Jamen, der er jo indbygget antivirus i Windows, så er der jo ingen grund til at installere Chili?
Luk svar

Det indbyggede antivirus, er kun tilgængeligt i Windows 10 eller Windows 8 og fungerer på præcis samme måde som en gratis antivirus, så det halter også på sikkerheden med både manglede beskyttelse af netbank og fuld automatisk scanning og opdatering. Derudover har programmet det med at sløve computeren, så snart der scannes, hvilket ikke sker med dette produkt. I denne sikkerhedspakke er der nemlig en kunstig intelligens, der gør, at den selv justerer sine ressourcer således at computeren belastes mindst muligt, både under selve scanningen og ved almindelig daglig brug.

Hvilke devices findes sikkerhedsklienten til?
Luk svar

Du kan bruge sikkerhedsklienten til følgende enheder:

  • Computer med windows eller MAC styresystemer
  • Android mobil og tablets
Kan jeg få virus hvis jeg åbner en vedhæftning i en virusinficeret mail?
Luk svar

Ja, i yderst sjældne tilfælde. Men med Chili Family Pack vil du være sikret bedst muligt.

Skal jeg afinstallere min nuværende sikkerhedsklient inden jeg installerer Chili Family Pack?
Luk svar

Ja det skal du. I forbindelse med installationen af sikkerhedsklienten sker dette automatisk, så du skal blot følge vejledningen.

Hvor mange devices må jeg installere sikkerhedsproduktet på?
Luk svar

Din licensnøgle gælder din husstand og du kan installere produktet på de enheder du har i husstanden.

Må jeg dele licensnøglen med andre?
Luk svar

Nej det må du ikke. Din licensnøgle er personlig og gælder for din husstand.

Hvordan virker antispam?
Luk svar

Gennem en stor database over spam syndere, kan Chili Family Pack sortere spam mails fra.

Hvad betyder det antal dage til licensfornyelse som er angivet i klienten?
Luk svar

Det er så du kan se hvornår produktet fornyes. Det har ingen praktisk betydning for dig, så længe du har produktet i forbindelse med Waoo Fiber.

Hvor meget sløver sikkerhedspakken min PC?
Luk svar

Opfylder din PC de nødvendige krav til at køre styresystemet optimalt, skulle du ikke bemærke en forskel i hastigheden.

Hvorfor er der ikke en klient til IOS?
Luk svar

Apple har en streng politik på deres iOS enheder og tillader ikke tredje part antivirus distributører.

Hvor sikker er denne klient ift. andre sikkerhedsklienter?
Luk svar

Med den prisvindende teknologi bag Chili Family Pack, er klienten altid up-to-date og længst fremme, hvad angår din sikkerhed på internettet.

Hvilke vilkår gælder for produktet?
Luk svar

I forbindelse med installationen godkender du de til enhver tid gældende vilkår som vi anbefaler du læser inden du godkender.

Jeg har allerede et Chili Security sikkerhedsprodukt i dag – kan jeg beholde det?
Luk svar

Hos Waoo er Chili Family Pack inkluderet i alle vores Fiberpakker, og dermed en del af prisen. Vi anbefaler derfor at du opsiger de tilsvarende produkter du måtte have i dag, og benytte dig af den besparelse du har opnået ved at have Waoo Fiber.

Chili Family Pack gennem Waoo
Luk svar