Hvilken TV-pakke passer til dine behov? Tag testen her og find svaret.

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Waoo Streaming

Spørgsmål & svar

FAQ om Waoo Streaming

Hvad er streaming?
Luk

Streaming betyder, at du ser TV, film og serier via internettet. På den måde kan du – modsat traditionelt flow-TV – selv bestemme, hvad du vil se og hvornår. Det kræver blot adgang til en streamingtjeneste (fx TV 2 PLAY eller Netflix) og forbindelse til internettet.

Læs mere om streaming her.

Hvordan streamer man?
Luk

Når du streamer, ser du TV, film eller serier via internettet. Det kan være på din smartphone, tablet, computer eller et smart TV.

For at streame skal du have adgang til en streamingtjeneste – enten som en app på din smartphone, tablet eller Smart TV eller via streamingtjenestens hjemmeside på din computer.

Vil du se din underholdning på et fjernsyn, kan du streame det til fjernsynet via Google Chromecast eller Apple TV. Det gør du ved hjælp af streamingtjenestens app på din smartphone, tablet eller computer, som via Google Chromecast eller Apple TV bliver spejlet til dit fjernsyn.

Læs mere om, hvordan man streamer her.

Kan jeg få streaming fra Waoo?
Luk

Med et abonnement på fibernet fra Waoo kan du nemt tilkøbe streamingtjenester som TV 2 PLAY og Viaplay med masser af gode udsendelser, film og serier.

Med en Waoo Stor TV-pakke får du desuden gratis adgang til Viaplay Total og TV 2 PLAY Favorit + Sport med underholdning og sport i verdensklasse.

Se hele vores udbud af streamingtjenester på https://www.waoo.dk/streaming/.

Hvordan får jeg adgang til mine streamingtjenester fra Waoo?
Luk

Når du har bestilt en streamingtjeneste med Waoo, modtager du en mail med information om, hvordan du aktiverer dine streamingtjenester samt link til download af de streamingtjenester, du har bestilt.

Hvordan bruger jeg streamingtjenesterne?
Luk

For at bruge en streamingtjeneste skal du downloade streamingtjenestens app på de enheder, som du ønsker at se streaming på (f.eks. telefon eller tablet).

Streamingtjenesternes apps kan du finde ved at søge på streamingtjenestens navn i enten App Store på iOS-enheder eller Google Play Butik på Android-enheder.

Streamingtjenesterne kan benyttes i både Danmark og EU, under samme vilkår som Waoo TV Go (streamingbaseret TV-pakke).

Hvad gør jeg hvis jeg har et abonnement på streamingtjenesten i forvejen?
Luk

Hvis du allerede har et abonnement på en streamingtjeneste, som du bestiller hos Waoo, skal du selv opsige dit nuværende abonnement.

Når du modtager oprettelsesoplysninger efter din bestilling af en streamingtjeneste hos Waoo, skal du oprette dig igen – men bare rolig: streamingtjenesten genkender dig, og du beholder din brugerprofil, historik og gemte favoritter.

Kan jeg streame på mit fjernsyn via Chromecast og Airplay?
Luk

Vil du se din underholdning på et fjernsyn, kan du streame det til fjernsynet via Google Chromecast eller AirPlay på Apple-enheder. Det gør du ved hjælp af streamingtjenestens app på din smartphone, tablet eller computer, som via Google Chromecast eller AirPlay bliver spejlet til dit fjernsyn.

Læs mere om, hvordan du bruger Google Chromecast her.

Hvad gør jeg hvis jeg har oplever udfald på streamingtjenesterne?
Luk

Hvis du oplever udfald eller andre tekniske problemer med en streamingtjeneste, beder vi dig kontakte streamingtjenesten eller søge efter en løsning på streamingtjenestens hjemmeside. Her kan du oftest finde hjælp i streamingtjenestens hjælp-center, kundeservice, FAQ eller lignende.

Et teknisk problem hos en streamingtjeneste vil ofte ligge udenfor Waoos indflydelse, men vi vil selvfølgelig forsøge at løse eventuelle problemer, som vi har indflydelse på.

Viaplay

Hvordan får jeg adgang til Viaplay på min TV-boks?
Luk

Klik på Viaplay i portalmenuen. Viaplay er kun tilgængelig på Waoo TV-bokse af typen AirTies 7410. Bemærk endvidere at adgangen kræver et Viaplay-abonnement.
Har du ikke en 7410 TV-boks, kontakt da dit lokale fiberselskab som har mulighed for at tilbyde dig en boks-opgradering på nogle særlige betingelser.

Hvordan opretter jeg et Viaplay-abonnement?
Luk

Hvis du har en Waoo Stor TV-pakke har du adgang til streamingtjenesten Viaplay Total, og du har modtaget en aktiveringsmail fra dit fiberselskab. I denne mail er der en engangskode, som du skal bruge til at oprette dit abonnement.

Oprettelse af Viaplay-abonnement skal ske på https://signup.viaplay.dk/waoo med de oplysninger du har fået tilsendt af dit fiberselskab.

Vælg dit fiberselskab i rullemenuen og indtast din engangskode og din e-mail.

Du finder din engangskode i den mail du har modtaget. Alternativt skal du kontakte dit lokale fiberselskab.

Kan jeg bruge et eksisterende Viaplay-abonnement?
Luk

Ja. Når du åbner Viaplay første gang indtaster du blot din email og Viaplay-adgangskode. TV-boksen husker disse, så du slipper for at logge på hver gang.

Hvordan ændrer jeg Viaplay-bruger?
Luk

Ønsker du at ændre den Viaplay-bruger som er tilknyttet TV-boksen, kan du i appen logge ud og herefter logge ind med en anden bruger.

Jeg har glemt min adgangskode.
Luk

Gå til https://account.viaplay.dk/forgot-password.

Angiv den e-mailadresse, du brugte, da du registrerede dig, så får du en mail med et link som hjælper dig med at skifte adgangskode med det samme.

Hvor finder jeg hjælp til mit Viaplay-abonnement?
Luk

Du finder masser af hjælp på https://kundeservice.viaplay.dk/.

Prime Video

Hvad er Amazon Prime Video?
Luk

Amazon Prime video er en underholdnings streamingtjeneste, som tilbyder streaming af tusindvis af populære film, serier og prisvindende Amazon Originals med Amazon Prime Video, som The Boys, Good Omens, Tom Clancy's Jack Ryan, and The Marvelous Mrs. Maisel.

Hvad er fordelene med Amazon Prime Video?
Luk

Med Amazon Prime Video får du disse fordele:

  • Ubegrænset streaming af tusindvis af film, serier og prisvindende Amazon Originals.
  • Reklamefri og uforstyret streaming, til tre brugere på forskellige skærme på samme tid.
  • Skuespiller biografier, soundtracks og mere med X-Ray.
  • Mulighed for at se indholdet på forskellige devices.
  • Titler i 4K UHD.
  • Adgang til Twitch Prime
Jeg har allerede andre streamingtjenester (f.eks. Netflix, Viaplay, TV 2 Play), hvorfor skal jeg have Amazon Prime Video?
Luk

Amazon Prime Video giver dig adgang til en bred vifte af serier og film, som ikke kan ses hos andre streamingtjenester, bl.a. prisvindende Amazon Originals som The Boys, Good Omens, Tom Clancy's Jack Ryan. Med disse og tusindvis af andre serier og film, unikke funktioner som X-Ray, muligheden for at se indhold på forskellige enheder på samme tid eller downloade til offline visning, er Prime Video et godt valg for enhver, der kan lide at opdage nyt indhold eller se deres favoritter derhjemme eller på farten.

Hvilken app skal jeg downloade for at benytte Amazon Prime Video?
Luk

Du kan downloade følgende apps til din mobil fra App Store eller Play Store her:

App Store

Play Store

Kan jeg stadig få Amazon Prime Video med Waoo?
Luk

Du kan desværre ikke længere få 6 måneders adgang til Amazon Prime Video med Waoo. Men har du den nyeste TV-boks fra Waoo (DIW 3930) finder du Amazon Prime Video som app på TV-boksen.

Hvordan opsiger jeg mit introduktionstilbud på Amazon Prime Video, som jeg har fået gennem Waoo?
Luk

Hvis du ønsker at afmelde dit introduktionstilbud, skal du kontakte dit lokale fibernetselskab. Se kontaktoplysninger

Hvordan tjekker jeg om der er blevet betalt for mit Amazon prime Video abonnement?
Luk

Du kan tage fat i dit lokale fibernetselskab og høre om de har fået knyttet Amazon Prime Video til din konto. Se kontaktoplysninger

Hvordan får jeg undertekster på Amazon Prime Video film og serier
Luk

Når der afspilles en film eller serie, der har undertekster vælges ikonet eller

Vælg det sprog du ønsker.

Hvordan ændre jeg lyden til et andet sprog i de Prime Video titler der tillader dette?
Luk

Når du afspiller en titel, tryk på ikonet

Tryk herefter på det lydspor du ønsker at lytte til.

Note: Ikke alle Amazon Prime Video titler har alternative spor eller lyd beskrivelser og det er ikke alle devices, der understøtter alternative lydspor.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?
Luk

Kontakt dit lokale fibernetselskab. Se kontaktoplysninger

Hvor kan jeg få hjælp til Amazon Prime Video
Luk

Du kan besøge Amazon Prime Video support siden og få hjælp