Hvilken TV-pakke passer til dine behov? Tag testen her og find svaret.

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Fortrydelsesret

Information og Vejledning

FORTRYDELSESRET

Bemærk, at du ved bestilling på waoo.dk har ret til at træde tilbage fra en indgået abonnementsaftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor aftalen blev indgået.

Når du har afgivet en bestilling på waoo.dk har du ret til at træde tilbage fra en indgået abonnements- eller købsaftale uden begrundelse. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor abonnementsaftalen blev indgået eller hvor du har modtaget varen, som du har købt.

Ved bestilling af Waoo Streaming giver du dog samtykke til, at udførelsen af leveringen straks påbegyndes, og anerkender, at din fortrydelsesret bortfalder, når du registrerer dig og opretter en konto hos én af streamingtjenesterne

Hvis du fortryder købet af en vare (eksempelvis en TV-boks) skal du returnere varen til dit lokale fibernetselskab i samme stand, som da du modtog den. Du skal returnere varen senest 14 dage efter at du har meddelt fibernetselskabet om din fortrydelse. Varen skal returneres i originalemballagen.

Hvis fibernetselskabet kan konstatere en værdiforringelse ved den returnerede vare, forbeholdes ret til at modregne et beløb svarende til værdiforringelsen i det beløb, som udbetales til dig.

Vær opmærksom på, at du selv skal afholde alle omkostninger ved returnering, og at du selv bærer risikoen for varen under selve returneringen. Prisen for returforsendelsen afhænger af varens vægt og valg af transportør.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele dit lokale fibernetselskab om din beslutning om at fortryde denne abonnementsaftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev, fax eller e-mail). Det er ikke obligatorisk at bruge standardformularen herunder for at fortryde abonnementsaftalen.

Hent fortrydelsesformular