Hvilken TV-pakke passer til dine behov? Tag testen her og find svaret.

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Om Waoo

DANMARKS FØRENDE LEVERANDØR AF INTERNET, TV, STREAMING OG TELEFONI VIA FIBERNETTET

I 11 år i træk har forbrugerne kåret Waoo som Danmarks bedste internetselskab*, og vi arbejder hver dag for at give danskerne den ultimative digitale løsning. Vores størrelse og erfaring betyder, at vi kan tilbyde dig de mest innovative og fremtidssikrede løsninger − naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Waoos produkter på internet, TV, streaming og telefoni leveres af dit lokale fibernetselskab, som også står for rådgivning, installation, support og kundeservice.

Waoo har hovedkvarter i Tilst ved Aarhus, men samarbejder med lokale fibernetselskaber over hele landet. Du kan finde din lokale Waoo leverandør her:

FIND DIT LOKALE FIBERNETSELSKAB


*Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2022

Internet som det burde være

Waoo’s slogan er ”Internet som det burde være”, fordi internettet er fantastisk og rummer et utal af muligheder, som vi ønsker at hjælpe kunderne til at udnytte fuldt ud. Vi har fokus på, at levere de bedst mulige digitale oplevelser og på at tilbyde ultimative og innovative digitale løsninger til konkurrencedygtige priser. Vores målrettede medarbejdere stræber efter at give danskerne den bedste internetoplevelse ved hjælp af vores lynhurtige fibernet.

Som kunde hos Waoo har man det, vi kalder for fiberfordele. Man får adgang til masser af underholdning via en stabil, lynhurtig og fremtidssikret fiberbredbåndsforbindelse med symmetriske hastigheder og enorm kapacitet. På en fiberforbindelse er der er nok til alle. Hele familien kan være på nettet samtidig, og man kan streame serier, spille online, uploade billeder og se knivskarpt fjernsyn på samme tid - uden at det hverken påvirker oplevelsen eller hastigheden.

Waoo giver hastighedsgaranti. Det er en af vores fiberfordele. Vi mener nemlig ikke, at det er rimeligt, at man som internetkunde skal betale for mere, end man får. Derfor garanterer vi, at du, som minimum, altid får den hastighed, du betaler for. Får du, hvad du betaler for i dag? Test selv ...

FÅ MÅLT DIN INTERNETHASTIGHED

Læs også, hvad du selv kan gøre for at forbedre dit WiFi-signal i hele hjemmet i Waoos ultimative WiFi-guide.

Find WiFi-guiden her

KÅRET SOM BEDST I TEST 11 ÅR I TRÆK

Vores kunder har 11 år i træk kåret Waoo som Danmarks bedste internet. Og vi ligger i top, når det kommer til kundeloyalitet og produktkvalitet. Vi er stolte af, at det afspejler vores vision om, hvordan internet skal være. Du kan læse mere om vores kåring her:

DANMARKS BEDSTE INTERNET

Se mere om Waoo PÅ

LinkedIn
Instagram
YouTube
Facebook
Wikipedia

Eller kontakt os på:

Waoo A/S
True Møllevej 9
8381 Tilst
Reception tlf: 70102220
CVR: 28990790

Waoo støtter

Waoo støtter Danske Hospitalsklovne
fmkb-2019.jpg