{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Ledelse

Om Waoo

Ledelsen i Waoo

JØRGEN SØRENSEN STENSGAARD

Administrerende direktør og Direktion. Har været i Waoo siden 2009. Jørgen har en HD-R fra Aarhus Universitet og 12 års ledelsesmæssig erfaring som økonomi- og administrerende direktør i detailbranchen.

OLE ØRNDRUP

Teknisk Direktør. Ole er uddannet teletekniker hos Jydsk Telefon og har mere end 20 års ledelsesmæssig erfaring på strategisk og taktisk niveau fra større nationale og internationale virksomheder indenfor Telecom og IT.

FRANK POULSEN KIRK

Markedsdirektør. Tiltrådt marts 2016 med ansvar for Waoos kommercielle aktiviteter. Frank har gennem 27 år arbejdet med kommerciel ledelse i energibranchen og detailhandlen. Han har en E*MBA fra ABS i forandringsledelse fra 2011 samt en HD-A i International afsætning.

DORTE WINTHER OLSEN

CFO. Dorte kom til Waoo i 2011. Hun har mange års erfaring indenfor økonomi og regnskab, bl.a. som økonomiansvarlig i APV/SPX. Hun har en HD i regnskab fra CBS og har bl.a. også arbejdet som revisor hos PWC i San Francisco.

ALLAN BAADSGAARD MØNSTED

Direktør for forretningsudvikling og strategi. og har været ansat i Waoo siden marts 2018. Han er cand.merc. og har en HD samt mange års ledelseserfaring. Allan har bl.a. tidligere været marketingchef for Bilka, kædedirektør for Punkt1, director for Customers and Marketing Intelligence hos TDC og senest arbejdet som CSO og CFO ved SCADA International.