Om Waoo

Ledelsen

Ledelsen i Waoo består af:

Jørgen Stensgaard

Jørgen Sørensen Stensgaard

Administrerende direktør og Direktion. Har været i Waoo siden 2009. Jørgen har en HD-R fra Aarhus Universitet og 12 års ledelsesmæssig erfaring som økonomi- og administrerende direktør i detailbranchen.

 Ole Ørndrup

Ole Ørndrup

Teknisk Direktør. Ole er uddannet teletekniker hos Jydsk Telefon og har mere end 20 års ledelsesmæssig erfaring på strategisk og taktisk niveau fra større nationale og internationale virksomheder indenfor Telecom og IT.

 Frank Poulsen Kirk

Frank Poulsen Kirk

Markedsdirektør. Tiltrådt marts 2016 med ansvarlig for Waoo’s kommercielle aktiviteter. Frank har gennem 27 år arbejdet med kommerciel ledelse i energibranchen og detailhandlen. Han har en  E*MBA fra ABS i forandringsledelse fra 2011 samt en HD-A i International afsætning.

Dorte Winther Olsen

CFO. Dorte kom til Waoo i 2011. Hun har mange års erfaring indenfor økonomi og regnskab, bl.a. som økonomiansvarlig i APV/SPX. Hun har en HD i regnskab fra CBS og har bl.a. også arbejdet som revisor hos PWC i San Francisco.

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.