Hvilken TV-pakke passer til dine behov? Tag testen her og find svaret.

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Medarbejderhistorier

HVORDAN ER DET AT ARBEJDE HOS WAOO?

arbejde hos Waoo

Her kan du læse om hvordan det er at arbejde hos Danmarks førende leverandør at internet, TV og telefoni via fibernet - fortalt af medarbejdernen selv

ANDERS WESTERMANN

Mød Anders Westermann der fortæller om hverdagen som Driftstekniker projektleder i Waoo:

Jeg oplever, at der er et virkelig godt sammenhold i Waoo og ikke mindst i min afdeling, hvor jeg ser os som en familie. Jeg har nogle fantastiske kollegaer, og der er en meget afslappet og uformel tone på gangen. Der har også været meget lidt udskiftning i min afdeling, og det har igennem mange år givet stor stabilitet i arbejdet. Samtidig er vi en mindre virksomhed, og det betyder, at jeg oplever stor variation i mine opgaver, mulighed for at udvikle mig og selv styre min dagligdag. Virksomhedens størrelse og det, at vi sidder under samme tag, gør også, at alle kender hinanden og har berøringsflade på kryds og tværs. Vores størrelse gør os desuden konkurrencedygtige, da der sjældent er langt fra tanke til handling, og på den måde kan vi altid være med udviklingen i markedet, fordi vi er agile.

JACOB CHRISTIAN SKJELMOSE, TECHNOLOGY ARCHITECT

Mød Jacob Christian Skjelmose, Technology Architect ved Waoo, der kort fortæller om, hvorfor han skiftede til Waoo:

”Noget af det jeg vægter højt ved en arbejdsplads og havde fokus på ved mit jobskifte, er de faglige udfordringer og udviklingsmuligheder, der er i virksomheden. I forhold til hvor jeg kom fra, er Waoo en meget agil virksomhed, der formår at sætte handling bag planer og strategier, hvilket bl.a. kommer til udtryk ved at beslutningsvejene er kortere samt hierarkiet mindre og langt mere fladt. Derudover oplever jeg en stærk kultur, der er med til at skabe et godt sammenhold både fagligt og socialt. Som ny medarbejder føler man sig hurtigt som en del af holdet.”

JOB HOS WAOO?
- VIL DU ARBEJDE ET STED, HVOR FREMTIDEN ALLEREDE ER?

Så send os din uopfordrede ansøgning. Har vi ikke lige jobbet til dig nu, vil vi gerne gemme din ansøgning – fordi hvem ved – måske er jobbet der i morgen.

SEND OS DIN ANSØGNING