Persondata og cookies

Waoo’s persondata- og cookiepolitik på Waoo.dk

Herunder kan du læse hvilke oplysninger Waoo indsamler vi indsamler når du besøger hjemmesiden waoo.dk, herunder hvordan vi indsamler dem og hvordan vi anvender disse oplysninger. Du kan desuden læse hvordan du kan få adgang til at gennemse og opdatere dine oplysninger og hvem du kan kontakte hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores persondata- og cookiepolitik. Du skal være opmærksom på, at du automatisk accepterer denne persondata- og cookiepolitik når du besøger waoo.dk.

Cookies

På waoo.dk benytter vi cookies til at gøre din oplevelse bedre. 

En cookie er en lille datafil, som nogle websteder gemmer på din computers harddisk, når du besøger webstedet. Vi anvender såvel session-id-cookies som faste cookies. En session-id-cookie slettes, når den besøgende lukker browseren. En fast cookie er en lille tekstfil, der gemmes på brugerens harddisk i en længere periode. Faste cookies kan slettes via vejledningen i din internetbrowsers hjælpefil. En cookie-fil kan indeholde oplysninger som f.eks. et bruger-id, som webstedet anvender til at spore de sider, du har besøgt, men de eneste personlige oplysninger en cookie kan indeholde, er oplysninger, du selv leverer. En cookie er ikke en virus eller spyware.

Hvis du foretrækker ikke at modtage cookies, mens du besøger vores websteder, kan du konfigurere din browser til at advare dig, før du accepterer cookies og derefter afvise denne cookie, når din browser meddeler dig om den. Du kan også afvise alle cookies ved at slå dem fra i din browser, men du vil i så fald ikke være i stand til at få det fulde udbytte af Waoo.dk.

Du kan få yderligere oplysninger om hvordan du sletter eller helt undgår cookies ved at klikke på dette link: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvilke personoplysninger indsamler vi når du besøger waoo.dk?

Waoo indsamler overordnet set to forskellige typer af oplysninger om dig:

  • Oplysninger indsamlet i forbindelse med dit besøger waoo.dk
    Du kan besøge vores websted uden at fortælle os, hvem du er og uden at afsløre information om dig selv. Vi indsamler dog nogle generiske oplysninger om vores besøgende for at måle effektiviteten af webstedet og fortsat forbedre det. Disse oplysninger kan omfatte: din IP-adresse, din browsertype, dit operativsystem, dit domænenavn, besøgstidspunkter og adresser på websteder, der linker til os.

Der indsamles denne type oplysninger uanset om du har abonnement på et Waoo-produkt ved dit lokale energiselskab eller ej.

  • Oplysninger afgivet til Waoo i forbindelse med deltagelse i konkurrence eller lignende

    Det er i en række situationer nødvendigt, at du identificerer dig for at få det fulde udbytte af alle funktioner og tilbud, der udbydes af Waoo A/S i samarbejde med dit lokale energiselskab. Du afgiver eksempelvis oplysninger, der kan henføres til dig hvis du abonnerer på Waoo’s nyhedsbrev, ved at udfylde spørgeskemaer eller ved at deltage i konkurrencer og ved brug af særlige tilbud.

Hvordan anvender vi de oplysninger, som vi indsamler?

Overordnet set indsamler Waoo oplysninger om din brug af vores websteder da vi ønsker at kunne levere en mere tilpasset oplevelse af vores websteder baseret på oplysninger, du har leveret gennem dine tidligere besøg på Waoo.dk.

Vi anvender de indsamlede oplysninger om din brug af Waoo.dk til brug for drift af webstedet, til at forbedre webstedets kvalitet og ydelse og til at levere generelle statistikker vedrørende brugen af waoo.dk.

Vi bruger Google Analytics til trafikmåling. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Du kan stadig anvende Waoo.dk hvis du fravælger brugen af sådanne cookies. 

Vi udarbejder ligeledes brugeranalyser i anonym form til vores potentielle partnere, annoncører og tredjeparter.

Vi kombinerer muligvis personlige oplysninger indsamlet fra forskellige kilder, hvis vi derved kan give vores brugere en bedre oplevelse ved brugen af vores websteder.

Du har altid mulighed for at få indsigt i de persondata, vi har registreret om dig. Du kan gøre indsigelse mod enhver registrering i henhold til reglerne i persondataloven, ligesom du har krav på at få urigtige oplysninger rettet eller slettet hvis du ønsker det. Waoo opbevarer de registrerede persondata så længe, det er nødvendigt for at kunne yde en god service over for vores brugere.

Såfremt du har givet samtykke til, at Waoo eller det lokale energiselskab kan rette henvendelse til dig med information om fiberbredbåndsprodukter, og ønsker du ikke fremover at blive kontaktet direkte med information herom, skal dette meddeles til det lokale energiselskab. 

Meddelelse om ændringer af denne politik

Waoo vil opdatere denne persondatapolitik fra tid til anden. Sker dette, reviderer vi datoen for "senest opdateret" i bunden af denne side.

Information om waoo.dk

Dette website er ejet og udbydes af:
Waoo A/S
CVR-nr. 28 99 07 90
True Møllevej 9
8281 Tilst
Tlf.: 70 10 22 20

 Denne Cookie- og persondatapolitik er senest opdateret den 14. marts 2017.