{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Persondata og cookiepolitik

PERSONDATAPOLITIK FOR WAOO.DK

(senest opdateret 16/8 2019 )

Tak for din interesse i Waoo A/S (“vi”, “os”, “vores”) og de produkter, der udbydes af fiberselskaberne bag Waoo A/S.

I denne persondatapolitik beskrives, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Du accepterer, at dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med denne persondatapolitik. Behandling af dine personoplysninger er blandt andet nÞdvendig for, at vi kan besvare dine henvendelser, administrere din deltagelse i vores konkurrencer eller sende dig nyhedsbreve (sÄfremt du har samtykket hertil).

DEN DATAANSVARLIGE

Vi er dataansvarlige i henhold til gĂŠldende databeskyttelseslovgivning, herunder Databeskyttelsesloven og Europa-Parlamentets og RĂ„dets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016.

Hvis du har spÞrgsmÄl eller kommentarer til denne persondatapolitik, kan du kontakte os pÄ:

Waoo A/S

CVR-nr.: 28 99 07 90
True MĂžllevej 9
8381 Tilst
Danmark

Telefon.: +45 70 10 22 20

HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLES?

  • Vi indsamler og behandler visse personoplysninger om dig til de formĂ„l, som fremgĂ„r af afsnit 1.3
  • Vi indsamler de personoplysninger (navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse mv.), som du giver os, nĂ„r du eksempelvis deltager i vores konkurrencer, udfylder vores spĂžrgeskemaer, udnytter sĂŠrlige tilbud eller tilmelder dig vores nyhedsbrev her pĂ„ siden.
  • Derudover indsamler vi automatisk visse personoplysninger om din brug af vores hjemmeside via cookies, herunder IP-adresser, browsertype og hvilke sider, du har besĂžgt.

HVORDAN BEHANDLES DINE OPLYSNINGER?

Vi vil alene behandle dine personoplysninger til fÞlgende formÄl:

  1. at kommunikere med dig om sĂŠrlige tilbud, produktnyheder og anden markedsfĂžring, hvis du har givet samtykke hertil;
  2. at afvikle konkurrencer som du deltager i, herunder for at kunne rette henvendelse nÄr vinderne er udtrukket;
  3. at udarbejde statistikker og analyser, der gĂžr os i stand til at forbedre din kundeoplevelse og vores hjemmeside;
  4. at anvende automatiske afgÞrelser, herunder profilering, for at kunne personalisere indholdet af vores markedsfÞring, herunder bannerannoncer, sÄ det bliver mere relevant i lyset af dine interesser og din adfÊrd pÄ vores hjemmeside; og
  5. at besvare dine henvendelser, herunder i relation til kundesupport.

RETSGRUNDLAG FOR BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

  • Vi vil behandle dine personoplysninger, fordi det er nĂždvendigt for at forfĂžlge vores legitime interesse i relation til formĂ„lene angivet i afsnit 1, punkt b)-e), jf. artikel 6(1)(f) i Europa-Parlamentets og RĂ„dets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016.
  • I overensstemmelse med dit samtykke vil vi desuden behandle dine personoplysninger, eksempelvis for at kommunikere med dig om sĂŠrlige tilbud, produktnyheder og anden markedsfĂžring som anfĂžrt i afsnit 1, punkt a), jf. artikel 6(1)(a) i Europa-Parlamentets og RĂ„dets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016.

    Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os ved brug af de kontaktoplysninger, der er anfĂžrt ovenfor.

BESKYTTELSE OG OPBEVARING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

  • Vi vil altid sikre, at de nĂždvendige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger er pĂ„ plads for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret eller ulovlig behandling samt undergang, tab, ĂŠndring, misbrug eller utilsigtet offentliggĂžrelse.
  • De personoplysninger, som vi indsamler om dig, vil blive opbevaret som anfĂžrt herunder:


FormÄlet med behandlingen


Opbevaringsperiode

At kommunikere med dig om sĂŠrlige tilbud, produktnyheder og anden markedsfĂžring.

Indtil du har tilbagekaldt dit samtykke eller efter en periode pÄ 12 mÄneder, hvor der ikke er blevet sendt markedsfÞringsmateriale til dig.

At afvikle konkurrencer som du deltager i, herunder for at kunne rette henvendelse nÄr vinderne er udtrukket.

Indtil vinderne er udtrukket, og prĂŠmierne er uddelt til vinderne.

At udarbejde statistikker og analyser, der gĂžr os i stand til at forbedre din kundeoplevelse og vores hjemmeside.

Denne behandling er baseret pÄ cookies. Opbevaringsperioden for de enkelte cookies fremgÄr af vores cookiepolitik, som du kan lÊse lÊngere nede.

At anvende automatiske afgÞrelser, herunder profilering, for at kunne personalisere indholdet af vores markedsfÞring, herunder banner-annoncer, sÄ det bliver mere relevant i lyset af dine interesser og din adfÊrd pÄ vores hjemmeside.

Denne behandling er baseret pÄ cookies. Opbevaringsperioden for de enkelte cookies fremgÄr af vores cookiepolitik, som du kan lÊse lÊngere nede.

At besvare dine henvendelser og yde kundesupport.

Op til 3 mÄneder fra din seneste henvendelse er blevet besvaret eller indtil det tidspunkt, hvorefter der ikke lÊngere er grundlag for at tro, at yderligere korrespondance vil blive nÞdvendig.

OVERFØRSEL AF DINE PERSONOPLYSNINGER TIL TREDJEPARTER

Vi kan i det omfang det er relevant overfÞre dine personoplysninger til de kategorier af tredjeparter, som fremgÄr nedenfor:

  • koncernforbundne selskaber;
  • serviceudbydere, herunder eksempelvis hosting-udbydere, tredjeparter som yder IT-support eller markedsfĂžringsaktiviteter, udbydere af analysevĂŠrktĂžjer og udbydere af CRM-systemer;
  • samarbejdspartnere, der assisterer med vores forretningsaktiviteter, herunder eksempelvis fragtmĂŠnd; og
  • rĂ„dgivere.

Du kan vÊre sikker pÄ, at overfÞrsel af dine personoplysninger altid vil ske i overensstemmelse med gÊldende databeskyttelseslovgivning og under passende sikkerhedsforanstaltninger.

OVERFØRSEL TIL TREDJEPARTER UDEN FOR EU/EØS

Nogle af de tredjeparter, som vi overfÞrer personoplysninger til, kan vÊre lokaliseret uden for EU/EØS. NÄr vi overfÞrer dine personoplysninger til modtagere i lande uden for EU/EØS, som ikke har et tilstrÊkkeligt databeskyttelsesniveau i henhold til databeskyttelseslovgivningen, vil vi altid sikre, at de nÞdvendige sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af dine personoplysninger er pÄ plads. OverfÞrsler vil derfor alene ske, hvis modtageren:

  • er beliggende i et land som ifĂžlge afgĂžrelse truffet af Europa-Kommissionen har et tilstrĂŠkkeligt hĂžjt beskyttelsesniveau;
  • har indgĂ„et en aftale med os baseret pĂ„ Europa-Kommissionens standardkontrakter; eller
  • har opnĂ„et ’EU-US Privacy Shield Framework’-certificering (kun relevant for modtagere i USA).

Vi kan overfÞre dine personoplysninger til fÞlgende tredjeparter udenfor EU/EØS:


Modtager


Land


Beskyttelsesforanstaltning


ActiveCampaign, LLC


USA


’EU-US Privacy Shield Framework’-certificering

      SÄfremt du Þnsker yderligere information om vores overfÞrsler af personoplysninger til tredjeparter uden for EU/EØS, kan du altid rette henvendelse til os ved brug af kontaktoplysningerne i punkt 2. Du kan altid kontakte os, hvis du Þnsker oplysning om, hvor oplysninger om de pÄgÊldende beskyttelsesforanstaltninger er tilgÊngelige, eller hvordan der kan fÄs en kopi af relevante dokumenter, herunder Europa-Kommissionens standardkontrakter.

Persondatapolitik vedrĂžrende Waoo Mobil

Waoo behandler og beskytter dine data som Waoo Mobil kunde, du kan lĂŠse hvordan vi gĂžr det i vores sĂŠrskilte persondatapolitik for Waoo Mobil, som du finde i abonnementsbetingelserne her

DINE RETTIGHEDER

  • Du har i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningens artikel 15-18 og artikel 20-21 ret til:
  • at fĂ„ indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en rĂŠkke yderligere oplysninger;
  • at modtage en kopi af de oplysninger, som vi behandler om dig, i et struktureret, almindelig anvendt og maskinlĂŠsbart format samt at fĂ„ overfĂžrt disse personoplysninger til en anden dataansvarlig;
  • at fĂ„ urigtige oplysninger om dig korrigeret eller (i sĂŠrlige tilfĂŠlde) slettet inden det i punkt 2 anfĂžrte tidspunkt;
  • at gĂžre indsigelse mod behandlingen af vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger, herunder i relation til direkte markedsfĂžring; og
  • at fĂ„ begrĂŠnset vores behandling af dine personoplysninger i visse tilfĂŠlde.

SĂ„fremt du har givet samtykke til vores behandling af dine personoplysninger, kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Hvis du har ret til at begrÊnse behandlingen, mÄ vi fremover kun behandle dine oplysninger (bortset fra i relation til opbevaring), (i) hvis du har samtykket hertil, (ii) for at retskrav kan fastlÊgges, gÞres gÊldende eller forsvares, eller (iii) for at beskytte en fysisk eller juridisk person samt vigtige samfundsinteresser.

UdĂžvelse af ovenĂŠvnte rettigheder kan ske ved at kontakte os ved brug af kontaktoplysningerne anfĂžrt i afsnit 2 ovenfor.

Du har altid ret til at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet (www.datatilsynet.dk).

ÆNDRINGER TIL DENNE PERSONDATAPOLITIK

Ændringer til denne persondatapolitik vil blive meddelt pĂ„ vores hjemmeside, og vĂŠsentlige ĂŠndringer vil blive meddelt dig via e-mail, sĂ„fremt du har oplyst denne i forbindelse med en behandling, der omfattes af denne persondatapolitik.

COOKIEPOLITIK PÅ WAOO.DK

Sidst opdateret den 4/7-2019

Tak fordi du besþger www.waoo.dk (”hjemmesiden”), som drives af Waoo A/S, CVR-nr.: 28990790, True Mþllevej 9, True, 8381 Tilst (”vi”, ”os”, ”vores”).

Ligesom de fleste hjemmesider anvender vi cookies. Denne cookiepolitik beskriver, hvilke cookies vi anvender og til hvilke formÄl, samt hvordan du kan blokere eller slette cookies.

1. VORES BRUG AF COOKIES
1.1 FĂžrste gang du besĂžger hjemmesiden, vil du blive prĂŠsenteret for et ’cookiebanner’, hvor du skal tage stilling til brugen af cookies pĂ„ hjemmesiden. Du har altid mulighed for at slette eller blokere cookies som beskrevet i afsnit 2 nedenfor.

1.2 Cookies er smÄ tekstfiler, der lagres pÄ brugerens computer eller andet IT-udstyr, nÄr en hjemmeside besÞges. Disse smÄ filer gÞr det muligt at indsamle information om, hvilke sider og funktioner brugeren besÞger og anvender. Der er to hovedtyper af cookies:

– ’Session cookies’ er midlertidige cookies, som udlĂžber ved udlĂžbet af en browser session, eksempelvis nĂ„r du forlader hjemmesiden.
– ’Persistent cookies’ gemmes derimod, indtil de udlĂžber eller bliver slettet. Ved brug af disse cookies er det muligt at ”genkende” dig som bruger, nĂ„r du vender tilbage til hjemmesiden. Dette gĂžr det eksempelvis muligt for os at tilpasse indholdet pĂ„ hjemmesiden til dine prĂŠferencer.

1.3 Vi anvender nedenstÄende cookies til de nÊvnte formÄl:

2. FRAVALG AF COOKIES
2.1 Hvis du Þnsker at slette cookies placeret pÄ din computer eller andet IT-udstyr, kan du benytte genvejstasterne: CTRL + SHIFT + DEL (PC) eller COMMAND + SHIFT + DEL (Mac).

Alternativt kan du besĂžge hjemmesiderne oplistet nedenfor, som indeholder yderligere information om cookies, herunder hvordan du sletter eller blokerer cookies i forskellige browsere:

2.2 VÊr venligst opmÊrksom pÄ, at sletning eller blokering af cookies kan pÄvirke din brug af hjemmesiden.

3. ÆNDRINGER TIL DENNE COOKIEPOLITIK
3.1 Vi kan til enhver tid ĂŠndre denne cookiepolitik, og du vil i sĂ„ fald blive prĂŠsenteret for et nyt ’cookiebanner’ nĂŠste gang, du besĂžger hjemmesiden.

4. KONTAKTOPLYSNINGER
4.1 Du er altid velkommen til at kontakte os ved brug af nedenstÄende kontaktoplysninger, hvis du har spÞrgsmÄl til denne cookiepolitik.

INFORMATION OM WAOO.DK

Dette website er ejet og udbydes af:
Waoo A/S
CVR-nr. 28 99 07 90
True MĂžllevej 9
8281 Tilst
Tlf.: 70 10 22 20