Press releases

Stærkt år giver Waoo 80.000 nye fiberkunder
21. marts

Waoo har vundet markedsandele takket være stigende efterspørgsel på fiberbredbånd og nye innovative TV-produkter kombineret med et større dækningsområde. Selskabet havde i 2017 en vækst på 14 % og fastholder forventningen om et positivt resultat i 2018.
Læs mere

Waoo får ny direktør for forretningsudvikling og strategi
7. marts

Waoo styrker ledelsen med Allan Baadsgaard Mønsted, der pr. 1. marts er startet som direktør for forretningsudvikling og strategi med ansvar for udvikling, forretningsplaner og produktkoncepter.
Læs mere

Waoo hovedsponsor for Copenhagen Games
2. februar

Waoo er ny hovedsponsor for Copenhagen Games 2018, som er et af de største danske esport- event med en præmiesum på 100.000 $. Copenhagen Games afholdes i Bella Center Copenhagen i påsken 2018.
Læs mere

Waoo sponsorerer landsholdene i håndbold
3. januar

De danske landshold i håndbold tilhører verdenseliten, og med et hovedsponsorat for damerne og
et logo på herrernes ærmer kommer Waoo til at være en meget synlig medspiller på banen.
Læs mere

Waoo klar med Chromecast til Waoo Web TV
12. december 

Nu kan du også se indhold fra Waoo Web TV app’en på en større skærm via Chromecast. Dermed
efterkommer Waoo et langvarigt ønske fra Chromecast-brugere.
Læs mere

Waoo skruer op for gaming-universet i samarbejde med Pixel.tv
13. november

Fra slutningen af november kan Waoo’s TV-kunder se den populære internettjeneste Pixel.tv på samme måde som de øvrige TV-kanaler. Dermed skruer Waoo yderligere op for det udprægede fokus på gaming og eSport.
Læs mere

Waoo fyrer op for TV-udbuddet og streamingoplevelsen
8. november

Waoo forenkler TV-pakkerne, som også får mere og bedre indhold. Den nye TV-strategi er
udtryk for et tættere samarbejde med Viasat, hvilket også vil blive afspejlet i kanaludvalget.
Læs mere

Waoo tilbyder Cloud Record
2. september 2017

Fra september kan Waoo’s TV-kunder med TV-boks optage TV-udsendelser og se dem, når og
hvor de vil – uden meromkostninger. De valgte programmer bliver gemt i skyen og kan optages
og afspilles på alle platforme, uanset hvorfra de er blevet gemt.
Læse mere

Se YouTube i 4K på Waoo-boksen

31. maj 2017

Tv og internet flyder sammen, og i løbet af sommeren får Waoo-kunder adgang til YouTube på tv-skærmen direkte fra boksen uden meromkostninger. Dermed bliver adgangen til indhold i 4K-kvalitet nemmere end nogensinde.
Læs mere

Waoo: Vi har haft et langt bedre 2016 end forventet

4. maj 2017

Nye fiberområder, øget efterspørgsel på fiberbredbånd, WiFi og digitalt TV samt en nettotilvækst på 13 % sender Waoo ud af 2016 med et bedre resultat end forventet.
Læs mere

Waoo klar til at levere Danmarks bedste internetprodukter til Hovedstaden

31. marts 2017

Danmarks bedste internetleverandør er fra tirsdag den 4. april klar til at levere fiberbredbånd, TV, digitale tjenester og telefoni til mere end 90.000 kunder i et område, som på sigt vil dække 130.000 husstande. Det er fibernetselskabet Fibia, den største ejer i Waoo, som har besluttet at bringe hovedstaden væk fra at være det digitale Udkantdanmark.
Læs mere

Waoo fastholder topplacering som bedste internet - for sjette år

29. marts 2017

Nye kampagner og produkter fra konkurrenterne har ikke kunne rykke ved fiberbredbåndsselskabet Waoo’s position i det danske marked. For sjette år i træk kan det succesfulde fibernet-samarbejde fejre, at de med deres produkter og brand igen har vundet kundernes gunst.
Læs mere

Waoo Web tv - nu med airplay

14. marts 2017

Fiberkunderne har efterspurgt AirPlay til Waoo Web TV, og i dag melder Waoo, at denne funk-tion er klar. Waoo har også givet iPads og Android-enheder en hel ny brugergrænseflade, og samtidig lover Waoo, at kundernes ønske om en Google Chromecast-løsning til Android-enhe-der er en del af udviklingsplanen.
Læs mere

Se eSport på topniveau – og prøv selv kræfter med Counter-Strike og spiludvikling

7. marts 2017

DM-delfinale i computerspillet Counter-Strike afholdes på Ceres Park lørdag d. 11. marts. Der er fri entré, og du kan se nogle af Danmarks dygtigste Counter-Strike-spillere kæmpe om en finaleplads. Samtidig er der mulighed for både selv at spille og at prøve kræfter med programmering.
Læs mere

Waoo fastholder førerpositionen for TV i HD-kvalitet

21. februar 2017

Antallet af HD-kanaler på det danske marked vokser, og med tre nye DR-kanaler i HD-kvalitet forbliver Waoo på tronen som den udbyder, der tilbyder flest HD-kanaler. Samtidig kan Waoo-kunder uden boks se TV i 4K/UHD-kvalitet.
Læs mere

Se eSport på topniveau og mød FIFA-verdensmesteren i Odense

9. februar 2017

Den første delfinale til Danmarksmesterskabet i computerspillet Counter-Strike finder sted på DOK5000 lørdag d. 11. februar. Der er fri entré, og du kan se nogle af Danmarks dygtigste Counter-Strike-spillere kæmpe om en finaleplads og samtidig møde den danske verdensmester i FIFA.
Læs mere

eSport: Waoo ny sponsor for Tricked og dansk FIFA liga

25. januar 2017

Waoo er ny sponsor for eSport-holdet Tricked, som blandt andet har hentet to verdensmesterskaber i FIFA hjem til Danmark. Sponsoratet er et led i en større satsning på eSport, som er skræddersyet til Waoo’s fibernet, og målet er at give Tricked endnu bedre muligheder for at udvikle eSporten i Danmark.
Læs mere

Waoo ny sponsor for Danmarks største eSports-liga

21. december 2016

Waoo har indgået et samarbejde med eSport.dk om at sponsorere Waoo CS:GO Ligaen, der er Danmarks største bredde-liga for Counter Strike-spillere. Sponsoratet skal være med til at styrke det i forvejen ekstremt stærke danske eSports-miljø, der vinder internationale turneringer, ligesom eSport har fået godt tag i de danske tv-seere.
Læs mere

Waoo varsler ændringer i priser og pakker på TV

15. november 2016

Waoo varsler justeringer i både priser og indhold i selskabets TV-pakker fra årsskiftet. På grund af øgede udgifter til de forskellige indholdsleverandører stiger prisen på nogen pakker og kanaler, mens andre forbliver uændrede.
Læs mere

Waoos Smart WiFi kåret som bedst

25. oktober 2016 

Waoos Smart WiFi er blevet kåret som bedste WiFi-løsning til hjemmet. Kåringen fandt sted ved den internationale konference Wi-Fi Now i London i aftes, hvor Waoos Smart WiFi, som er udviklet i fælleskab med AirTies, vandt foran blandt andre Googles kommende WiFi-løsning.
Læs mere

Waoos nye fiberprodukter giver mere for pengene

29. September 2016

Waoo rydder op på produkthylden. Under temaet ’Internet som det burde være’ tilbyder selskabet en stribe ekstra services, som ikke før er set i internetprodukterne. Omrokeringen vil fra 3. oktober sikre, at kunderne får endnu mere for deres penge.
Læs mere

Waoo beholder alligevel sin direktør

3. august 2016

Udsigt til en række vigtige tiltag og indsatser i et interessant marked i forandring betyder, at fiberbredbåndsselskabets nuværende direktør, Jørgen Stensgaard, har ladet sig overbevise om at fortsætte som CEO i Waoo.
Læs mere

Web-tv ude af hjemmet eksploderer under EM

29. juni 2016

EM i fodbold ses på farten. Waoo melder om, at forbruget af web-tv ude af huset er mere end fordoblet, siden slutrunden begyndte. Tallene viser ifølge Waoos administrerende direktør, Jørgen Stensgaard, at det har stor betydning at være der, hvor kunderne er – også når de ikke er hjemme.
Læs mere

Ny aftale mellem TV 2 og Waoo sikrer TV 2 BUSINESS til Waoo's TV-kunder

16. juni 2016

Omkring 70.000 af Waoo's TV-kunder får nu adgang til TV 2 BUSINESS. TV 2 og Waoo videreudvikler dermed deres eksisterende distributionsforretning omkring digitale tjenester.
Læs mere

Waoo i front på eSport

15. juni 2016

Waoo tager som en af de første TV-distributører Viasats nye eSportskanal med i programudbuddet. Kanalen, der bliver en del af Waoo's store pakker og selskabets Viasat-pakker, dækker en stigende interesse hos mange af Waoo's kunder for gaming.
Læs mere

Waoo! har fået ny bestyrelsesformand – første opgave bliver at finde en ny direktør

21. april 2016

Casper Holst-Christensen, administrerende direktør i Waoo!’s største aktionær, Fibia, overtager formandsstolen i fiberalliancen. Hans første opgave bliver at finde en ny administrerende direktør til selskabet.
Læs mere

Kundetallet og bundlinjen vokser hos Waoo!

1. april 2016

Fiberselskabernes fælles fiberbredbåndsselskab Waoo!, har det forgangne år haft medvind og kan i det seneste regnskab præsentere en omsætningsfremgang på næsten 40 mio. kr. Det skyldes blandt andet en betydelig kundefremgang og en vækst i salget af Frit Valg TV på hele 50 %.  
Læs mere

Waoo! Web TV – nu også på Android

30.marts 2016

Android-brugere med Waoo! har i nogen tid sukket efter en web TV-løsning, som kan køre på andre tablets end iPad. Nu er ventetiden forbi. Waoo! har i dag lanceret deres web TV-løsning til alle mobile Android-enheder.
Læs mere

Waoo!'s 4K-boks er på gaden

17.marts 2016

Waoo!’s nye 4K-TV-boks er kommet på gaden i dag. TV-boksen er den første i Danmark, der understøtter 4K, og blandt de første i verden, som gør Netflix i 4K til en helt integreret del af oplevelsen på TV-boksen.
Læs mere

Waoo! får ny markedsdirektør

21. januar 2016

Waoo! styrker ledelsen med Frank Poulsen Kirk, der starter som ny markedsdirektør den 1. marts med ansvar for marketing, produktudvikling og salg.
Læs mere

WiFi får en ordentlig overhaling af Waoo!

6. januar 2016

Waoo! vil dårligt WiFi til livs. Det trådløse netværk er blevet en integreret del af dagligdagen i hjemmet, men de mange netværk forstyrrer i stigende grad hinanden og giver dårligere oplevelser. Derfor planlægger fiberbredbåndsselskabet en ny, intelligent WiFi-løsning, der vil kunne bringe fiberoplevelsen ud til de trådløse enheder.
Læs mere

Waoo! lancerer 4K TV-boks med indbygget Netflix

6. januar 2016

Waoo! kommer med en ny TV-boks, der understøtter 4K TV-indhold. Det bliver Danmarks første 4K TV-boks og en af de første i verden, som kan vise Netflix 4K som en helt integreret del af oplevelsen på TV-boksen.
Læs mere

Nye TV-priser og produkter fra Waoo!

12. november 2015

Waoo! justerer priserne og indholdet for sine TV-pakker fra nytår. Samtidig lover selskabet, at den meget efterspurgte understøttelse af Android-enheder er lige på trapperne.
Læs mere

Dansk fibernet sikrer, at du får det du betaler for.

28. oktober 2015

En ny EU-rapport har afsløret, at europæiske bredbåndskunder gennemsnit kun får 75 procent af den hastighed, de betaler for. EU-Kommissionen vedtog så sent som i går en stor telepakke, hvor et af elementerne er et krav til leverandørerne om at oplyse den reelle hastighed på produkterne. Waoo!, som er ejet af de danske fiberselskaber, hilser initiativet velkommen.
Læs mere

Waoo! vil hjælpe kunder med analogt tv

21. august 2015

Mens YouSee slukker for det analoge signal, vil Waoo! fortsat give alle kunder mulighed for at se tv, uanset om de har et digitalt eller analogt tv. Fastholdelsen af det analoge signal har ingen negativ indflydelse på hastigheden af internet og påvirker derfor ikke eksempelvis streamingkvalitet.
Læs mere

Waoo! styrker sit tilbud med TV3 og TV3 PULS

26. juni 2015

Waoo! og Viasat er blevet enige om at give tv-kunder hos Waoo! de to populære Viasat-kanaler TV3 og TV3 PULS året ud, uden at prisen på pakkerne stiger.
Læs mere

Waoo! er klar med Out-of-Home TV

15. juni 2015

Nu kan Waoo!’s TV-kunder tage deres kanaler med, når de forlader hjemmets fire vægge. Med den nye Out-of-Home service kan kunderne se TV, hvor de vil, fra en iPad eller bærbar – og servicen koster ikke ekstra.
Læs mere

BornFiber og Waoo! indgår samarbejde på Bornholm

10. juni 2015

BornFiber og Waoo! har i dag indgået en ny aftale, som indebærer, at BornFiber fremover kan levere Waoo! fiberbredbånd, tv og telefoni til de bornholmske kunder.
Læs mere

Ny Waoo! formand: Waoo! har leveret varen

4. maj 2015

Waoo! har fået ny bestyrelsesformand. Jørn Zielke, divisionsdirektør i EnergiMidt, overtager formandsstolen i fiberalliancen. Han er tilfreds med udviklingen af forretningen i Waoo!, som til trods for et presset marked og farvel til nogle af energiselskaberne, formår at tiltrække nye kunder og sænke omkostningerne.
Læs mere

Waoo! beklager Verdos exit, men fortsætter arbejdet

23. april 2015

Selskaberne bag TV- og Internetselskabet Waoo! beklager dagens udmelding fra Verdo om, at de indgår i samarbejde med Stofa. De øvrige aktionærer fastholder, at samarbejdet om Waoo! fortsættes med henblik på at finde en fælles løsning med en strategisk partner.
Læs mere

Livet er for kort til ustabilt internet

25. marts 2015

Fiberselskabernes Waoo! er for fjerde år i træk blevet kåret som Bedst i Test blandt danske internetudbydere af rådgivningsvirksomheden Loyalty Group. Successen skyldes ifølge Waoo! selv, at danskerne ikke gider ustabile forbindelser på halv kraft.
Læs mere

Waoo! lancerer nyt 48 timers TV-arkiv

24. marts 2015

Fra i dag er det muligt for Waoo!-kunder at se eller gense TV-programmer, som har været sendt inden for de seneste to døgn. Funktionen koster ikke ekstra.
Læs mere

Waoo! lancerer ren streaming-tv i 2015

20. januar 2015

Waoo! udbygger i 2015 sit tv-tilbud ved at lancere rene streamingpakker med markedets til dato bedste billedkvalitet. Fibernettets store kapacitet har givet energiselskaberne et forspring på kvaliteten, og det fundament bliver nu brugt til at levere et state-of-the-art streamingprodukt – også til forbrugere, der i dag ikke kan få Waoo!.
Læs mere

Waoo! er nordiske mestre i Netflix

13. januar 2015

Fiberbredbåndsselskabet Waoo! er nr. 1 i hele norden på Netflix’ seneste ISP Speed Index. I går offentliggjorde Netflix december-opgørelsen over de internetudbydere, der leverer den bedste streamingoplevelse. Waoo! ligger klart i front på den danske liste, og ...
Læs mere

Waoo! øger valgfriheden og fleksibiliteten

13. november 2014

Waoo! varsler nye priser og nyt indhold på deres tv-produkter i 2015. Samtidig skruer fiberbredbåndsudbyderen op for fleksibiliteten for deres kunder, ligesom der kommer endnu større valgfrihed for selskabets tv-kunder.
Læs mere

Indsats på fiberbredbånd har nu effekt

12. november 2014

Erhvervsstyrelsens dugfriske telestatistik for første halvår 2014 viser en betydelig fremgang i antallet af fiberbredbåndsforbindelser. Hos energiselskabernes Waoo! glæder man sig over effekten af flere års udrulning og markedsføring af fremtidens digitale infrastruktur i Danmark.
Læs mere

Waoo! kaprer kunder på den digitale udvikling

7. oktober 2014

Streaming er nu så populært, at konkurrencen flytter sig fra tv-markedet over mod hurtige, stabile internetforbindelser. Det har skabt fremgang hos fiberselskabernes Waoo!, som jubler over at have fået en konkurrencefordel i et lynhurtigt og bredt udbygget fibernet.
Læs mere

Waoo! introducerer trådløst TV

22. august 2014

Waoo! lancerer trådløst TV, så selskabets TV-kunder på fibernettet kan få alle fordelene ved IPTV uden at skulle trække kabler.
Læs mere

Waoo! sikrer sig TV 2’s nye sportskanal

22. august 2014

TV 2 lancerer i starten af januar en ny sportskanal med fokus på livedækning, store events og dansk sport. Waoo! forventer, at den nye kanal, der endnu ikke er navngivet, vil blive en stærk konkurrent til markedets øvrige sportskanaler og har derfor indgået aftale med TV 2 om at levere kanalen til kunder på fibernettet.
Læs mere

Waoo!-kunder får pause-funktion uden merpris

27. maj 2014

Nu er det slut med at gå glip af noget på tv. Waoo! har gjort det muligt for alle kunder med tv-bokse at pause udsendelser. Alle kunder med en tv-boks får funktonen, og det koster ikke ekstra.
Læs mere

Waoo! vækster med 19 procent

12. maj 2014

Fiberselskabernes Waoo! fremlægger et flot regnskab for 2013. Med en omsætning, der er vokset med 19 procent, præsenterer Waoo! det bedste resultat nogensinde. Væksten skyldes primært en 20 procent stigning på salg af fiberbredbånd, TV og telefoni.
Læs mere

Waoo! har for tredje år i træk de mest tilfredse kunder

7. maj 2014

Waoo! får for tredje år i træk en ubestridt topplacering i internetkunders vurdering af deres udbyder.
Det er den uafhængige rådgivningsvirksomhed Loyalty Group, som har målt danskernes tilfredshed med deres internetleverandør. Undersøgelsen BrancheIndex Internet 2014 viser, at Waoo! igen i år ligger milevidt foran alle andre leverandører på vigtige parametre som stabilitet, hastighed og værdi for pengene.
Læs mere

Waoo! åbner for vilde hastigheder: 500/500 Mbit/s

8. april 2014

Danmarks største fiberbredbåndsleverandør Waoo! lancerer nu helt nye tophastigheder for fiberbredbåndskunder på både 500/500 Mbit/s og 250/250 Mbit/s. Waoo! åbner for de nye hastigheder per 1. maj og rykker dermed helt bevidst baren for, hvad der er høj bredbåndsforbindelse i Danmark.
Læs mere

Waoo!: Ny tv-portal i HD-kvalitet fra Waoo!

25. februar 2014

Waoo! er klar med en helt ny, opdateret og enklere brugeroplevelse i 100 % HD, så brugerne bedre kan få glæde af det øgede udbud af indhold og services på TV-platformen.
Læs mere

Waoo!: Velkommen i klubben, TDC

14. januar 2014

Energiselskabernes fiberbredbåndsselskab, Waoo!, glæder sig over, at TDC nu omsider slår ind på et spor, hvor man giver kunderne, hvad man lover i form af hastighedsgaranti på internetforbindelser – et tiltag som Waoo! allerede indførte i 2011.
Læs mere

Waoo! skruer op for frit valg af tv

12. november 2013

Waoo! varsler nyt tv-indhold og nye priser fra årsskiftet. Samtidig åbnes op for, at Waoo!’s kunder med tv-boks frit og uden gebyr kan tilkøbe ikke mindre end 91 tv-kanaler med fjernbetjeningen og se dem med det samme. Waoo! kommer desuden med en ny HD tv-portal og en masse nye HD-kanaler i tv-pakkerne til foreningskunder.
Læs mere

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.