Web TV

SE TV ONLINE MED WAOO

Vil du gerne i gang med at se TV online enten derhjemme eller på farten? Det er muligt med Waoo Web TV, der vil forvandle din computer, tablet eller telefon til et omvandrende TV. Som TV-kunde kan du nemlig få adgang til størstedelen af dine kanaler, selv om du ikke befinder dig derhjemme. Læs mere om hvordan du kan komme i gang med at se TV online herunder.
Bestil Web TV

Når du har tilmeldt dig Waoo Web TV, kan du faktisk begynde at se TV på farten med det samme. Det eneste krav er, at din enhed er forbundet til trådløst netværk enten via WiFi eller dit mobildata her i Danmark. Hvis du vælger at benytte mobildata, vil det medføre et forhøjet dataforbrug, hvilket kan have en effekt på din mobilregning. Derfor anbefaler vi, at du hovedsageligt benytter WiFi, når du kan.

FORDELE VED AT SE TV ON

Der er flere fordele ved at kunne se TV online, uanset hvor du befinder dig med Waoo Web TV. Herunder kan du blive lidt klogere på, hvorfor du skal vælge at tilmelde dig.

SAMME HØJE KVALITET
Hvis du er skeptisk omkring at se TV online, fordi du forventer, at billedet bliver sløret, så kan du ånde lettet op. Med vores web TV kan du nemlig streame dine TV-kanaler i en høj båndbredde, så du får den samme TV-kvalitet, som du får på dit TV derhjemme. Du vil altså få høj kvalitet også selv om, du sidder i bussen på din telefon og forsøger at se dit yndlingsprogram.

SE DINE KANALER HVOR SOM HELST, NÅR SOM HELST

Vores web TV gør det nemmere at holde dig opdateret på alle dine favoritprogrammer. Hvis du ikke har tid til at se en bestemt udsendelse, når det bliver sendt, kan du bare indhente det på et andet tidspunkt, når det passer dig bedre. Det kan for eksempel være, når du sidder i toget på vej til arbejdet. Det kan gøre en del af din spildtid mere brugbar og sjovere.

NEM FILMUDLEJNING

Ikke nok med at du kan se almindeligt TV online, så har du også adgang til Waoo Bio på din computer – både som internetkunde og TV-kunde. Her kan du som internetkunde finde mere end 6.000 film og serier – og som TV-kunde mere end 9.000 - som du kan leje lige med det samme. Adgang til dette store filmbibliotek følger med både internet og TV fra Waoo, så du nemt kan leje film direkte på din computer, tablet og telefon.

Hvis du gerne vil i gang med at se TV online på dine enheder, så er der godt nyt. Web TV fra Waoo koster nemlig ikke ekstra i dit abonnement. Hvis du benytter dit mobildata, kan det dog have en effekt på din mobilregning, så vær opmærksom på dette. Undgå forhøjede udgifter ved at holde øje med dit dataforbrug og benyt WiFi, når du kan.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED AT SE TV ONLINE

Det er let og nemt at komme i gang med at se TV online med Waoo. Du skal bare oprette en bruger på waoo.tv.

SE PÅ COMPUTER

Hvis du ønsker at se TV online via browseren på din computer, skal du benytte waoo.tv.

SE PÅ MOBIL & TABLET

Ønsker du i stedet at se TV via dine enheder, kan du hente vores Waoo Web TV apps her:

iPad og iPhone: hent app'en her
Android tablet og telefon: hent app'en her

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.