Hvilket fiberprodukt passer til dine behov? Tag testen her!

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Serier og film anbefalinger

Anbefalinger af serier og film

Kan du ikke bestemme dig for, hvilken serie du skal gå i gang med? Eller hvilken film du skal sætte på, næste gang der er filmhygge på sofaen?

På denne side finder du anbefalinger til en underholdende aften foran skærmen eller din næste ”binge-serie” fra danskere med hang til film og serier.

Alle de anbefalede film og serier kan du se på streamingtjenesten Amazon Prime Video. Er du kunde hos Waoo, kan du få 6 måneders adgang til Amazon Prime Video – så har du adgang til tusindvis af populære film, serier og Amazon Originals.

Blogger Trine Staberg Petersen (@trinesblend) anbefaler serierne ’Modern Love’ og ’The Marvelous Mrs. Maisel’ fra Amazon Prime Video

”I mit bløde sofahjørne med fuglefløjt fra Sky i baggrunden ☕️🦜. Jeg har simpelthen set den fineste serie på streamingstjenesten Amazon Prime Video. "Modern Love" hedder den. Den er baseret på klummen fra New York Times, med sande små fortællinger. I hvert afsnit følger man en særlig kærlighed. Fx ønsket om et barn, når man er to homoseksuelle mænd, et ægteskab, der står ved et vendepunkt, psykisk sygdom, en anderledes date osv. Kæmpe anbefaling.

Og som en bonus, må jeg også anbefale "The Marvelous Mrs Maisel". Om ikke andet, så for de smukke outfits i serien. Wauw! Jeg elsker at se serier, det er helt sikkert min måde at slappe af på. Min alenetid. Jeg kan blive fuldstændig grebet af fortællingen og det visuelle udtryk og kan glæde mig stort til næste afsnit👀.”

Du kan se ’Modern Love’ og ’The Marvelous Mrs. Maisel’ på Amazon Prime Video.

Se om du kan få Amazon Prime Video her

Blogger Miriam Poulsen (@miriampoulsen) anbefaler serien ’This Is Us’ fra Amazon Prime Video

”Der var en dag, hvor jeg så et særligt følelsesladet afsnit af "This Is Us" og filmede min egen reaktion, fordi jeg gik helt i opløsning og tænkte, det ville være lidt sjovt at lægge det på story. Men så så jeg videoen og mit opkogte ansigt og bævende hage og blev enig med mig selv om, at det simpelthen var for pinligt, så jeg gjorde det ikke. 😂

Hvis man har fulgt lidt med, så ved man godt, at jeg er blevet fuldstændig hovedkulds forelsket i "This Is Us", og det slog mig, at det var et meget stort ansvar at skulle forsøge at videregive, HVOR god en serie det rent faktisk er. 👏🏻 Så nu får I sgu tudeklippet alligevel. Fordi det forklarer det meget godt. Jer, der allerede har stiftet bekendtskab med "This Is Us", jeg antager, I kan følge mig i min endeløst begejstrede anbefaling her? 🤩”

Se komediedramaserien ’This Is Us’ på Amazon Prime Video

Bestil Amazon Prime Video her

Blogger Cille Fjord (@cillefjord) anbefaler serien ’The Marvelous Mrs. Maisel’ fra Amazon Prime Video

”Jeg spurgte jer i sidste uge om, hvad I ser af serier for tiden. Så nu vil jeg lige tippe jer om, hvad jeg har set det sidste stykke tid. Jeg er gået hen og blevet lidt af en serie-junkie, og i dag har jeg lavet karameliserede popcorn og blandet min egen snolder skål - og er nu klar til at sætte det næste afsnit af The Marvelous Mrs. Maisel på.

Jeg er nået til 3. sæson og anmelder den her i videoen her. 🤘🏼 God søndag, venner ❤️”

Bestil Amazon Prime Video her

Komiker Ane Høgsberg (@anehoegsberg) anbefaler ’The Man in the High Castle’ fra Amazon Prime Video

”Hvis du let bliver forbrændt, hader is, er albino, tit får solstik, er vandskræk eller bare har høfeber ligesom mig, så kan du bruge de varme sommerdage indenfor, helt uden dårlig samvittighed. Og hvis jeg skal anbefale en serie at se på netop de sommerdage, så er det The Man in the High Castle.

Det er krig, diktatur, parallelle universer, 60’erne og spænding sammen i en stor pærevælling - det er perfekt! Hvis du kunde hos Waoo, så har du mulighed for 6 mdrs adgang til Amazon Prime Video, hvor The Man in the High Castle er tilgængelig. God fornøjelse!”

Bestil Amazon Prime Video her

Blogger Charlotte Jakobsen (@charlottemjakobsen) anbefaler serien ’The Boys’ fra Amazon Prime Video

I dag er det fredes fødselsdag og det skal fejres med serie-binge-aften 🥳 Viggo bliver passet hos farmor, sushien er på vej, der er købt alle de bedste snacks OG vores nyeste seriecrush er på skærmen. Vi har kastet os over serien “The Boys” på streamingtjenesten Amazon Prime Video, som handler om superhelte ️ Vi har længe været vilde med hele superhelteuniverset, og den her serie er et frisk pust som vender det hele lidt på hovedet. I den her verden kan man nemlig ikke vide sig sikker på, at alle superhelte har rent mel i posen, hvilket gør den endnu mere spændende. BINGE! 📺🍿🥤🍫🍬

Bestil Amazon Prime Video her

Blogger Danica Chloe (@danicachloedk) anbefaler ’The Man in the High Castle’ fra Amazon Prime Video

Serier, du bare MÅ se.. Popcorn i skålen og en god plads i sengen, og jeg har det perfekte setup til endnu en aften sammen med The Marvelous Mrs. Maisel på Amazon Prime. Jeg ELSKER den serie! Ikke mindst for hovedrollen, den grove humor, det dramatiske hverdagsliv i 50’ernes jødiske NY samt de smukke rober. Man forstår godt den har hevet hele 8 Emmys hjem. Serietid er mit frirum, og jeg kan seriøst glæde mig HELE dagen, hvilket dig med børn måske kan genkende? P.S Der er lige et par ekstra serieanbefalinger i slutningen af videoen, hvis du er på udkig efter noget andet + et MEGET kikset forsøg på at gribe popcorn med munden. God aften #AmazonPrimeVideoTime

Bestil Amazon Prime Video her

Blogger Nanna Elmquist (@nannaelmquist) anbefaler serien ’The Boys’ fra Amazon Prime Video

Seriehygge. Vi er faldet pladask for The Boys på Amazon Prime Video, der tilbyder timevis af underholdning. Find popcornene frem og tænd for flimmeren, så lover jeg dig at hyggen på sommerens regnvejrsdage er sikret.

Bestil Amazon Prime Video her

Blogger Jasper Ritz (@jasperritz) anbefaler serien ’Hunters’ fra Amazon Prime Video

Det ser ud til at kommer til at tage mig noget tid at se ’Hunters’, men så er det godt, at Waoo giver 6 måneders adgang til Amazon Prime Video.

Bestil Amazon Prime Video her

Instagrammer Marck Topgaard anbefaler serien ’Hunters’ fra Amazon Prime Video

”Kender I det, når man er blevet bidt af en gal serie? Så gælder det bare om at komme så hurtigt hjem som overhovedet muligt. Nu skal jeg bare smide alt, hvad jeg har og se ’Hunters’ på Amazon Prime Video. Der er action, der er drama, og der er ikke mindst humor. Den er simpelthen … genial.”

Er du til spænding, action og masser af humor? Så kan du lige nu se ’Hunters’ på Amazon Prime Video

BESTIL AMAZON PRIME VIDEO